وحید جان من دیگه از 7500 خودم جون سیر شدم و قرار سی پی یو هم دستم برسه اما تا اون موقه صبر نمی تونم بکنم حالا شاید اون دوستمون به نفع بنده رفتن کنار.
یا این که دیگه فوقش 5 تمن بیشتر بگیرم.
عضو VIP شهرسختافزار
آقا حالا شدید 2 نفر که شدیداً دنبال پردازنده هستید خوب مثل حراجی میگذاریم اگر براتون میصرفه بالاتر ببرید اگر نه هر 2 نفر هم از دوستان عزیز من هستید نمیتونم به یکی بگم که نمیدم به یکی بگم میدم
فکر کنم اگر حراجی بشود هیجان هم بالا میره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
HWBOT SSA Member
وحید جان من دیگه از 7500 خودم جون سیر شدم و قرار سی پی یو هم دستم برسه اما تا اون موقه صبر نمی تونم بکنم حالا شاید اون دوستمون به نفع بنده رفتن کنار.
یا این که دیگه فوقش 5 تمن بیشتر بگیرم.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
ViViD (26-09-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
200 هستم معامله رو جمع کن بره حال نداریم ........ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 27-09-09 انجام شده است
HWBOT SSA Member
داداش وحید 205 خرداریم
جان اورکلاکر جان من به شدت به این سی پی یو احتیاج دارم مارا بسی مفروض کنید.لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 27-09-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Overclocker (27-09-09), ViViD (27-09-09)
کاربر شهرسختافزار
مبارکتون باشه ولی 210 اگر خواستید اگر نخواستید 207.500 ازش میخرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدداداش وحید 205 خرداریم
جان اورکلاکر جان من به شدت به این سی پی یو احتیاج دارم مارا بسی مفروض کنید.لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (27-09-09)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اجازه صاحب تاپیک
ببخشید من در تعجب هستم. نوی این cpu بصورت تری 215 است. شما چرا دست دومش رو 210 می خرید !!!!
فقط بخاظر اون رکورد !!!؟
خوب من هم phenomii 945 دارم اورکلاک سنگین کنم ازم 200 می خرید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (27-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
خوب حالا که بحث جالب شد من یک پردازنده Pentium D 945 3.4 4Mb Cache هم به عنوان اشانتیون باهاش به خریدار میدم
خداییش بچ نامبر خیلی عالی هست تنها فرقش با نو نداشتن فن کولر هست هیچ فرقی من تضمین میکنم نداره اگر به حرف من میشه اعتماد کرد
Going To Change New HardWare Soon
کاربر شهرسختافزار
شاید مشهد هنوز خبری نباشه ولی الان 9550 بالای 260 داره معامله میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدببخشید من در تعجب هستم. نوی این cpu بصورت تری 215 است. شما چرا دست دومش رو 210 می خرید !!!!
ولی قیمت کاذب هست ........
MicroSystem (27-09-09)
|
|
HWBOT SSA Member
داداش شما تو تاپیکای منم می یایید هی قیمتای الکی می دید. این کارت شایستهتون نیست . بزار کاسبیشونو بکنن برادر.قیمت کارخونه ی اینتل هم ای جور نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masterpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تا دیروز که پست دادم همون 215 -220 بود ولی امروز زنگ زدم چند فروشگاه معتبر قیمت بدجور کاذب بالا رفته 260 شده !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با شماست .قیمتش بالا رفته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (27-09-09), ViViD (27-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks