برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش ، در مقابل کسی که این اتهام رو بهت میزنه ، چی کار میکنی؟ :
همه چیز که کیفیت نیست! اگر سایر ویژگی ها رو فدای کیفیت کنید، مشکل خودتونه و در جایگاهی نیستید که بخواید عقیده ی خودتون رو به زور به کسی تحمیل کنید و به زور بگید بخاطر کیفیتش طرف بخواد فلان انتخاب رو داشته باشه! یا اینکه به زور قطعه ای رو توصیه کنید که در بازار عمومی کشور موجود نیست و تبلیغات شخص خاصی رو در پیش بگیرید!
تو که مدیری . میدونی اتهام بدون اثبات جرمه . من تا حالا هم صبوری دارم میکنم که به مدیریت گزارش ندادم. نه دلش میخاد مثل خودش طرف بره چیپ ست آشغال B85 رو بگیره که چی ، کاربری گیمینگ داره و چه بسا در انبار این مهندس وجود باشه
خودش گفت موجود نیست تو کشور (والا من نمیدونم خبر کل کشور رو این از کجا داره . فک کرد با کسایی که کار میکنن این قد بزرگن که کل کشور ینی اونا) ، منم گفتم اگه موجود نبود ، لینک میدم که حرفم اثبات شه . این مهندس ، از این جمله ی من ، این جمله رو بهم گفت . این ینی چی؟ اتهام نیست؟ من عقیده مو بدون دلیل و درک به کسی تحمیل کردم؟ یا اون مهندس که با دلیل و مدرک هم جواب شو میدیم ، میگه وقت مو تلف کردم و وقت ما رو پشیزی حساب نمیکنه؟
میگه اطلاعاتت غلطه ، یه دونه اطلاعات غلط بگو که گفتم تا من دیگه تو بحث شرکت نکنم
من در مقابل کسی که پر رو هه و هر تهمت ای که از دهنش در میاد و از قصد برای چندمین بار میزنه ، کم رو نیستم
این هم وظیفه ی تو هه اوستا معین که این اتهامات رو بررسی کنی و با قانون با خاطی برخورد کنی بدون درخاست ما
من گفتم 2 دسیبل افزایش صدا ، کم هه؟ طبق چیزی که میدونم ، 2 دسیبل افزایش صدا ، حدودا 2 برابر قدرت صدای بیشتر میشه . میگم هارد green مگه چقد صدا داره که 2 برابرش بخاد تو خلوت هم اذیت کنه؟
میدونم واسه پایداری هه . یک مِن پِلا باید انرژی مصرف کنم تا توضیح بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نگا کن ، ایو که قبول داری که برای مثلا 2 برابر شدن قدرت ، همه ی جزئیات گرافیک باید 2 برابر شه (اونم تازه قدرت cpu و رم و ... هم همینطور) . مثلا کارت 260X با جزئیات کلاک 1100 مگاهرتز و کلاک حافظه ی 6500 مگاهرتز و 896 واحد شادینگ و 56 واحد تکسچر و 16 واحد پردارنده ی خروجی و 17.6 گیگاپیکسل بر ثانیه سرعت پیکسل ریت و 61.6 گیگا تکست بر ثانیه سرعت تکسچر ریت و و رابط 128 بیتی که 104 گیگابایت بر ثانیه هست ، رو اگه میخای دو برابر کنی قدرت شو باید همه ی جزئیات شو دو برابر کنی تا بشه کارتی مثل 270X و قدرتش 2 برابر شه نه فقط فرکانس شو . (جزئیات 270X رو که دیگه نگم؟) درسته افزایش فرکانس ، قدرت شو نسبت به بدون اورکلاک شده و فرکانس پایه بیشتر میکنه اما اونقد نیست که قدرتش حتی به غیر اورکلاک شده ی یه مدل بالاترش باشه (بخاطر همون جزئیات) یا حتی فکرش به ذهنت خطور کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مثل این کارت 280X OC شده در مقابل 290 ای که حتی نسخه ی مرجع هه و همینطور تست بقیه ی بازی ها و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه میگی به تست ها حتی تست هایی به این معتبری اعتماد نداری ، خوب من دیگه چی بگم؟ وگرنه من میتونم بگم 290X از 260X ضعیف تره . تو چجوری میخای اثبات کنی؟ جز اینکه خودت باید هر دو رو بخری و تست کنی و صد تا والا قسم بخوری تا باور کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برا درایور هم اما منتل ، از خودش چیز دیگه ای نشون داد در مقابل درایورهای Nvidia (درسته منتل کل درایورش نیست و قسمتی ازش به عنوان رابط هه اما تو بازی ها که دیگه راحت کارای اش نسبت به درایورای Nvidia و دایرکت ایکس ملومه که شکی به برتری منتل وجود نداره)

Bookmarks