*MoJtAbA* (02-02-14)
دوست عزیز ورژن بازی بنده 1.0.7.0 هست . من لین مدی نذاشتم . دو دی هم که گفتم به طول کامل در بازی اجرا شدن تست کردم . ولی اون اخطاری ه عکسشو گذاشتم یهو وسط بازی میاد و بعدش اخطار close program میده همینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (02-02-14)
نه من منظورم این پست بود... ( بگذریم )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vestlaif برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اینطور که معلومه این پیغام فقط به خاطر نصب مود هایی مثل مود ماشین هست! ( سایت راکستار هم این رو گفته ) اگه مود نصب شده رو پاک کنید مشکلتون حل میشه.
البته توی یوتی**ب هم یک ویدوئو بود که گفته بود چجوری مشکل حل میشه یه نگاه بندازید ببینید به حل مشکلتون کمک میکنه یا نه.
|
سلام
من وقتی بعضی دکمه ها مثل a d e تیک میزنه
راه حل نداره؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sadegh1378 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا هم یکی از کاربر ها همین مشکل رو داشتن ، با نصب آپدیت 1.0.7.0 مشکل ایشون که حل شد برای شما هم باید حل بشه.
AMD>INTEL (04-03-14), nima_hl (04-03-14), sadegh1378 (07-03-14)
سلام
من بازی رو نصب کردم!
وقتی میخوام اجرا کنم نه هیچ اروری میده نه هیچی ! نه هیچ جا!
حتی لوگویRAZOR هم میاد و یه پنجره مشکی
ولی بعد از اینکه پنجره مشکی میره!
هیچ اتفاقی نمی افته!
و وارد بازی نمیشه!
.
اعصابمو خرد کرده
لطفا کمکم کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-04-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط my20132 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم رو هم بگید و مطمئن هستید که آخرین نسخه DirectX و درایور کارت گرافیک رو نصب کردید ؟ اگه این طور نیست حتما دانلود کنید.
ممنون
win:7
ram:8
cpu:core i7
..........................
بله.آخرین ورژن DirectXنصب کردم!
*MoJtAbA* (13-04-14)
ببینید اگه اروری میداد راحت میشد فهمید که مشکل از کجاست ولی حالا که اروری نمیده پس شاید مشکل از کرک باشه. یه کرکِ دیگه دانلود و توی مسیر بازی بریزید به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط my20132 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (14-04-14)
|
آخه جالب اینجاست که یه کرک دیگه هم دانلود کردم!!
ولی حل نشد!!!
*MoJtAbA* (15-04-14)
این نرم افزار ها رو هم دانلود کنید اگه باز هم درست نشد بازی رو پاک کنید و مجددا نصب کنید. فقط حواستون باشه که آنتی ویروستون غیر فعال و از اینترنت در اومده باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط my20132 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Microsoft .NET Framework
++Microsoft Visual c ( ورژن 2008 رو دانلود کنید )
موفق باشید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks