در مورد 20% اورکلاک پردازنده ، منظورم اینه که فرکانس پردازنده تون رو 20% بیشتر از 2.5Ghz افزایش بدید . حدودا 3Ghz میشه . اگر با اورکلاکینگ آشنا نیستید ، پیشنهاد می کنم از این تالار بازدید کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط irsiva برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در 90% بازی های کنونی VGA یا بهتر بگم GPU نقش محوری رو در اجرای بهتر گیم ایفا می کنه . ولی استثناعا در این بازی قضیه برعکس هست . یعنی CPU نقش محوری رو بازی می کنه .
تو این پست ، این مسئله رو تحلیل کردم .
همچنین تو چارت زیر ، می تونی تاثیر قدرت پردازنده رو در اجرای این بازی مشاهده کنی :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سوالتون در مورد تفاوت پهتای باند و حجم حافظه برای اینکه وارد مباحث طولانی نشیم ، با یک مثال ساده بحث رو جمع می کنم :
در رزولیشن ها و تنظیمات Antialiasing متعارف ( حداکثر رزولیشن پشتیبانی شده توسط LCD های 20 - 22 اینچ کنونی ) ، اگر GPU هر دو VGA یکسان باشه ، مدل 512MB DDR3 تقریبا در تمام تست ها یک سرو گردن از 4GB DDR2 هم سرتره ! دیگه 1GB که قابل شما رو نداره ! LOL
برای مشاوره برای خرید کارت گرافیک پیشنهاد می کنم در این تالار ، تاپیک جدیدی ایجاد کنید . بنده در حال حاضر دقیق از وضعیت بازار اطلاع ندارم . بقیه دوستان حتما شما رو راهنمایی خواهند کرد .

Bookmarks