پاسخ: کمک در مورد خرید یک کیس برای گیم تا 2800
جدی؟
این هارد ، 2 تکنولوژی واسه کاهش لرزش داره و یکی از دلایل طول عمر بالاترش همینه . این شو برداری ، دیگه چیزی از طول عمرش نمیمونه که بهش نسبت بدی . در صورتی که خودتم گفتی طول عمرش خیلی بیشتره .
والا من که از نزدیک ندیدم اما ای کاش میدیدم و با تجربه ی شخصی باهات صوبت میکردم .
مقدار نویز هارد1 ترا سیگیت 27dB(A هست . و وسترن 2 ترا بلک 29 DB
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هارد را وقتی روی میز میگذارم نویز زیادی ایجاد نمیکنه ( احتمالا زمان تست یک همچین کاری انجام شده )
کافیه ببندمش تو کیس تا شروع به اربده کشی کنه :1. (35):
به هر حال شرایطش با سیگیت یکی بوده . اینطوری سیگیت هم اگر بسته بشه باید صدا بده . چون فقط 2dba اختلاف دارند:11():
با سلام خدمت دوستان عزیز
متاسفانه در تاپیک های اخیر پیشنهاد سیستم دوستان بیشتر به جای اینکه بخواهند به فرد متقاضی کمک کنند سعی در اثبات اطلاعات همدیگر به یکدیگر دارند از هر نظر ممکن هست یک برند خوب یا یک برند بد باشه اما این دلیل نمیشه سر این موضوع قصد توهین به یکدیگر داشته باشم
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز من لطف کنید در فروم حتی در صورتی که در مورد یک محصول می خواهید بحث کنید سعی کنید در نگارش خود از لفظی استفاده کنید که کمی متعادل تر باشه و لفظ اون طوری باشه که کمتر دوستان رو به حساسیت وادار کنه
نقل قول:
داداش بازم میگم من علاوه بر سرعت ، بیشتر بخاطر کیفیت و طول عمر خیلی بهتر و بیشتر این هارد ، اینو پیشنهاد دادم . چه ارزش خرید داشته باشه یا نه (اینو کاربر بده چن سال دیگه متوجه میشه)
بدش 600 بار گفتم که اون 2 تا سئوال درباره ی گرافیک رو جواب بده تا ملوم شه کدوم بهتره که این قد دلت واسه ارزش خرید میسوزه ، ببینیم 270X قدرت و ارزش فوق العاده ای داره یا 760
درباره ی هارد هم بماند که ملوم نیست چی گفتی آخر
در مورد کل تاپیک و موضوعاتی که من مطالعه کردم باید بگم که هارد کلا جز دسته از قطعات الکترونیک پر ریسک قرار میگیره که هر برندی و هر مارکی به دلیل ذخیره سازی اطلاعات شخصی دارای امکانات و قابلیت های خاصی برای خود هستند هارد های سری Black Edition از برند WD جز کالاهای Luxury این شرکت برای کاربران Desktop محسوب میشه و قطعا کالایی که به عنوان HighEnd از اون در رده عمومی نام برده میشه ( قطعا هارد بهتر از این هم توسط WD تولید میشه اما تولید WD Black و موجودی و شناخت اون در ایران خیلی بیشتر هست ) به عنوان یک هارد خوب و با سرعت کاملا مورد قبول هست
حال سوال اینجاست که تفاوت 100 هزار تومانی در این هارد به نسبت سایر هارد ها ایا واقعا به سرعت ارزش داره یا خیر؟ خوب وقتی که من می تونم با هزینه تقریبا مشابه 2 عدد هارد 1 ترابایت تهیه کنم در واقعیت 2 ترابایت جایگزین 1 ترابایت داشته باشم یا یک هارد 500 و یک هارد 1 ترابایتی داشته باشم کدام را انتخاب خواهم کرد! یا حتی هنگامی که می توانم دو عدد هارد 500 را به صورت Raid استفاده کنم اون موقع کدام هزینه برای من به صرفه هست
حتی در حالتی توانایی خرید یک هارد SSD با ظرفیت 32 گیگابایتی را دارم و یک هارد 1 ترابایت جایگزین هارد 1 ترابایت BK کدام را انتخاب خواهم کرد! این موضوع کاملا نظر شخصی هست و من نمی تونم بگم یک هارد رو انتخاب می کنم یا موارد بالا و هزار دلیل هم میشه در این بین ذکر بشه که تمامی اونها هم دلیل منطقی و ساعت ها بحث پشت اون هست اما باز هم این موضوع یک موضوع شخصی است و نمی توان در مورد اون با قاطعیت صحبت کرد!
در مورد مقایسه R9 270X به نسبت GTX 760 :
هم از لحاظ خرید و قیمت صرفه خرید با R9 270X هست از لحاظ پشتیبانی درایور و comparative بودن اون با بازی های روز انتخاب شخصی من Nvidia هست و دلیل اون کاملا مشخص هست کافی هست Spec های اون مقایسه بشن!
اما همونطور که سری 9 اینتل در راه هستند و تقریبا اکثر اونها از Crossfire پشتیبانی می کنند در صورتی که این برد ها خریداری بشند ! انتخاب ATI هم می تونه خالی از لطف نباشه!
اما این موضوع هم نظر شخصی هست یک کارت R9 270X به وسیله اورکلاکینگ پرفورمنس معادلی یک کارت GTX 760 پیدا می کنه و یک کارت GTX 760 در حالت اورکلاکینگ سرعتی معادل یک کارت R9 280X پیدا می کنه و باز بسته به مبلغ های سایر قطعات در مورد پاور سیستم و سایر قطعات انتخاب های فوق هر کدام در رنج قیمتی خود دارای کارایی مناسب هستند
نقل قول:
تو 5 تا رو همزمان بستی ، صدای همه جم شد ، فک کردی تکی هم زیاد سر و صدا داره :lol:
درسته تو زمان بی کاری خیلی نویز داره اما تو زمانای دیگه ، اختلاف چندانی خیلی زیادی با هاردای دیگه نداره
در کل که آمار نویز هر سایت متفاوته و حتی گاهی برعکس هم میشه . تو بدترین حالت ، اختلاف دارن ولی خیلی زیاد نیست
در مورد صدای هارد های دیسکی هم باید من هم تایید کنم که WD BK دارای بیشترین صدا در بین این هارد ها هستند با اینکه دارای قابلیت های بیشتری در این زمینه به نسبت سایر برند ها هست اما باز هم دارای اختلاف صدای قابل تاملی هستند!
خارج از گود : خدا هاردهای سامسونگ سری F3 رو بیامرزه که وقتی که بود با قیمت خیلی مناسب کل هارد های دیسکی رو تحت شعاع قرار داده بود و سرعت اونها در سری با پارت نامبر های خاصی قابل تامل بسیار زیادی بود!!
خوب فرد متقاضی در این بین سئوالی نپرسید که کمک اش کنیم . هر سئوالی که پرسید ، سعی کردیم کمک اش کنیم .
در مورد صدای هارد بلک ، تقریبا تو همه ی آمارها اختلاف 2 دسیبل رو حداکثرش داره . 2 دسیبل حداکثر به اندازه ی 2 برابر (اون جور که من فهمیدم) ، صدای بیشتری داره . اما سئوال من اینه :
1) مگه هاردهای معمولی ای مثل گرین ، چقد صدا دارن که 2 برابر اش بخاد حتی تو خلوت و شب ، مشکل ایجاد کنه و اذیت کنه؟
2) من هیچ وقت یه کالای بی کیفیت رو واسه هیش کی پیشنهاد نمیدم که میگی ارزون دربیاد یا نیاد . اصلا با 300 تومن بجا هزینه رو این ، حتی 5 تا هارد 1 ترا بتونه بخره . نه 2 تا . اینو خریدار بعد چن سال متوجه میشه . نه الان . وگرنه پیشنهادم بجا اون مادربرد ، Asrock H81MDGS بود ، رم و پاور و ... هم همینطور. اگه دوس داری بجا یه ترا بایت 300 تومنی ، 2 ترا بایت داشته باشه ، خوب خودت بیا پیشنهاد بده دیگه
3) خودت که همون پست ای رو ازم نقل قول کردی که جوابت توشه باز سئوال میپرسی؟ من گفتم فقط واسه سرعت اش اینو پیشنهاد دادم؟ اگه سرعت بود ، به قول تو میرفتم یه SSD پیشنهاد میدادم کنارش . هر چند به 32 گیگ SSD هم نمیرسید (نه دو تا هارد Raid پیشنهاد بدم برا افزایش سرعت واسه سیستم گیمینگ که هم به کارش نمیاد و هم ریسک هم وجود داره) . هم بخاطر سرعت و مخصوصا بخاطر کیفیت اش اینو پیشنهاد دادم مثل همه ی قطعات دیگه ی با کیفیت دیگه ای که پیشنهاد داده شد
بعدش به اوستا حسام بگو که فقط بلده اشکال بگیره ، بد که جوابش داده شد ، به بهونه ی وقت تلف کردن ، بزنه در ره و سئوالای منو بی جواب بزاره؟ انگار سئوالای این ، وقت تلف کردن برای ما نیست و خیلی دانشمنده و مایی که 4 ساعت واسه جوابش وقت میزاریم ، وقتمون به ثانیه ای هزار تومن خریده میشه . چندین سئوال بی مورد مثل قضیه ی پاور ، گرافیک کرد که کل جوابش داده شد اما سئوال منو جواب نداد و یه اتهامی زد و رفت . تنها اشکال وارده همین نویز (سر و صدای) هارد بود که درست بود و من اصلا به این مولفه توجه نکرده بودم (نه سرعت و کیفیت اش)
با این حال خوب شد که خودت مقایسه ی R9 270X رو با GTX 760 پیش کشیدی :
اولا که هر کارتی که مثلا یه تومن قیمت شه بخاد با اورکلاک شدن ، و با اضافه شدن 50 تومن رو سرش (1.050 تومن) ، کارایی ای مثل برند برتر اش بدون اورکلاک که 1.5 تومنه پیدا کنه که باید کاسه کوسه ی برند بالاتر رو جم کرد که :lol:
دوما ، میشه بگی چرا از لحاظ داریور ، Nvidia بهتره؟ منظورت اینه که زود به زود درایور رو به روزرسانی میکنه یا درایورش قدرتمندتره؟
من دو تا سئوال از اوستا حسام درباره ی گرافیک کردم که سئوال مو جواب نداد . گفتم :
1) 760 چقد از 270X قویتره؟
میانگین اش 10 درصد و تا 15 درصد هم شاید باشه . ما میگیم ، 15 درصد 760 از 270X قویتره
2) منتل در چه شرایطی و چقد از دایرکت ایکس ، قویتره ؟
منتل ، حداقل از 6 تا 45 درصد از دایرکت ایکس قویتره . 3 شرط اساسی واسه قدرت منتل هست که هر کدومش عمل شه ، قدرتش بالاتر میره . اول اینکه cpu هر چی ضعیف تر باشه (به نسبت gpu) ، دوم اینکه گرافیک هر چی قویتر باشه (به نسبت cpu) و سوم اینکه ریزولیشن بازی هر چی پایین تر باشه ، اختلاف منتل با دایرکت ایکس به 45 درصد اش نزدیک تر میشه. تو بدترین شرایط که تقریبا میشه اینو تصور کرد با یه APU 7850K ، ریزولیشن یه بازی رو تا حداکثرش (تو ایران ، فول اچ دی) ببری یا اینکه کانفیک مجزا ای مثل 4770 با گرافیک R7 240 DDR3 ، ریزولیشن یه بازی رو تا فول اچ دی ببری که در این صورت ، منتل 6 درصد بهتر از دایرکت ایکس عمل میکنه و تو یه کانفیگی مثل 4440 و 290X و ریزولیشن پایین مثلا 800*1280 ، بهترین بازدهی ینی حداقل بالای 43 درصد منتل بهتر از دایرکت ایکس عمل میکنه .
در این سیستم که حدس زدنش سخت نیست؟ ها؟ حتی اگه این کاربر ، تو فول اچ دی هم با کانفیگ 4670 و 270X هم بازی کنه ، نسبت به دایرکت ایکس میشه راحت گفت که 10 تا 15 درصد حداقلش بهتر از دایرکت ایکس عمل میکنه ینی عدل برابر قدرت 760 (حداقلش ها ، گفتم که متغییره و تو شرایط مختلف ، حتی بهتر از 760 میشه) ، و این در صورتی هه که ما نسخه ی اورکلاک شده ی 270X رو در نظر نگرفتیم . ینی با 200 تومن پول کمتر ، قدرتی بالاتر از قدرت 760 پیدا میکنه . اینا چیزا رو درسته که عمومی تست نشد (ینی اینکه تست ها با منتل به نسبت دایرکت ایکس خیلی زیاد نیست اما راحت میشه با این میزان تست ، کاربری که پیشنهاد میده ، برا خودش 2 ، 2 تا 4 تا کنه ، بعد پیشنهاد بده و بعد دم از ارزش خرید بزنه و غصه ی پول طرف رو بخوره)
حالا این بماند که طرف وقتی پیشنهاد میده ، مادربردی پیشنهاد میده که فقط کراس فایر رو ساپورت میکنه اما دم از قدرت و انتخاب 760 میزنه
بخاطر اینکه به این نتیجه رسیدم که بحث با شما وقت تلف کردنه و بر اساس داشته های غلط خود با تهاجم فرهنگی حرف می زنید!
وقتی حرف از کیفیت هارد وسترن دیجیتال بلک می زنید، در واقع مشخصه که اصلاً سیگیت رو به عنوان کیفیت خوب و ارزشمند تلقی نمی کنید و اون رو فاقد ارزش می دونید! اینجوری دارید یک طرفه به قاضی می رید و مطمئن باشید اگر شرکت سیگیت مثل شما قرار بود فکر کنه، الان در شرکتش رو باید گل می گرفت می رفت پی کارش! چون عملاً در کنار وسترن دیجیتال، حرفی برای گفتن در مارکتینگ بین المللی نخواهد داشت و سالانه ضرر های میلیاردی متحمل خواهد شد!
در مورد نویز اون هارد، اتفاقاً تفاوتش بسیار فراتر از 2 دسیبل هست! معلوم نیست چطور اون تست انجام شده! به قول آقا نیما رو میزی چیزی بوده! درون کیس براحتی میشه اعتراف کرد که تفاوت فراتر از 7 دسیبل هست!
حالا بنده شخصاً کاری به نویز اون هارد دیسک ندارم! بحث بنده این بود که با بودجه ی ایشون، خرید هارد 300 هزار تومانی منطقی نیست. چون علاوه بر اینکه فراتر از نیاز کاربریشون هست، بلکه 100 هزار تومان از بودجه شون رو که می تونن رو بخش دیگه ای از قطعات اختصاص بدن که کارایی بهتری دریافت کنند!
همه چیز که کیفیت نیست! اگر سایر ویژگی ها رو فدای کیفیت کنید، مشکل خودتونه و در جایگاهی نیستید که بخواید عقیده ی خودتون رو به زور به کسی تحمیل کنید و به زور بگید بخاطر کیفیتش طرف بخواد فلان انتخاب رو داشته باشه! یا اینکه به زور قطعه ای رو توصیه کنید که در بازار عمومی کشور موجود نیست و تبلیغات شخص خاصی رو در پیش بگیرید!
شما زمانی می تونید ادعا کنید که بهترین پیشنهاد رو ارائه دادید که توازن بین کیفیت، کارایی و ارزش خرید متناسب با بودجه ی خریدار رو در نظر گرفته باشید!
اگر از حیث خرابی باشه بنده در 2 ماه گذشته، دو عدد هارد بلک وسترن دیجیتال رو به دلیل خرابی و سوختگی به شرکت سازگار ارقام ارجاع دادم که با یک نو تعویض کردن! یکیش رو خود مشتری ارجاع داد!
البته این خرابی می تونه دلایلی زیادی از جمله استفاده ی نادرست کاربر باشه. کاری بهش نداریم!
این باشه خدمت شما تا عملاً آب سردی بر روی شونه های شما باشه و به صورت رسمی تمام حرفاتون در حوزه ی منتل رو با قدرت تمام نقض کنه:
البته چند اخبار هم در حوزه ی منتل وجود داره که برتر از دایرکت ایکس می دونن که اکثراً با نسخه ی قبلی دایرکت ایکس مقایسه شده که عملاً این منصفانه نیست!
ضمناً بنده برای اون لیست پیشنهادی کارت R270X قرار دادم! اونوقت خودم نمیام با دست خودم لیست خودم رو نقض کنم!!!!!!
تشخیصی که بنده در ارائه ی اطلاعات خودم دادم، کارت AMD رو بنا به دلایلی که مد نظر داشتم، برتر از GTX 760 دونستم! اما این به این معنا نیست که 270X رو به طور کلی برتر از GTX 760 بدونم! شما اگر چنین نمی دونید، نظرتون کاملاً محترمه و ما قصد تحمیل کردن برتری کارت انویدیا بر AMD رو بر شما نداریم. این انتظار متقابل رو هم از شما داریم که به حد و حدود هم احترام بذاریم. به نظرم این حداقل کاری هست که از دست تمامی ماها که کاربر در این انجمن هستیم، بر میاد.
ضمناً کارت GTX 760 به مقدار قیمت گرون تری که نسبت به R9 270X در بازار جهانی داره، به همون اندازه برتر هست و این کاملاً منطقیه!
خ
نقل قول:
وب فرد متقاضی در این بین سئوالی نپرسید که کمک اش کنیم . هر سئوالی که پرسید ، سعی کردیم کمک اش کنیم .
در مورد صدای هارد بلک ، تقریبا تو همه ی آمارها اختلاف 2 دسیبل رو حداکثرش داره . 2 دسیبل حداکثر به اندازه ی 2 برابر (اون جور که من فهمیدم) ، صدای بیشتری داره . اما سئوال من اینه :
1) مگه هاردهای معمولی ای مثل گرین ، چقد صدا دارن که 2 برابر اش بخاد حتی تو خلوت و شب ، مشکل ایجاد کنه و اذیت کنه؟
2) من هیچ وقت یه کالای بی کیفیت رو واسه هیش کی پیشنهاد نمیدم که میگی ارزون دربیاد یا نیاد . اصلا با 300 تومن بجا هزینه رو این ، حتی 5 تا هارد 1 ترا بتونه بخره . نه 2 تا . اینو خریدار بعد چن سال متوجه میشه . نه الان . وگرنه پیشنهادم بجا اون مادربرد ، Asrock H81MDGS بود ، رم و پاور و ... هم همینطور. اگه دوس داری بجا یه ترا بایت 300 تومنی ، 2 ترا بایت داشته باشه ، خوب خودت بیا پیشنهاد بده دیگه
3) خودت که همون پست ای رو ازم نقل قول کردی که جوابت توشه باز سئوال میپرسی؟ من گفتم فقط واسه سرعت اش اینو پیشنهاد دادم؟ اگه سرعت بود ، به قول تو میرفتم یه SSD پیشنهاد میدادم کنارش . هر چند به 32 گیگ SSD هم نمیرسید (نه دو تا هارد Raid پیشنهاد بدم برا افزایش سرعت واسه سیستم گیمینگ که هم به کارش نمیاد و هم ریسک هم وجود داره) . هم بخاطر سرعت و مخصوصا بخاطر کیفیت اش اینو پیشنهاد دادم مثل همه ی قطعات دیگه ی با کیفیت دیگه ای که پیشنهاد داده شد
دوست من شما وقتی کالایی رو پیشنهاد میدید قطعا با دلیل و منطق خودتون سازگار هست همونطور که تمامی دوستان در اینجا این موضوع در موردشون صدق می کنه البته بهتر هست که بیشتر به جای اینکه تجربی صحبت کنیم کمی هم تجربه را با چاشنی علم قاطی کنیم و صحبت کنیم البته اطلاعات روز هم بسیار موثر هست
در مورد هاردی که پیشنهاد دادید من تا اونجایی که اطلاع دارم به صورت کاملا محدود در بازار موجود هست حتی در شهرستان ها اصلا این کالا اصلا پیدا نمیشه پس در درجه اول کالا باید برای خرید موجود باشه
دوم اینکه اینجا محل اشتراک گزاری هست من نباید چیزی رو به شخص یا فردی گوشزد کنم من با دلایل منطقی موضوع رو بررسی می کنم شاید خودم هم متقاعد شدم بحث موضوع با دانش من نتاقض داره و موضوع باعث میشه من هم خودم رو به روز کنم ! شاید یک نصیحت برادرانه داشته باشم بت که لفظ صحبتت و استفاده از کلمات رو اگر متفاوت کنی شاید تمامی موضوع ها حل بشه و حتی اگر من هم اشتباه بگم و با لفظ درست موضوع رو تفهیم کنی به من - به راحتی من از موضع خودم کوتاه بیام و حرف شما رو فرا بگیرم نه اینکه بگم شما درست میگید و موضوع رو با گفتن نداشتن وقت و غیره تموم کنم ...
در این فروم می تونی تایپیک هایی رو از خود من پیدا کنی که اطلاعاتم در حد صفر مطلق بوده و انقدر بحث کردم و اطلاعات کسب کردم که الان به این جایگاه رسیدم و هنوز هم جلوی شما اساتید خیلی از موضوع ها رو اطلاع ندارم
در مورد اینکه فرد مورد نظر چه هاردی رو بگیره در موضوع قبلی اشاره کردم هارد یکی از قطعات ریسک هست شما می تونی دو مدل مشابه با سریال پشت سر هم بگیرید تست کنید یکی سرعت حدود 10 MB/sec بیشتر از هارد دیگر باشه !! پس من ترجیح میدم روی این کالا اصلا بصورت قطع و یقین نظر ندم
بعد شما معیار انتخاب می کنی برای مقایسه پس معیاری که انتخاب می کنید می بایستی که دارای چارت درست و مناسب باشه به طور مثال اگر می گید یک هارد 2 DB دارای صدای بیشتری هست 2 DB صدای زیادی نمیشه خوب این غلط هست !! وقتی که شما داری معیار رو برای همه هارد ها 15 DB صدا رو به طور مثال در نظر میگیری هاردی که دارای 17 db صدا هست قطعا در رتبه هارد های پر صدا قرار خواهد گرفت!! و نمیشه گفت 2 تا چیزی نیست و موضوع رو کلا فراموش کرد!
نقل قول:
بعدش به اوستا حسام بگو که فقط بلده اشکال بگیره ، بد که جوابش داده شد ، به بهونه ی وقت تلف کردن ، بزنه در ره و سئوالای منو بی جواب بزاره؟ انگار سئوالای این ، وقت تلف کردن برای ما نیست و خیلی دانشمنده و مایی که 4 ساعت واسه جوابش وقت میزاریم ، وقتمون به ثانیه ای هزار تومن خریده میشه . چندین سئوال بی مورد مثل قضیه ی پاور ، گرافیک کرد که کل جوابش داده شد اما سئوال منو جواب نداد و یه اتهامی زد و رفت . تنها اشکال وارده همین نویز (سر و صدای) هارد بود که درست بود و من اصلا به این مولفه توجه نکرده بودم (نه سرعت و کیفیت اش)
فکر کنم برای اینکه این موضوع رو متوجه بشید باید ادبیات فروم رو بیشتر بش دقت کنید اینطوری مطمعن باشید به شما و سخنان شما هم بیشتر بها داده خواهد شد
نقل قول:
با این حال خوب شد که خودت مقایسه ی R9 270X رو با GTX 760 پیش کشیدی :
اولا که هر کارتی که مثلا یه تومن قیمت شه بخاد با اورکلاک شدن ، و با اضافه شدن 50 تومن رو سرش (1.050 تومن) ، کارایی ای مثل برند برتر اش بدون اورکلاک که 1.5 تومنه پیدا کنه که باید کاسه کوسه ی برند بالاتر رو جم کرد که :lol:
دوما ، میشه بگی چرا از لحاظ داریور ، Nvidia بهتره؟ منظورت اینه که زود به زود درایور رو به روزرسانی میکنه یا درایورش قدرتمندتره؟
من دو تا سئوال از اوستا حسام درباره ی گرافیک کردم که سئوال مو جواب نداد . گفتم :
خوب دوست عزیز این مقایسه شما باز هم از دیدگاه غلط داره بررسی میشه شما وقتی که کارت را اورکلاک می کنید با حالت نرمال کارت قوی تر مساوی خواهد شد ( در خوشبینانه ترین حالت) در صورتی که کارت قوی تر قابلیت اورکلاکینگ رو داره و می تونه قدرت خودش رو افزایش بده!
چرا کارخانه ها فرکانس هایی رو برای کارت های خود انتخاب می کنند : دلیل این موضوع این هست که اونها بیشترین پایداری برایشون اولیت داره تا بیشترین پرفرمنس پس وقتی موضوع کارایی مطرح هست شرکت ها پایدار ترین حالت های ممکن رو در نظر می گیرند و بر طبق اونها فرکانس کارت خودشون رو بر روی بایوس اونها ذخیره میکنند
بعد هم معیار قیمت رو باید قیمت جهانی در نظر بگیرید نه قیمت های موجود در بازار ایران به دلیل اینکه ممکن هست کالایی به دلیل محدودیت واردات دارای قیمت فضایی باشه!
نقل قول:
1) 760 چقد از 270X قویتره؟
میانگین اش 10 درصد و تا 15 درصد هم شاید باشه . ما میگیم ، 15 درصد 760 از 270X قویتره
به شخصه کارت 270X رو تست نکردم و ترجیح می دم درصدی برای اون در نظر نگیرم و اصلا هم به ریویو های سایت های مختلف در این زمینه بسنده نمی کنم!
نقل قول:
2) منتل در چه شرایطی و چقد از دایرکت ایکس ، قویتره ؟
منتل ، حداقل از 6 تا 45 درصد از دایرکت ایکس قویتره . 3 شرط اساسی واسه قدرت منتل هست که هر کدومش عمل شه ، قدرتش بالاتر میره . اول اینکه cpu هر چی ضعیف تر باشه (به نسبت gpu) ، دوم اینکه گرافیک هر چی قویتر باشه (به نسبت cpu) و سوم اینکه ریزولیشن بازی هر چی پایین تر باشه ، اختلاف منتل با دایرکت ایکس به 45 درصد اش نزدیک تر میشه. تو بدترین شرایط که تقریبا میشه اینو تصور کرد با یه APU 7850K ، ریزولیشن یه بازی رو تا حداکثرش (تو ایران ، فول اچ دی) ببری یا اینکه کانفیک مجزا ای مثل 4770 با گرافیک R7 240 DDR3 ، ریزولیشن یه بازی رو تا فول اچ دی ببری که در این صورت ، منتل 6 درصد بهتر از دایرکت ایکس عمل میکنه و تو یه کانفیگی مثل 4440 و 290X و ریزولیشن پایین مثلا 800*1280 ، بهترین بازدهی ینی حداقل بالای 43 درصد منتل بهتر از دایرکت ایکس عمل میکنه .
در این سیستم که حدس زدنش سخت نیست؟ ها؟ حتی اگه این کاربر ، تو فول اچ دی هم با کانفیگ 4670 و 270X هم بازی کنه ، نسبت به دایرکت ایکس میشه راحت گفت که 10 تا 15 درصد حداقلش بهتر از دایرکت ایکس عمل میکنه ینی عدل برابر قدرت 760 (حداقلش ها ، گفتم که متغییره و تو شرایط مختلف ، حتی بهتر از 760 میشه) ، و این در صورتی هه که ما نسخه ی اورکلاک شده ی 270X رو در نظر نگرفتیم . ینی با 200 تومن پول کمتر ، قدرتی بالاتر از قدرت 760 پیدا میکنه . اینا چیزا رو درسته که عمومی تست نشد (ینی اینکه تست ها با منتل به نسبت دایرکت ایکس خیلی زیاد نیست اما راحت میشه با این میزان تست ، کاربری که پیشنهاد میده ، برا خودش 2 ، 2 تا 4 تا کنه ، بعد پیشنهاد بده و بعد دم از ارزش خرید بزنه و غصه ی پول طرف رو بخوره)
حالا این بماند که طرف وقتی پیشنهاد میده ، مادربردی پیشنهاد میده که فقط کراس فایر رو ساپورت میکنه اما دم از قدرت و انتخاب 760 میزنه
یک سوال در مورد مقایسه اینها با هم دیگه دارم!
اول اینکه انویدیا به دلیل Policy که داره با شرکت های بازی سازی رابطه خیلی بهینه تری داره به خاطر همین موضوع درایور هایی که عرضه میشه Base های بازی های مختلف هستند و این موضوع در اجرای بازی ها مشهود هست!( این موضوع رو تقریبا همه می دونند اما چرا جایی از اون خبری نیست بنده اطلاع ندارم)
در مورد اینکه چرا Driver های Nvidia بهتر هست دلیل اون به روز بودن نیست دلیل اون Source هایی هست که در صورتی که کمی برنامه نویسی بدونید می تونید در درایور ها پیدا کنید که متاسفانه این امکانات در Ati کمتر هستند و دسترسی به اونها کمی اطلاعات بیشتر نرم افزاری رو لازم داره!
آها به این نتیجه نرسیده بودی که وقتی اشکال های بی مورد میگیری ، برا جواب دادنش ، وقت کم ارزشه؟
مهندس ، من دارم میگم اون مدل از سیگیت در مقابل بلک ، حرفی برا گفتن نداره . خوبه اتوماتیک از طرف آدم نتیجه میگیری .
تو مهندس یا منی اختلاف 7 دسیبل رو نمیدونی چیه ، یا سرچ نکردی که اختلاف شون چقده :
در بدترین حالت که بیکاری باشه ، اختلاف 2 دسیبل رو دارن
100 هزار تومن کم اومده رو غصه شو میخوری؟ خوب بگو تو لیست پیشنهادی من ، باید کدوم قطعه به قول تو قدرت (نه کیفیت شو) بهتر میکردم؟
همه ی اینا ملوم نیستن چجوری تستاشون انجام شدن؟
تست های گرافیک تو ملومه چجوری تست شدن؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نکنه قضیه ی همون آب پاکی دایرکت ایکس 12 باشه؟ :lol: الان یخ زدم خیلی :lol: من تعجب میکنم که چرا Nvidia با این درایوراش ، سر زبونا نیوفتاد . چرا جزئیات تست ، گفته نشد؟ سئوالی که عجیب ذهنمو مشغول کرد اینه که با اینکه این تست رو دیده بودی و از تمام جزئیات (بی جزئیاتش) خبر داشتی ، باز میگی در این شرایط 270X قویتر از 760 هه . میشه بگی دلایل ات چی بود؟
منم حرفم رو رو هوا نزدم . طبق آمار و ارقام گفتم واسه همین الانم میگم 270X در اغلب شرایط (که گفتم) بهتر از 760 و 280X بهتر از 780 و همونطور که میبینی گاهی هر دوشون هم بهتر از 780ti دو و خوردی میلیونی ان نه مثل تو بگم چون گرونتره ، بهتره . منطق از این بهتر من تو عمرم ندیدم .
من عقیده مو به زور تحمیل میکنم یا نمیکنم ، حداقل با دلیل میکنم . تبلیغ شخصی میکنم یا نه ، به تو مربوط نیست . بدتر از تبلیغ تو نیست که اینجا تک فروشنده ای .
مثل تو نیستم که با 4 تا اشکال بی مورد ، وقت طرف رو بگیرم و وقتی جوابت داده شد ، هیش حرفی نزنم ، تهش به بهونه ی وقت تلف کردن ، کم بیارم
آها! به این مورد فراموش کردم اشاره کنم که در اوقات بیکاری کاملاً به نظرم یکسانه! تقریباً میشه گفت هر دو صدای بسیار کمی دارن!
اصل کار هنگام فعالیت دو هارد دیسک هست که منظور هنگام فعالیت، تفاوتشون بیش از 7 دسیبل هست قطعاً! به در حالت Idle بودن بنچمارک توجهی نکردم!
در حالت استفاده، میزان دسیبل هارد سیگیت طبق همون بنچمارک، 31/5 هست! در حالی که خاویار بلک 42 دسیبل!!! همانطور که گفتم بسیار فراتر از 7 دسیبل هست تفاوتشون!! (11 دسیبل رقم کم و قابل چشم پوشیی نیست!)
بسیار جالبه که لینک های بنچمارک شما با حرفای خودتون متنقاضه و دوستان به راحتی می تونن قضاوت کنن!
بنده نگفتم R9 270X قوی تر از GTX 760 هست!
بلکه گفتم برای ایشون با توجه به شرایطی که دارن، مناسب تره!
اما به صورت کلی بیش از 90% بنچمارک ها، برتری رو از آن GTX 760 می دونن:
http://www.futuremark.com/hardware/gpu/AMD+Radeon+R9+270X/review
http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/R9_270X_Gaming/14.html
http://www.guru3d.com/index.php?ct=articles&action=file&id=6952
http://www.guru3d.com/index.php?ct=articles&action=file&id=6956
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-270X-vs-GeForce-GTX-760
این هم چند تا لینک. صدها لینک هست که از صبر و حوصله ی بنده خارجه که همه رو برای شما بیارم!
از بین هر 100 مورد، شاید سر جمع 10 موردش هم کفه ی ترازو به سمت 270X سنگینی نکنه که اکثرشون هم در شرایط گرافیکی به جز گیم برتر هستن! اگر هم در گیم برتر باشن، به طور حتم این چیزی از برتری GTX 760 کم نمی کنه! چون به طور حتم Game Engine بازی مورد نظر، با کارت های AMD سازگاری بیشتری داشته!
همچنین من هرگز نگفتم چون فلان قطعه گران تره، پس بهتره! بلکه یکی از دلایل می تونه قیمت جهانیش باشه. دلیل دیگر می تونه نتایج بنچمارک ها باشه و ... .
انتخاب هر شخصی دلیل بر قوی تر یا گران تر بودن اون انتخاب نیست که پیش پیش خودتون واسه خودتون می برید و می دوزید و جای دیگران تصمیم می گیرید!
نکته ی پایانی اینکه بنده ترجیح میدم در قبال صحبت با شما کم بیارم تا اینکه بخوام بحث و کل کل بیش از این راه بندازم!
تعصب شما روی برند AMD ستونیه و حاضر به پذیرش حقیقت نیستید! بنده این مورد رو به مدیریت کل ارجاع میدم که در مورد انتخاب های متعصبانه ی شما تصمیم گیری منطقی لحاظ شه و اینکه ادبیاتتون رو درست کنید و هر اراجیف کوچه بازاری که می فرمایید، بار دیگران نکنید که این ادبیات بازارروزی شما بسیار پایین تر از شان این فروم هست و به اینصورت شخصیت خودتون رو کاملاً نمایان کردید!