بنده از اول گفتم دو پا دارم! دو پا دیگه غرض می گیرم و از این تاپیک فرار می کنم و اگر شده همه چیز حق با شما باشه!! اول هم حق به شما دادم. هنوزم میدم.
هیچی. بدون مدرک و همه چیز، همه ی موارد حق با شماست! وقتی خودم با زبون خودم دارم حق رو به شما میدم، که دیگه مدرک نمیخواد! همون مدارک شما باشه، کافیه! مدارک ما پیش کش!
ضمناً این بنچمارک ها هر کدوم خودشون داستان داره! سیستم مورد تست خودش شرط هست! شما یک قطعه ی پردازنده یا هارد رو عوض کنی، می تونه نرخ فریم ریت متفاوت بده!!! حالا چه با منتل! چه بی منتل! چون تمامی قطعات یک سیستم بهم وابسته هستن و هرگز خروجی دقیق و ثابت ارائه نمیدن! قطعاً متفاوته!
هر شرکت یا سایت هم برای خودش بنچمارک ارائه کرده، هیچکدوم یکسان نیست و اختلاف وجود داره! حتی معتبرترین تست های دنیا!
در پاسخ به تست بنچمارک شما؛ شما انتظار داری دایرکت ایکس روی کارت AMD، نتیجه ی بهتر از منتل داشته باشه؟!!!!!!! :))
منتل انحصارش دست AMD هست! معلومه که با کارت های AMD بهتره و نرخ فریم بیشتری میده! غیب نگفتی شما! همه می دونن اینو!!!
این در حالی هست که انحصار دایرکت ایکس، دست Nvidia نیست و اگر مثل AMD بود، مطمئن باشید نتایجی خیره کننده و به مراتب بهتر از منتل ارائه می داد! کما اینکه در حال حاضر و با وجود چنین شرایطی، باز هم بعضاً بهتره:
http://www.sakhtafzarmag.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9/535/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-directx-11-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D9%87-mantle-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF
Bookmarks