اساتید عزیزم ضمن سلام و عرض وقت بخیر.
کارت گرافیک Asus Geforce GT 730 4 gb DDR3 قیمت قیمت کارکرده ی تمیزش چند تومنه اگر بخوام بخرم؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اساتید عزیزم ضمن سلام و عرض وقت بخیر.
کارت گرافیک Asus Geforce GT 730 4 gb DDR3 قیمت قیمت کارکرده ی تمیزش چند تومنه اگر بخوام بخرم؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام حدود 180-190برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad karol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
main 75برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu 170
ram 80
amir2121 (27-01-18), Mohammad karol (27-01-18)
کاربر شهرسختافزار
سلام و تشکر از پاسختون.فقط جسارتاً 4 گیگ هست و دو سال و نیم گارانتی داره هنوز.من از یه فروشگاه خریدم 350 تومن،ینی 170 تومن اضافه تر خریدم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت دست دوم مدل شما 250 تا 260 است . من مدل 2 گیگ را نوشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad karol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mohammad karol (27-01-18)
کاربر شهرسختافزار
آقا یه دنیا ممنون که پاسخ سوالاتمون رو میدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس با این اوصاف باز یه صد تومن گرون تر خریدمش.
البته واقعاً تمیز و نو هست ولی خب قطعاً اگر قیمت پایین ترش گیر میومد همین فردا میرفتم پس میدادم اون قیمت پایینتر رو میخریدم.
آخرین ویرایش توسط Mohammad karol در تاریخ 27-01-18 انجام شده است
خواهش میکنم. من قیمت کارکرده را دادم . شما با فروشنده مطرح کنید. شاید قبول کرد با کسر مبلغی مرجوع کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad karol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا قطعات کامپیوتر و تجهیزات الکترونیکی بعد از نصب دست دوم محسوب میشوند
Mohammad karol (27-01-18)
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks