منم میخوام ویندوز عوض کنم... ولی نمیدونم چطور باید سیو بازی رو بردارم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه راهی پیدا شد که بشه از سیو دیگران استفاده کرد؟
آخه تا اونجا که یادمه همه میگفتن نمیشه از سیو کسی حتی خودت بعدا استفاده کنی
نمیدونم والا
منم میخوام ویندوز عوض کنم... ولی نمیدونم چطور باید سیو بازی رو بردارم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
به دلیل داشتن سوشیال کلاب شما نمی تونستید از ترینر و سیو گیم دیگران استفاده کنید اما در حال حاضر ترینر که واسش امد اما سیو گیم هنوز نه :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
Armin-N (25-12-08)
یه سیو 24 درصدی الان پیدا کردم... میتونید دانلود کنید... حالشو ببرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pc.cheats.de/cheat_ausgabe.php?id=307961
Mahdi_Moosavi (27-12-08)
دوست عزیز G1 لطف کن اگه داری ترینرشو بزار استفاده کنیم... من نتونستم پیدا کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسیر سیو اینه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
C:\Documents and Settings\Armin-N\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
میتونی از اینجا برداری
اما بعد از عوض کردن ویندوز معلوم نیست بتونی ازش استفاده کنی با نه
چون یه نفر رو دیدم که نتونست از سیو خودش بعد از عوض کردن ویندوز استفاده کنی
عزیز از سیو کس دیگه ای نمیشه استفاده کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همینم تست کردم الان نشد و ارور میده
ترسیدم سیو خودم بپره که برش گردوندم نپرید :دی (فک کنم با ویندوز عوض کردن بپره)
راستی یه چیزی
درایور 181 nvidia هم اومده دانلود کنید یکم فریم بهتر میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دانلود کردم... واقعا تاثیر مثبت داشت... 32 مگ بود حجمش...
راستی در مورد اون سیو 24 درصدی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لابد میشه ازش استفاده کرد... اگه نمیشد که سایت تقلب به این بزرگی نمیومد اینو بزاره ... خودم تست میکنم فردا جوابشو میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
از ساسان بگیر اکونت چیت اپنز داره :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
اینم از بنچ مارک ما البته من cpu e8500 هست اما تو بنچ مارک یه چیز دیگه شناخته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks