بازم نشد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره لامذهب اون مرحله اخرش رو تموم کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخیییییییییییییییییییییش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخرش جفت هلکوپتر ها اتیش میگیره بعد دمه مجسمه ازادی پیاده میشین اون یارو در میره شام هم باید بیافتین دنبالش کلی ادم اونجا که بهتون تیر میزنن من یه قطره خون دیگه بیشتر نداشتم پیشنهاد میکنم به جایه اینکه وایسین بزنیدشون در برید تا خونتون تموم نشه بعد که دیمتری رو میبنه بهش تیر باید بزنین اول بعد که میره جلو دمو میشه از همه جایه دمیتری داره خون میاد یه سری چیز میز میگن بعد بازی تموم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی تیتراژش رو داشتم میدیدم دلم گرفت که تموم شد بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه ایرانی هم تو سازنده هاش بود فکر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا باید بچرخم تو شهر فقط برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حریفم میطلبیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم نشد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکلی که شما داری ماله سخت افزار نیست ماله کرک است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبازم نشد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کرک Razor رو دانلود و نصب کن تا ازتون نخواد که به اینترنت وصل بشی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن بازی شما 4 Dvd است؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید جناب از کجا باید بفهمم؟میلطف کنی بگی
|
بله....کرک razor رو از کجا dl کنم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همه کسانی که برای ساخت این تاپیک زحمت می کشند ایول دستون درد نکنه.من وقتی تازه به ای تاپیک آمدم 2 تا مشکل داشتم که اولی تکان خوردن دوربین بود که در این تاپیک با زحمتهای شما حل شد اما درباره دیگری بگویم که تا حالا حل نشده که به امید خدا با کمکهای شما آنم حل میشه .مشکل اینه که وقتی پتچ رو نصب می کنم میرم تو بازی دوربین میاد پایین واگه مخوای نیاد باید دائما موس رو دست بگیری وتکان بدی ودر قسمت تنظیمات کنترل یک گزینه هست که R داره دو تافلش هم بالا و پایینش "وقتی انو on میکنی دوربین برعکس حالت قبل می شه یعنی میره بالا.من تاحالا 3 تا پتچ دانلود کردم همشون همین کار رو میکنند ولی تا قبل نصب پتچ دور بین این کا رو نمیکنه ولی در عوض دسته هام کار نمیکنه گرافیک بازی رو سیستمم نمیکشه و... ولی با پتچ همه به غیر دوربین درست میشن البته وقتی میری که کلیدهای دسته رو عوض کنی میری تو طنظیمات دسته کلید پایین رو میزنی و بعد کلید رو ول میکنی دوباره میان بالا ونمیشه عوض کنی.خیلی خیلی ممنون میشم اگه مشکلم رو برطرف کنید راستی سیستم من
cpu:intel3.4 full lga box
win:XP SP3 Perfesonal
Do ta ram ddr2 1G 667bus
VGA:8400gs
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mamalyloveing@yahoo.com در تاریخ 06-01-09 انجام شده است
با سلام
زماني که ميخوام بازي را نصب کنم پيام زير را ميدهد(Vista ultimate x86)
Your system is incompatible with %P
Please follow the link below for more information
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farhadnamir_20032003 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما روی مای کامپیوتر کلیک راست کنید ... و پروپرتیز بزنید... یه عکس بگیرید... اینجا بزارید... اگه نتونستید عکس بگیرید مشخصات سی پی یوتون رو دقیق اینجا بنویسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin112 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما ورژن ویندوز ویستاتون چیه ؟ ultimate یا servise pack 1 ?
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamalyloveing@yahoo.com برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما بازی رو کامل پاک کن... دوباره نصبش کن... فقط کرک رازور رو تو فایل بازی بریز... میازی به نصب پچ نیست...اینا رو انجام بده بعد ببینم مشکلت حل شده یا نه !!!
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks