آقا حالا شدید 2 نفر که شدیداً دنبال پردازنده هستید خوب مثل حراجی میگذاریم اگر براتون میصرفه بالاتر ببرید اگر نه هر 2 نفر هم از دوستان عزیز من هستید نمیتونم به یکی بگم که نمیدم به یکی بگم میدم
فکر کنم اگر حراجی بشود هیجان هم بالا میره
:whistle:
Printable View
آقا حالا شدید 2 نفر که شدیداً دنبال پردازنده هستید خوب مثل حراجی میگذاریم اگر براتون میصرفه بالاتر ببرید اگر نه هر 2 نفر هم از دوستان عزیز من هستید نمیتونم به یکی بگم که نمیدم به یکی بگم میدم
فکر کنم اگر حراجی بشود هیجان هم بالا میره
:whistle:
وحید جان من دیگه از 7500 خودم جون سیر شدم و قرار سی پی یو هم دستم برسه اما تا اون موقه صبر نمی تونم بکنم حالا شاید اون دوستمون به نفع بنده رفتن کنار.
یا این که دیگه فوقش 5 تمن بیشتر بگیرم.
200 هستم معامله رو جمع کن بره حال نداریم ........ :1. (38):
داداش وحید 205 خرداریم
جان اورکلاکر جان من به شدت به این سی پی یو احتیاج دارم مارا بسی مفروض کنید.لطفا:give_rose:
مبارکتون باشه ولی 210 اگر خواستید اگر نخواستید 207.500 ازش میخرم .:11():نقل قول:
داداش وحید 205 خرداریم
جان اورکلاکر جان من به شدت به این سی پی یو احتیاج دارم مارا بسی مفروض کنید.لطفا:give_rose:
سلامنقل قول:
با اجازه صاحب تاپیک
ببخشید من در تعجب هستم. نوی این cpu بصورت تری 215 است. شما چرا دست دومش رو 210 می خرید !!!!
فقط بخاظر اون رکورد !!!؟
خوب من هم phenomii 945 دارم اورکلاک سنگین کنم ازم 200 می خرید؟:1. (26):
خوب حالا که بحث جالب شد من یک پردازنده Pentium D 945 3.4 4Mb Cache هم به عنوان اشانتیون باهاش به خریدار میدم
خداییش بچ نامبر خیلی عالی هست تنها فرقش با نو نداشتن فن کولر هست هیچ فرقی من تضمین میکنم نداره اگر به حرف من میشه اعتماد کرد
شاید مشهد هنوز خبری نباشه ولی الان 9550 بالای 260 داره معامله میشه :wink:نقل قول:
ببخشید من در تعجب هستم. نوی این cpu بصورت تری 215 است. شما چرا دست دومش رو 210 می خرید !!!!
ولی قیمت کاذب هست ........
داداش شما تو تاپیکای منم می یایید هی قیمتای الکی می دید. این کارت شایستهتون نیست . بزار کاسبیشونو بکنن برادر.قیمت کارخونه ی اینتل هم ای جور نیست.:1. (26):نقل قول:
تا دیروز که پست دادم همون 215 -220 بود ولی امروز زنگ زدم چند فروشگاه معتبر قیمت بدجور کاذب بالا رفته 260 شده !!!!نقل قول:
حق با شماست .قیمتش بالا رفته.:11()::great::1. (21):