قیمت نو و کار کرده کارت msi radeon rx 460 2g oc رو میخواستم ممنون
قیمت نو و کار کرده کارت msi radeon rx 460 2g oc رو میخواستم ممنون
|
|
نو 520برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab60 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارکرده 450
АLI (07-05-17)
یعنی نو با کار کرده ۷۰ تومان اختلاف داره
بله این کارت 1 سال هم عمرش نباید باشه . بر اساس گارانتی و به روز بودن محصول بیشتر از این افت نمیکنه .قیمت منطقی از نظر من همین مقدار است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab60 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال که مربوط به این بخش نیست راست میگن زیاد داغ میکنه
من سافایر - گیگابایت - msiبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab60 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر سه را از rx460 تا rx480 تست کردم . به هیچ عنوان حرارت بالایی نداره
АLI (07-05-17)
|
|
سلام
می خواستم خواهش کنم که روی قطعات زیر هم قیمت بگذارید:
MB: Asus P8Z77-V LE
CPU: Intel 3770K + Original FAN
RAM: Crosshair 2*4G 1600
main 350برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mindreader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu 700
ram 115
Mindreader (07-05-17)
سلام
مادربرد GA-MA78GM-S2H گیگابایت چند میارزه؟
با تشکر
حدود 70 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m96asadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks