بالاخره لامذهب اون مرحله اخرش رو تموم کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخیییییییییییییییییییییش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخرش جفت هلکوپتر ها اتیش میگیره بعد دمه مجسمه ازادی پیاده میشین اون یارو در میره شام هم باید بیافتین دنبالش کلی ادم اونجا که بهتون تیر میزنن من یه قطره خون دیگه بیشتر نداشتم پیشنهاد میکنم به جایه اینکه وایسین بزنیدشون در برید تا خونتون تموم نشه بعد که دیمتری رو میبنه بهش تیر باید بزنین اول بعد که میره جلو دمو میشه از همه جایه دمیتری داره خون میاد یه سری چیز میز میگن بعد بازی تموم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی تیتراژش رو داشتم میدیدم دلم گرفت که تموم شد بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه ایرانی هم تو سازنده هاش بود فکر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا باید بچرخم تو شهر فقط
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حریفم میطلبیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید