سلام به همه کسانی که برای ساخت این تاپیک زحمت می کشند ایول دستون درد نکنه.من وقتی تازه به ای تاپیک آمدم 2 تا مشکل داشتم که اولی تکان خوردن دوربین بود که در این تاپیک با زحمتهای شما حل شد اما درباره دیگری بگویم که تا حالا حل نشده که به امید خدا با کمکهای شما آنم حل میشه .مشکل اینه که وقتی پتچ رو نصب می کنم میرم تو بازی دوربین میاد پایین واگه مخوای نیاد باید دائما موس رو دست بگیری وتکان بدی ودر قسمت تنظیمات کنترل یک گزینه هست که R داره دو تافلش هم بالا و پایینش "وقتی انو on میکنی دوربین برعکس حالت قبل می شه یعنی میره بالا.من تاحالا 3 تا پتچ دانلود کردم همشون همین کار رو میکنند ولی تا قبل نصب پتچ دور بین این کا رو نمیکنه ولی در عوض دسته هام کار نمیکنه گرافیک بازی رو سیستمم نمیکشه و... ولی با پتچ همه به غیر دوربین درست میشن البته وقتی میری که کلیدهای دسته رو عوض کنی میری تو طنظیمات دسته کلید پایین رو میزنی و بعد کلید رو ول میکنی دوباره میان بالا ونمیشه عوض کنی.خیلی خیلی ممنون میشم اگه مشکلم رو برطرف کنید راستی سیستم من
cpu:intel3.4 full lga box
win:XP SP3 Perfesonal
Do ta ram ddr2 1G 667bus
VGA:8400gs
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks