پاسخ: کمک در مورد خرید یک کیس برای گیم تا 2800
نقل قول:
شاید یک نصیحت برادرانه داشته باشم بت که لفظ صحبتت و استفاده از کلمات رو اگر متفاوت کنی شاید تمامی موضوع ها حل بشه و حتی اگر من هم اشتباه بگم و با لفظ درست موضوع رو تفهیم کنی به من - به راحتی من از موضع خودم کوتاه بیام و حرف شما رو فرا بگیرم نه اینکه بگم شما درست میگید و موضوع رو با گفتن نداشتن وقت و غیره تموم کنم ...
بعد شما معیار انتخاب می کنی برای مقایسه پس معیاری که انتخاب می کنید می بایستی که دارای چارت درست و مناسب باشه به طور مثال اگر می گید یک هارد 2 DB دارای صدای بیشتری هست 2 DB صدای زیادی نمیشه خوب این غلط هست !! وقتی که شما داری معیار رو برای همه هارد ها 15 DB صدا رو به طور مثال در نظر میگیری هاردی که دارای 17 db صدا هست قطعا در رتبه هارد های پر صدا قرار خواهد گرفت!! و نمیشه گفت 2 تا چیزی نیست و موضوع رو کلا فراموش کرد!
فکر کنم برای اینکه این موضوع رو متوجه بشید باید ادبیات فروم رو بیشتر بش دقت کنید اینطوری مطمعن باشید به شما و سخنان شما هم بیشتر بها داده خواهد شد
داداش ، در مقابل کسی که این اتهام رو بهت میزنه ، چی کار میکنی؟ :
همه چیز که کیفیت نیست! اگر سایر ویژگی ها رو فدای کیفیت کنید، مشکل خودتونه و در جایگاهی نیستید که بخواید عقیده ی خودتون رو به زور به کسی تحمیل کنید و به زور بگید بخاطر کیفیتش طرف بخواد فلان انتخاب رو داشته باشه! یا اینکه به زور قطعه ای رو توصیه کنید که در بازار عمومی کشور موجود نیست و تبلیغات شخص خاصی رو در پیش بگیرید!
تو که مدیری . میدونی اتهام بدون اثبات جرمه . من تا حالا هم صبوری دارم میکنم که به مدیریت گزارش ندادم. نه دلش میخاد مثل خودش طرف بره چیپ ست آشغال B85 رو بگیره که چی ، کاربری گیمینگ داره و چه بسا در انبار این مهندس وجود باشه
خودش گفت موجود نیست تو کشور (والا من نمیدونم خبر کل کشور رو این از کجا داره . فک کرد با کسایی که کار میکنن این قد بزرگن که کل کشور ینی اونا) ، منم گفتم اگه موجود نبود ، لینک میدم که حرفم اثبات شه . این مهندس ، از این جمله ی من ، این جمله رو بهم گفت . این ینی چی؟ اتهام نیست؟ من عقیده مو بدون دلیل و درک به کسی تحمیل کردم؟ یا اون مهندس که با دلیل و مدرک هم جواب شو میدیم ، میگه وقت مو تلف کردم و وقت ما رو پشیزی حساب نمیکنه؟
میگه اطلاعاتت غلطه ، یه دونه اطلاعات غلط بگو که گفتم تا من دیگه تو بحث شرکت نکنم
من در مقابل کسی که پر رو هه و هر تهمت ای که از دهنش در میاد و از قصد برای چندمین بار میزنه ، کم رو نیستم
این هم وظیفه ی تو هه اوستا معین که این اتهامات رو بررسی کنی و با قانون با خاطی برخورد کنی بدون درخاست ما
من گفتم 2 دسیبل افزایش صدا ، کم هه؟ طبق چیزی که میدونم ، 2 دسیبل افزایش صدا ، حدودا 2 برابر قدرت صدای بیشتر میشه . میگم هارد green مگه چقد صدا داره که 2 برابرش بخاد تو خلوت هم اذیت کنه؟
نقل قول:
خوب دوست عزیز این مقایسه شما باز هم از دیدگاه غلط داره بررسی میشه شما وقتی که کارت را اورکلاک می کنید با حالت نرمال کارت قوی تر مساوی خواهد شد ( در خوشبینانه ترین حالت) در صورتی که کارت قوی تر قابلیت اورکلاکینگ رو داره و می تونه قدرت خودش رو افزایش بده!
چرا کارخانه ها فرکانس هایی رو برای کارت های خود انتخاب می کنند : دلیل این موضوع این هست که اونها بیشترین پایداری برایشون اولیت داره تا بیشترین پرفرمنس پس وقتی موضوع کارایی مطرح هست شرکت ها پایدار ترین حالت های ممکن رو در نظر می گیرند و بر طبق اونها فرکانس کارت خودشون رو بر روی بایوس اونها ذخیره میکنند
بعد هم معیار قیمت رو باید قیمت جهانی در نظر بگیرید نه قیمت های موجود در بازار ایران به دلیل اینکه ممکن هست کالایی به دلیل محدودیت واردات دارای قیمت فضایی باشه!
به شخصه کارت 270X رو تست نکردم و ترجیح می دم درصدی برای اون در نظر نگیرم و اصلا هم به ریویو های سایت های مختلف در این زمینه بسنده نمی کنم!
یک سوال در مورد مقایسه اینها با هم دیگه دارم!
اول اینکه انویدیا به دلیل Policy که داره با شرکت های بازی سازی رابطه خیلی بهینه تری داره به خاطر همین موضوع درایور هایی که عرضه میشه Base های بازی های مختلف هستند و این موضوع در اجرای بازی ها مشهود هست!( این موضوع رو تقریبا همه می دونند اما چرا جایی از اون خبری نیست بنده اطلاع ندارم)
در مورد اینکه چرا Driver های Nvidia بهتر هست دلیل اون به روز بودن نیست دلیل اون Source هایی هست که در صورتی که کمی برنامه نویسی بدونید می تونید در درایور ها پیدا کنید که متاسفانه این امکانات در Ati کمتر هستند و دسترسی به اونها کمی اطلاعات بیشتر نرم افزاری رو لازم داره!
میدونم واسه پایداری هه . یک مِن پِلا باید انرژی مصرف کنم تا توضیح بدم :lol: نگا کن ، ایو که قبول داری که برای مثلا 2 برابر شدن قدرت ، همه ی جزئیات گرافیک باید 2 برابر شه (اونم تازه قدرت cpu و رم و ... هم همینطور) . مثلا کارت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] با جزئیات کلاک 1100 مگاهرتز و کلاک حافظه ی 6500 مگاهرتز و 896 واحد شادینگ و 56 واحد تکسچر و 16 واحد پردارنده ی خروجی و 17.6 گیگاپیکسل بر ثانیه سرعت پیکسل ریت و 61.6 گیگا تکست بر ثانیه سرعت تکسچر ریت و و رابط 128 بیتی که 104 گیگابایت بر ثانیه هست ، رو اگه میخای دو برابر کنی قدرت شو باید همه ی جزئیات شو دو برابر کنی تا بشه کارتی مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و قدرتش 2 برابر شه نه فقط فرکانس شو . (جزئیات 270X رو که دیگه نگم؟) درسته افزایش فرکانس ، قدرت شو نسبت به بدون اورکلاک شده و فرکانس پایه بیشتر میکنه اما اونقد نیست که قدرتش حتی به غیر اورکلاک شده ی یه مدل بالاترش باشه (بخاطر همون جزئیات) یا حتی فکرش به ذهنت خطور کنه :lol: مثل این کارت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] شده در مقابل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ای که حتی نسخه ی مرجع هه و همینطور تست بقیه ی بازی ها و ...
اینکه میگی به تست ها حتی تست هایی به این معتبری اعتماد نداری ، خوب من دیگه چی بگم؟ وگرنه من میتونم بگم 290X از 260X ضعیف تره . تو چجوری میخای اثبات کنی؟ جز اینکه خودت باید هر دو رو بخری و تست کنی و صد تا والا قسم بخوری تا باور کنیم :lol:
برا درایور هم اما منتل ، از خودش چیز دیگه ای نشون داد در مقابل درایورهای Nvidia (درسته منتل کل درایورش نیست و قسمتی ازش به عنوان رابط هه اما تو بازی ها که دیگه راحت کارای اش نسبت به درایورای Nvidia و دایرکت ایکس ملومه که شکی به برتری منتل وجود نداره)
آقا درست . من تو عمرم اصلا ملاک نویز هارد رو ندیده بودم و تو ملاک انتخاب هام نبود و از این بابت واقعا عذر میخام . سر و صدای بلک خیلی زیاده طبق همون لینکی که دادم
اما من اصلا از آدم هایی که میدونن قضیه چیه ، اما به روشون نمیارن و طرف رو به تعصب متهم میکنن ، خیلی بدم میاد . داداش تو میدونی من دارم از رودررویی منتل با دایرکت ایکس صوبت میکنم ، اون وقت لینک همه ی تستای دایرکت ایکس برای هر دو کارت 270X و 760 رو بهم میدی؟ یا داری ذهن عموم رو به جای دیگه میبری؟ من مگه نگفتم تحت دایرکت ایکس ، 15 درصد 270X از 760 ضعیف تره؟ هر کدوم از این لینکایی که دادی ، این حرف مو تایید میکنن
تو اگه حامی لینکایی هستی که خودت میدی ، قضیه شو بگو چرا تو بازی theif که ملوم نیست از کجا دراومده ، 290X پنجاه و پنج فریم داد در حالی که تحت منتل تو تست ای که همین سایت از سایتای معتبر میزاره ، 67 فریم و تحت دایرکت ایکس ، 65 فریم داد؟
در ظمن ، جواب تمام سئوالایی که پرسیدی و جواب دادم رو هم ندادی . درباره ی انتخاب مادرببرد و پاور و رم و گرافیک
تو که به قول خودت اوستای لینک های معتبر دادن ای . جواب اینا رو چجوری میدی؟ :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من رو برند AMD اگه تعصب دارم ، رو این دلایل هه که تعصب دارم نه مثل تو با اونکه میدونی Nvidia هم گرونتره هم قدرتش برابر و گاهی ضعیف تر ، بازم بدون تعصب اونو انتخاب میکنی؟ یک نمونه فقط بیار که 270X تحت منتل از 760 ضعیف تره؟
وای خدا یه وقت ارجاع ندی؟ آقا میگم داری گزارش میدی ، اول پستای با ادبیات خوشکل تو ویرایش کن که مسله دار نشه
واقعا من آدمی به خجالتی تو ندیدم . هر چی دلش خاست بارمون کرد ، دزد میزنه یقه ی صاحب خونه رو میگیره ، رو تازه فمیدم
تو یا سئوالای منو نمیبینی یا نمیکدونی سئوال به کدوم قسمت میگن که جواب نمیدی یا جواب دادن رو بلد نیستی فقط زیر سئوال بردن رو بلدی (غیر متعصب) :
1) با انتخاب هارد 200 تومنی ، چه قطعه ای رو باید قدرت شو بیشتر میکردم با اون 100 تومن؟
2) پاور چرا باید از 600 وات تو این سیستم بیشتر انتخاب شه؟
3) مادربرد چه مسئله ای داشت؟ و از کجا موجودی کل کشور رو خبر داری؟
4) برام اثبات کن که 270X OC تحت منتل ، در هر شرایط قویتر از 760 نیست و بر عکس اش صادقه؟
و قص علی هدا ...
اگه این سئوالایی رو که مطرح کننده شم خودت بودی و جواب تو دادم و و دونه دونه جواب مو ندی ، دیگه ملوم میشه که کی بدون منطق پیشنهاد میده و ملوم میشه که وقت گزاشتن واسه جواب دادن به پستای تو ، کاری عبس و بیهوده هه . (تا حالا که بدون مدرک جواب تو ندادم؟ دادم؟)
بنده از اول گفتم دو پا دارم! دو پا دیگه غرض می گیرم و از این تاپیک فرار می کنم و اگر شده همه چیز حق با شما باشه!! اول هم حق به شما دادم. هنوزم میدم.
هیچی. بدون مدرک و همه چیز، همه ی موارد حق با شماست! وقتی خودم با زبون خودم دارم حق رو به شما میدم، که دیگه مدرک نمیخواد! همون مدارک شما باشه، کافیه! مدارک ما پیش کش!
ضمناً این بنچمارک ها هر کدوم خودشون داستان داره! سیستم مورد تست خودش شرط هست! شما یک قطعه ی پردازنده یا هارد رو عوض کنی، می تونه نرخ فریم ریت متفاوت بده!!! حالا چه با منتل! چه بی منتل! چون تمامی قطعات یک سیستم بهم وابسته هستن و هرگز خروجی دقیق و ثابت ارائه نمیدن! قطعاً متفاوته!
هر شرکت یا سایت هم برای خودش بنچمارک ارائه کرده، هیچکدوم یکسان نیست و اختلاف وجود داره! حتی معتبرترین تست های دنیا!
در پاسخ به تست بنچمارک شما؛ شما انتظار داری دایرکت ایکس روی کارت AMD، نتیجه ی بهتر از منتل داشته باشه؟!!!!!!! :))
منتل انحصارش دست AMD هست! معلومه که با کارت های AMD بهتره و نرخ فریم بیشتری میده! غیب نگفتی شما! همه می دونن اینو!!!
این در حالی هست که انحصار دایرکت ایکس، دست Nvidia نیست و اگر مثل AMD بود، مطمئن باشید نتایجی خیره کننده و به مراتب بهتر از منتل ارائه می داد! کما اینکه در حال حاضر و با وجود چنین شرایطی، باز هم بعضاً بهتره:
http://www.sakhtafzarmag.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9/535/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-directx-11-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D9%87-mantle-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF
میخای فرار کنی ، خوب چرا پست میدی؟
هر مهندسی میدونه که شرایط فرق کنه ، قدرت هم فرق میکنه . من منظورم بدترین شرایطه که لینکو دادم . تو بدترین شرایط منتل بالای 5 درصد از دایرکت ایکس بهتر عمل کرد
تو بهترین شرایط که این قد بهتره که تو باید در صدد انکارش بربیای چون انتخابات ات ضد شه
ینی چی؟ خوب انحصارش واسه AMD هه . انگار تو غیب گفتی . خوب قویتره مگه من گفتم ضعیف تره؟ اینی که نمخاد منتل رو حساب کنه و لینکای دایرکت ایکس رو میاره ، تو ای نه من .
آها میخای بگی که چرا AMD منتل رو واسه خودش نگه داشت و این کارتا رو بدون منتل قدرت شو در نظر بگیریم؟ چرا Nvidia این همه تکنولوژی هاشو منحصر نگه داشت؟ Nvidia رو بدون فایزیکس و ... اش رو نمیکنی؟
مهندس ، پس هر تغییری که تو نسل جدید هر شرکتی دادن نباید از این به بعد در نظر گرفت؟
درباره ی اون درایور هم که گفتم ، اولین مسئله اش همون میزان فریم دهی 290X هه که تو 2 تست ، تو بدترین شرایط هم با هم نمیخونن چه برسه به بهترین شرایط که اصلا قابل قیاس نیستن و اینکه بدون کوچیکترین جزئیات از بازی و کانفیگ سخت افزاری اش ، درز داد
اگه دلت خیلی لینک میخاد ، فلا جواب اون 3 تا لینک منتل رو بده
نه انگار واقعا سئوالا رو نمیبینی . نمیدونم اون خط ها واقعا ملوم نیست ، چجوریه
درسته ، منم اشکال خودمو تو انتخاب هارد (اونم فقط سر و صداش بهتر متوجه شدم نه کیفیت و ... و از این بابتم ممنونم که گوشزد کردی بهم)
حالا فرار کن
منم دیگه غلط کنم جواب کسی رو بدم که زنگ در خونه مو میزنه و در میره و سئوال و اشکال میگیره اما جواب نمیده
هدف از این تاپیک چی بود؟
مشاوره دادن برای خریدن یه کیس.
چندتا سیستم معرفی شد. توضیحاتی هم از طرف افراد مختلف داده شد.
صاحب تاپیک با توجه به سیستمها و توضیحات دوستان میتونه تصمیم نهایی رو بگیره.
من اکیداً از همه دوستان میخوام که این نوع لحن و برخوردها رو کنار بذارن.
ما اصلاً دوست نداریم با کسی برخورد قهری بکنیم ولی با این رویهای که در پیش گرفتید، لطفاً ما رو مجبور به این کار نکنید.
این چندمین باره که مدیر ارشد و ادمینها مجبور به دخالت در تاپیکها میشن.
تمایلی ندارم حرفهایی که توی پستها و تاپیکهای قبلی زدم دوباره تکرار کنم.
فقط به همه (از جمله خودم) توصیه میکنم یک بار دیگه داستان «اختلاف کردن در چگونگی و شکل پیل» از مثنویمعنوی رو بخونید. شاید درس گرفتیم...
تاپیک قفل شد.
سپاس :1. (23)::11():