کرک ات رو آپلود کن و قرار بده تا چکش کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط itkh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا مشکل Games For Windows من چیه که در بازی نمیاد ؟ چرا موبایل نیکو امکانات نداره ؟
تو رو خدا کمک کنید ؟
همه پچ ها رو تست کردم بازم همینطوریه
کرک ات رو آپلود کن و قرار بده تا چکش کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط itkh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
itkh (04-08-09)
یه عکس از موبایلش بگیر تا بفهمیم چی کم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Faarshad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کرک رو آپلود کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا یکی کمک کنه؟
شما اول پچ 1.0.3.0 و کرکش رو امتحان کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط itkh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن واسه 1.0.4.0 شما از چه کرکی استفاده میکنی(کدام پست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فایده ای نداشت !کرک رو آپلود کردم
بیخیال بدون پتچ هم زیاد ازیت نمیکنه یعنی اصلا ازیت نمیکنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه مشکل عجیب غریب پیدا کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بازی وقتی پشت دیوار میرم یا وقتی روی سقف یه خونه ایستادم گلوله های پلیس از تو در و دیوار رد میشه میخوره به منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حتی روی یه ساختمان 20 طبقهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه یه تنظیم گرافیکی ازبازی رو برام بزارید که بازی بدون افت فریم اجراشه؟
cpu:phenom 2 955
ram:4 GB
VGA:1GB 9600 gt
احتمالا پلیس های این بازی فوت فن از فیلم wanted رو یاد گرفتن و تیر های چرخشی میزنن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks