Extreme (16-04-12)
HWBOT SSA Member
نیما من کلسیفاید رو میخوام تا باهاش کلسیفاید خودم رو تعمیر کنم یک قطعه رو روش لازم دارم من میگیرم بعد اگر لازم داشتی بهت می دم
کلسیفاید من فاز دیجیتالش ترک خورده :گریه باید تعویض شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Extreme (16-04-12)
ما هم دقیقا ی چیپش رو میخوایم چیپ صداشو :دی اولم ما
|
|
HWBOT SSA Member
ای بابا هیتر خراب شد معین. دست من بود ! خرابیش از ضربه بوده حتما چون من اصلا دست نزدم.
معین جان کلاسیفیلد چشه؟ مشکل کجاشه؟
محمد علی شما یه سر بیا تو آغوش اسلام . اوکی؟
HWBOT SSA Member
از اونجایی که با نیما به توافق رسیدیم من کلسیفاید رو می گیرم بعد میدم نیماسعید الان من یاهو بودم نبودی که؟فردا بهت زنگ می زنم اگه یادم رفت اس ام اس بده یاداوری کن
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت جناب صامتی عزیز .
همه قطعات خراب رو به قیمت پایه به علاوه 20000 خریدار هستم. اگر کلش پیشنهاد بیشتری داشت پ.خ ارسال کنید.
Jagvar (16-04-12)
HWBOT SSA Member
نیما حکومت نظامی راه انداخته :دی
حرکت هر موجودی در این ساعت ها توی تاپیک عملا با شهاب 3 تهدید خواهد شد
LOL
سینوهه
Extreme (16-04-12)
کاربر شهرسختافزار
سعید نخند زورم به نیما نمی رسه !!! زورم به تو که می رسه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه اگر خواستید قطعات خراب رو با هم بفروشید من به قیمت بالاتر از دوستان خریدارم.
عضو VIP شهرسختافزار
الان شیطونه میگه دوستامو به قیمت بالاتر بفروشم بره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا اینا همه قطعه خوب همه گیر دادن به این چند تا قطعه معیوب :دی : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ..
کار تمامی دوستان انگار با این یک قطعه خراب حل میشه خوب بیاید وسط ببینیم چه فردی زود تر مشکلش حل میشه تا شروع کنیم به کار کردن ما که مشکلی نداریم
----------------------------------------------------------------
خ م : دوستان قیمت پیشنهادیشون رو برای قطعات نو هم اعلام کنند ببینیم چی میشه یکم این اتاق تست رو خلوت کنیم بره ...
New Season
|
|
SSA Leopard
معین جان 920 استوره ایت رو می فروشی ؟ یا دستکم تاخت می زنی ؟
پردازنده خوش بچ می خوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز سی پی یو رو من خیلی وقته که فروختم و الان کلا سی پی یو 1366به غیر 980 چیزه دیگه ای ندارم براتون از دوستانم سراغ میگیرم اگر پیدا کردم بتون خبر می دم .
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 18-04-12 انجام شده است
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks