نیما من کلسیفاید رو میخوام تا باهاش کلسیفاید خودم رو تعمیر کنم یک قطعه رو روش لازم دارم من میگیرم بعد اگر لازم داشتی بهت می دم
کلسیفاید من فاز دیجیتالش ترک خورده :گریه باید تعویض شه:love:
Printable View
نیما من کلسیفاید رو میخوام تا باهاش کلسیفاید خودم رو تعمیر کنم یک قطعه رو روش لازم دارم من میگیرم بعد اگر لازم داشتی بهت می دم
کلسیفاید من فاز دیجیتالش ترک خورده :گریه باید تعویض شه:love:
ما هم دقیقا ی چیپش رو میخوایم چیپ صداشو :دی اولم ما
ای بابا هیتر خراب شد معین. دست من بود ! خرابیش از ضربه بوده حتما چون من اصلا دست نزدم.
معین جان کلاسیفیلد چشه؟ مشکل کجاشه؟
محمد علی شما یه سر بیا تو آغوش اسلام . اوکی؟
از اونجایی که با نیما به توافق رسیدیم من کلسیفاید رو می گیرم بعد میدم نیماسعید الان من یاهو بودم نبودی که؟فردا بهت زنگ می زنم اگه یادم رفت اس ام اس بده یاداوری کن
با سلام خدمت جناب صامتی عزیز .
همه قطعات خراب رو به قیمت پایه به علاوه 20000 خریدار هستم. اگر کلش پیشنهاد بیشتری داشت پ.خ ارسال کنید.
نیما حکومت نظامی راه انداخته :دی
حرکت هر موجودی در این ساعت ها توی تاپیک عملا با شهاب 3 تهدید خواهد شد
LOL
سعید نخند زورم به نیما نمی رسه !!! زورم به تو که می رسه !!! :1~@$S (5):
خلاصه اگر خواستید قطعات خراب رو با هم بفروشید من به قیمت بالاتر از دوستان خریدارم.
الان شیطونه میگه دوستامو به قیمت بالاتر بفروشم بره :1. (19):
بابا اینا همه قطعه خوب همه گیر دادن به این چند تا قطعه معیوب :دی : :1~@$S (8):..
کار تمامی دوستان انگار با این یک قطعه خراب حل میشه خوب بیاید وسط ببینیم چه فردی زود تر مشکلش حل میشه تا شروع کنیم به کار کردن ما که مشکلی نداریم
----------------------------------------------------------------
خ م : دوستان قیمت پیشنهادیشون رو برای قطعات نو هم اعلام کنند ببینیم چی میشه یکم این اتاق تست رو خلوت کنیم بره ...
معین جان 920 استوره ایت رو می فروشی ؟ یا دستکم تاخت می زنی ؟
پردازنده خوش بچ می خوام :great:
نقل قول:
دوست عزیز سی پی یو رو من خیلی وقته که فروختم و الان کلا سی پی یو 1366به غیر 980 چیزه دیگه ای ندارم براتون از دوستانم سراغ میگیرم اگر پیدا کردم بتون خبر می دم .