Rezasam1 (21-12-13)
وایستید وایستید گفتم من کم نمیارم!!! اینم لینک دانلود اگه همین باشه منتهی آقا نمیگه خانوم میگه.اگه این نبود خبر بدید دانلودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (21-12-13)
همون آهنگ اولیه اون اصل کار بود که کاملش رو لینک دادین بدون صدای هواپیما و درگیری
فکر نکنم اینطور صداهارو یعنی صدای اشخاص رو باز بگذارند درخواست من اشتباه بود
منظورم این صدا بود شما لینک با کیفیتش رو گذاشتین من فکر کردم این صدای طرف هم بدون صداهای اضافی هستش
صدای گوینده خیلی باحاله من فقط gla بازی میکردم بخاطر تون صدای گوینده آدم کیف میکنه
ممنون لطف کردین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (22-12-13)
|
اون مرده فکر کنم فقط مال GLA ها مرد بود اونی که تش خبر پیروزی می داد(فکر کنم دیگه فرقی نمی کرد Toxic باشی یا هرچی صداهاشون یکی بود منتهی مال خیلی وقت پیشه یادم نمیاد)اگه خیلی دنبالشی می تونی خود بازی رو بگیری زیاد حجمی نداره مخصوصا نسبت به بازی های امروزی.ممکن هست تو خود فایل های بازی فایل های صوتیش راحت قابل پخش باشن خودم خیلی وقته نصب ندارمش یادم نمیاد فایلاش راحت قابل پخش بودن یا نه یا دم دست بودن یا نه.یا اینکه دانلود کردی میتونی صدای بازی رو ضبط کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (یا اینکه یه مسابقه کوتاه ازش از youtube اگه باشه دانلود کنی تهش صدا رو ضبط کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ادیت:پست آخرتو ندیدم اما صدای صافشو میگم شاید تو فایل های بازی راحت قابل دسترس باشن
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 22-12-13 انجام شده است
خدایی روی صدای GLA ها خیلی کار شده بود مخصوصا" صدار ژارمن کیلر تک تیراندازش صدای چین و امریکا اصلا جالب نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صداش رو دارم ضبط کردم
منتها مجتبی جان سوپرایز کرد موسیقی اصلش رو بدون صدای جنگ گذاشت من گفتم شاید صدای این گوینده هم باشه
*MoJtAbA* (22-12-13)
می دونم موسیقی پیروزیشون بدون صدای گوینده ها هستش جدا.پست آخرتو ندیده بودم نمی دونستم صدا صافشو می خوای بعدش ادیت کردم اما میگم اگه صدای گوینده ها به صورت جدا وجود داشته باشه و فایل های صوتی بازی خارج از بازی راحت قابل دسترس باشند اگه خواستی می تونی تو فایل هارو نگاه کنی امتحان کنی.من خودم با Toxic بازی می کردم بیش تر البته Laser و Nuke ام حال می کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی ژارمن کیلر داشته باشی به لودرهای چین و امریکا شلیک میکنی راننده لودر رو میکشی بعد خودت سوارش میشی میتونی صاحب ارتش چین یا امریکا بشی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونوقت با صدای رسای گوینده که میگفت نوکیلیر مسل لانچ کلی کیف میکردیم
*MoJtAbA* (22-12-13)
بله یادمه یه چیزایی اما کلا بازی ها معمولا زیاد طول نمی کشن که فرصت مانور دادن داده باشی و لودر حریف دم دستت بیاد و شروع به ساخت کنی و اینا,خیلی بازی های استراتژی معروف سر مسابقه ها تبدیل میشن به مسابقه ی سرعت و Rush دادن احتمالا (ماها هم راش می کردیم معمولا.حالا وابسته به شانس و مهارت و استراتژی بازیکنا ممکنه بازی بیشتر طول بکشه اما بازم انقدر مجهولات زیاد میشه که فرصت لودر دزدی و اینا کم پیش میاد طرف هم میتونه حواسش رو جمع کنه نزاره کلا چیزی گیرت بیاد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید GLA یه Sabateur ام داشت فکر کنم باهاش ساختمون مثل اینکه می گرفتی مثلا موشک یا cannon حریف یا base اش اما میگم بازی ها معمولا سریع تموم می شدن(مگه این که بخوای حریفت کامپیوتر باشه بزنی خودت آروم بازی کنی یا چند به یک باشه حالا وابسته به طرفندت و اینا)البته اینا بستگی به نقشه بازی ام داره فکر کنم.ما یه نقشه بود Twilight Flame بود فکر کنم اونو زیاد می زدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما با اینکه بزرگ بود اگه راش می دادیم بازی زیاد طول نمی کشید اما شاید نقشه های دیگه بعضیاشون موقعیت جغراقیایی بعضی مناطقشون جوری می بود که rush دادن رو سخت می کرد منتهی من همه نقشه هاش رو یادم نمیاد که نظر قطعی بدم.حالا کلا طرفندارو زیاد یادم نیست اما اگر مثلا جلوی لیزر بخوای راش ندی و طول بدی بازی رو فکر زیاد خوبی نیست فکر کنم چون لیزر اگه باشی دفاع هاتو خوب بچینی حواست باشه سوتی ندی به این راحتیا دفاعت شکسته نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشالله قسمت بشه با هم مسابقه بدیم ببینیم GLA قویتره یا USA
*MoJtAbA* (22-12-13)
|
نیازی به مسابقه نیست که جفتمون وقت بزاریم براش.چندتا فیلم بازی درست حسابی ببینی خودت وقت بزاری دستت میاد چی میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تازه من نمیگم کدوم قوی تره دارم میگم اینکه بخوای لودر بدزدی و استفاده کنی به این راحتیا نیست مخصوصا تو مسابقه های حرفه ای که همه تمرین کردن سعی می کن فرصت به حریف ندن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اختیار داری یه اسکاداستورم میزنم وسط زمینت یه تونل هم میزنم نیروهارو همون لحظه خالی میکنم تو زمینت با ژارمن لودرتو میزنم سریع میفرستم تو تونلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بیرونش نمیارم تا اوضاع آروم بشه بعد تو زمین خودم با لودر استارت ساخت کامن سنتر امریکارو میزنم بعد لودر رو باز میبرم تو کانال بعد با اون عمله ها کامن سنتر و میسازم
به این میگن حمله استراژتیک من جنرال لی رو شکست دادم با همین روش
بله اینطوریاست
*MoJtAbA* (22-12-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks