قیمت دست دوم مدل شما 250 تا 260 است . من مدل 2 گیگ را نوشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad karol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت دست دوم مدل شما 250 تا 260 است . من مدل 2 گیگ را نوشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad karol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mohammad karol (27-01-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا یه دنیا ممنون که پاسخ سوالاتمون رو میدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس با این اوصاف باز یه صد تومن گرون تر خریدمش.
البته واقعاً تمیز و نو هست ولی خب قطعاً اگر قیمت پایین ترش گیر میومد همین فردا میرفتم پس میدادم اون قیمت پایینتر رو میخریدم.
آخرین ویرایش توسط Mohammad karol در تاریخ 27-01-18 انجام شده است
سلام
main asus g31
cpu q9550
(رم تا آخر سال گارانتی داره)ram ddr3 4g ramaxel 1600
لطفا یه قیمت میدین
کاربر شهرسختافزار
سلام. لطفاً قیمت سخت افزار های زیر را با هم لطف بفرمایید ممنون می شوم.
CPU: AMD FM2 X4 760K
Main: ECS A55 گرافیک آنبرد
RAM: 8 DDR3 Corsair 1600
VGA: 2 معمولی.
کاربر شهرسختافزار
سلام لطفا قیمت این قطعات رو بفرمایید.
giga 945pl-s3 rev 3.3
intel core 2 e6600
90برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تومن هر دو
اورند (01-02-18)
|
|
سلام
وقت به خیر
قیمت فروش این سیستم چقدر است؟CPU : Intel Core i3-2100 3.10 GHz
MainBoard : Gigabyte GA-PA65-UD3-B3 rev. 1.0
RAM : Patriot 2GB DDR3 Signature PSD32G13332H PC3-10666 (1333MHz) Single Module + Apacer 4GB UNB PC3-12800 DDR3 1333MHz
Graphic : Gigabyte GV-N650OC-1GI
H.D.D. : MAXTOR STM3160215AS 160GB
Power : Elegance P4-500W
Monitor : Samsung E1945X plus
آخرین ویرایش توسط DavoodDehghani در تاریخ 08-02-18 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
با سلام کیبورد کوگار 600k کاملا سالم و بدون کارکرد فقط برای دو دقیقه از کارتن باز شده و تست شده و توی کارتن هستش 3 روزه خریداریش کردم قصد فروشش رو دارم ممنون میشم قیمت گذاری کنین
25 درصد قیمت آکبندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
در حال حاضر 15 درصد قیمت آکبندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehtikhan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
80 تومن کمتر
کاربر شهرسختافزار
[QUOTE=AMD>INTEL;406838]25 درصد قیمت آکبنده
- - - Updated - - -
در کل 350 واسش قیمت گذاشتم اگه مشتری داشتید ممنون میشم اطلاع بدید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks