عضو VIP شهرسختافزار
مدرک از فروم XS معتبرتر داریم به نظرت رضا جان؟ در تمامش بگردی این برد برتری نسبت به DFI نداره خواستی لینک هم میدم ولی زمان میبره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری UD گیگا خیلی بهتر از این اکستریم هست
(من هر روز تمام تاپیکهای XS رو مطالعه میکنم)
Going To Change New HardWare Soon
کاربر شهرسختافزار
ViViD جان. ميشه لطف کني لينک مستقيم بدي؟ ممنون مي شم.
Vahid_ath (14-07-09)
|
|
شما فکر می کنی 680w برای این سیستم مناسبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Vahid_ath (14-07-09)
کاربر شهرسختافزار
البته باید منتظر موند تا ببینیم ایشون چه کارتی رو انتخاب میکنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن در رابطه با اختلاف بین GTX275 و GTX295 پرسیده بودند که باید بگم کارت GTX295 دو هسته ای هست ( مانند 4870X2 ) ولی GTX 275 دارای تنها یک GPU هست. در حال حاضر GTX275 کمیاب هست که برای پیدا کردن اون باید زیاد جستجو کنید. از لحاظ صرفه اقتصادی هم باید به چند نکته توجه داشته باشید: اول اینکه قیمت این کارت از ASUS در بازار داخل حدود 700 هزار تومان هست. این در حالی است که قیمت رسمی این کارت 499 دلار می باشد! و دوم اینکه شما 700 هزار تومن هزینه میکنید و چند ماه دیگه که اولین کارت های DX11 وارد بازار شدند کارت شما از رده خارج خواهد شد و توانایی اجرای بازی های DX11 را نخواهد داشت!
اگر از پرداخت این مبلغ بر نمی آیید و بازی کردن با کیفیت خوب و رزولوشن بالا هم مد نظر شماست، دو کار میتونید انجام بدید: اول اینکه کارت GTX260 از پس اکثر بازیها با رزولوشن بالا و سطح جزئیات بالا بر می آید. ( یکی از دوستان خودم با همین کارت و همین مانیتور بازی کرایسیس رو با سطح جزئیات Gamer و Anti Aliasing 4X با سرعت فریم مناسبی اجرا میکرد). بنابراین شما می توانید یک کارت GTX 260 بگیرید و مثلا یک سال بعد در صورت نیاز میتونید دوباره یک کارت GTX260 دیگه با اون SLI کنید که کارایی اون تقریبا نزدیک به GTX295 میشه. و دوم اینکه شما میتونید فعلا یک کارت ارزان قیمت بخرید که تا آخر سال جاری اولین کارت های DX11 وارد بازار شدند یکی از اونها رو تهیه کنید. اینجوری سیستم شما به روزتر خواهد بود و از بازیهای DX11 هم میتونید لذت ببرید!
در آخر هم متذکر می شوم که تمام اینها بستگی به این داره که انتظار شما از این سیستم چی هست. در این زمینه چارت ها و نمودارهای موجود در سایت های مطرح سخت افزاری میتونه به شما کمک کنه. به قول آقا رضا اگر شما فقط می خواهید بازی رو اجرا کنید و به صورت حرفه ای بازی نمیکنید یه کارت رده متوسط هم جوابگو هست. با این مواردی که گفتم کمی سبک ، سنگین کنید و ببینید آیا واقعا براتون به صرفه هست یا نه؟ انتخاب نهایی با خوتان!
سوالی بود در خدمتم.
آخرین ویرایش توسط Computex در تاریخ 12-07-09 انجام شده است
MR.Fantastic (12-07-09), Vahid_ath (14-07-09)
کاربر شهرسختافزار
من واقعا ازتک تکتون ممنوم
به نکاتی اشاره کردین که اگه مشورت نمی کردم حتما بعدا پشیمون میشدم
من میتونم کارت گرافیک قرض بگیرم برای چند ماه
میدونید من اینطوری فکر میکنم که آدم با مشورت و صبر یه سیستم جمع کنه و زیربار خرجش بره ولی بعدا از کارش راضی باشه برای همین حاظرم برای گرافیک زیاد خرج کنم درسته کم بازی میکنم ولی انتظار دارم سالی یه بازی خواستم بکنم افسوس نخورم چرا 100 تومن کم خرج کردم.
حالا خبر دقیقی نیست کی کارت گرافیکهایdx11 کی میاد؟
برای پاور 1030 و به احتمال زیاد 1230 بگیرم
کیس چلنجر midle towerش چنده همون 340 تومنیست؟
پس تا الان اینا نهائی شد
Motherboard dfi or giga ex
Cpu ci7 920
Power 1230 green
Monitor t220p
Case vanguard or challenger
Ram corsair dominator 3*2 2000
Computex (12-07-09)
کاربر شهرسختافزار
میدونید من اینطوری فکر میکنم که آدم با مشورت و صبر یه سیستم جمع کنه و زیربار خرجش بره ولی بعدا از کارش راضی باشه برای همین حاظرم برای گرافیک زیاد خرج کنم درسته کم بازی میکنم ولی انتظار دارم سالی یه بازی خواستم بکنم افسوس نخورم چرا 100 تومن کم خرج کردم.
پس تا الان اینا نهائی شد
Cpu ci7 920
Power 1230 green
Monitor t220p
کاربر شهرسختافزار
پس تا الان اینا نهائی شد
Cpu ci7 920
Power 1230 green
Monitor t220p
کاربر شهرسختافزار
البته برای پاور همون GP1030 زیادتر از نیاز سیستم هم هست و فکر نمیکنم نیازی به GP1230 باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Vahid_ath (14-07-09)
|
|
مگه DX11 با DX10 واسه بازی فرق داره
لطفا یه توضیح بدین تا ما هم یه فکری به حال خودمون بکنیم
Vahid_ath (14-07-09)
کاربر شهرسختافزار
توي بازيهايي که در آينده عرضه مي شه و بر پايه DX11 هستند آره فرق داره. اما اگر شما DX11 و نصب کنيد اما کارت گرافيکتون اونو ساپورت نکنه يا اينکه خود اون بازي اونو ساپورت نکنه از همون امکانات DirectX قديمي تر مورد نياز که در دل DX11 هم وجود داره استفاده ميشه و عملا نصب DX11 در اين مورد مزيتي نخواهد داشت.
Vahid_ath (14-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks