با سلام خدمت شما!
دوست عزیز در رابطه با مادربورد من تعریف DFI رو زیاد شنیدم اما هنوز خودم باهاش کار نکردم. میتونید کمی بیشتر روی این بورد تحقیق کنید و اونو یکی از اولویت هاتون قرار بدید. در ضمن بورد DFI قابلیت اور بالایی داره.
برای پردازنده هم که همون Core i7 920.
و اما برای مانیتور بین دو مدلی که ذکر کردید من Samsung رو پیشنهاد میکنم ولی به شما توصیه میکنم با توجه به اینکه ذکر کردید فیلم زیاد میبینید و بازی هم میکنید و کلا کیفیت مانیتور هم باید براتون مهم باشه روی مانیتورهای hp یا Asus کمی تحقیق کنید.
برای کیس هم روی NZXT اطلاعاتی ندارم ولی کیس Vanguard کولینگ خوبی داره و با توجه به تولید حرارت زیاد توسط کارت گرافیک و روشن بودن سیستم به مدت طولانی مناسب هست.
برای گرافیک هم اول می خواستم کارت های Quadro را به شما پیشنهاد بدم ولی چون خودتون ذکر کردید که ( همچی رو میتونم تحمل کنم حتی رندر 6 ماه طول بکشه صبر میکنم ولی موقع بازی گیر میکنه میخوام با کله برم تو اسپیکر برای همین یه گرافیک میخوام رو اعصابم نباشه ) به شما توصیه می کنم بین این دو GTX295 رو انتخاب کنید به دو دلیل : 1. کارایی این کارت در اکثریت قریب به اتفاق بازی ها با تفاوت نسبتا چشمگیری بیشتر از 4870X2 هست و 2. اینکه چون شما با نرم افزارهای گرافیکی هم کار میکنید قابلیت CUDA این کارت به کمک شما میاد تا بتونید پروژه رو با سرعت بیشتری به اتمام برسونید.
برای پاور هم هر کارت GTX 295 به تنهایی تا 289 وات توان الکتریکی مصرف می کند که به حداقل جریان 70 آمپر روی خطوطی 12 ولتی نیاز دارد. با این تفاسیر با انتخاب این کارت شما باید هزینه زیادی هم برای پاور کنید! اگر پاور انتخابی شما از برند Green باشه با توجه به تعداد فن های درون کیس مدل Green GP1030 از پس تغذیه این هیولا بر می آید!
موفق باشید - سوالی بود در خدمتم!

Bookmarks