zxcvbbvcxz (07-09-09)
چه سریالی؟موقع نصب سریال میخواد یا موقع اجرا ؟بازیو از بازار خریدین یا دانلود کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zxcvbbvcxz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا حالا سه بار از روی DVD ریختم ولی تا حالا ازم سریال نخواستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
zxcvbbvcxz (07-09-09)
بازی خریدم. 4 تا dvd
وقتی نصب تموم میشه روی rocksatr games... کلیک میکنم یه active online داره یه manual که manual اکتیو کد میده و unlock code و serial میخواد.
که سریال روی پک اورجینال نوشته شده و من ندارم...مهم سریال که تو سایت بازی بزنم unlock code'o میده.
اگه سریال یا کمک دیگه ای کنید ممنون میشم.
|
دوست عزيز كرك اين بازي رو نصب كرديد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zxcvbbvcxz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نكرديد مي تونيد تو صفحات قبلي پيدا كنيد ونصب كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز كرك اين بازي رو نصب كرديد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zxcvbbvcxz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نكرديد مي تونيد تو صفحات قبلي پيدا كنيد ونصب كنيد تا ديگه نيازي به سريال نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید از کرک متناسب با ورژن پچتان استفاده کنید و با GTAIV.exe بازیو اجرا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zxcvbbvcxz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عزیز و گرامی یک مشکل فوری دارم
قبلابازی رو 120فریم امتیاز میداد ولی 2روزه که نمیدونم چی شده امتیاز 100میده درایور کارتم9.8 هستش.
حدودا 36000 بازدید ! واقعا جالبه ، GTA فوق العاده طرفدار داره ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Quick (10-09-09)
مشکل فوری
قبلابازی رو 123فریم امتیاز میداد ولی 2روزه که نمیدونم چی شده امتیاز 101میده درایور کارتم9.8 هستش.
|
salam man data 57 gta ro mikham age vasam bezarin mamnon misham
احتمالا دی وی دی خط یا مشکل دیگه دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks