سلام دوستان من الان یک مشکل بزرگ دارم اینه که من هر وقت بازی رو نصب می کنم کرک فیدور رو می ریزم پچ رو هم می ریزم بازی هم شروع میشه روی رزولوشن 800*600 27 فریم در پانیه دارم و بازی می کنم سیو هم میشه اما اگه کامپیوتر رو ریستارت کنم یا خاموش کنم و دویاره وقتی کامپیوتر بالا اومد بازی رو اجرا کنم یک صفحه سیاهی میاد که دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد و فقط باید کامپیوتر نگون بخت را خاموش یا ریستارت سخت افزاری کرد ربطی به نصب مجدد بازی نداره چون من تا حالا 10 بار بازی رو نصب کردم و باز هم دقیقا همین مشکل رو داشت حالا مشکل از کجاست ؟ از کرکم هست ؟ آخه کرکم حجمش فقط 27 کیلوبایت است
در ضمن یک مشکل دیگه و اون هم اینه که وقتی من اون درایور بتا جدیدرو نصب می کنم سیستم هنگ می کنه ؟!!!! چی کار کنم ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گرافیک من sparkle 8600 GT هستش ! حالا اون کرک فیدور که 5 مگابایت هست با این یکی کا من دارم فرق می کنه ؟
علاوه بر درایور nforce ware هم از سایت انویدیا دان کن

مشکل از کارت که سیستمت به این رزولیشن باز میگرده من امتحان کردم. کارتت نمیتونه بکشه

توصیه من که الان کارت xfx 9800 gtx plus black editon 'گرفتم تازه تونستم تو بالاترین رزولیشن و با ماکزیمم جزئییات بازی کنم .

کارتتو عوض کن و همچنین رم ارتقا بده