پاسخ: کمک در مورد خرید یک کیس برای گیم تا2800
نقل قول:
از راهنماییتون ممنونم من اگه این سیستمو ببندم چقد باید هزینه کنم آیا این سیستم خوبیه یا سیستم پیشنهادی اقا حسام
Min: giga g1 sniper b5
Cpu: i5 4670
RAM: Kingston 2*4=8gb cl 11
VGA: ATI Radeon R9 270x oc 2gb
H.D.D:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
DVD.RW: Asus 24xDRW
Aircooler : Truespirt 120m
Power: Green 600AHP
Case: Green X3
همونطور که اوستا حسام گفت ، این سیستم گرونتر از بودجه ایه که تو گفتی .
به جهنم دیگر چیست گلپسر؟ :lol: تو کامپیوتر اگه 100 تومنم اضافه کنی ، تو بهبود یه قطعه تاثیر و گاهی خیلی تاثیر داره
اون مادربرد G1SniperB5 هم کلا طراحی شدش واسه گیمینگ اما نقطه ی منفی اش استفاده از چیپ ست B85 هه که اصلا به درد کاربرای خونگی نمیخوره (فقط فقط که گیم نمیخای بازی کنی . 4 تا فیلم و .. هم میبینی دیگه) . فرقش هم با اون مادربرد H87 فقط تو بهبود کیفیت صوتی و بهبود شبکه ی محلی (برا بازی آنلاین) هه . حالا بازم به قول اوستا حسام ، ریش و قیچی دست خودته :lol:
رم ای هم که تو این لیست قطعات اشاره کردی ، مزخرفه :lol: کیفیت هارد هم با چیزی که پیشنهاد شد ، زمین تا آسمون فرق میکنه. برند گرافیک ملوم نشد که بهترین اش گیگاست
نقل قول:
پیشنهاد من اینه :
مادربرد : Gigabyte Ga-H87-HD3
395 تومن
سی پی یو : i3 4130
425 تومن
رم : G.Skill Sniper 8GB 2x4GB DDR3 1600Mhz
یا
Corsire Vengeance 2*4 GB 1600MHZ
قیمت حدودی 360 تومن
هارد : Western Digital Caviar Black
300 تومن
گرافیک : Gigabyte R9 270X OC WF X3 2GB
880 تومن
پاور : Green High Performance Series GP600A-HP
270 تومن
کیس : Green X1
130 تومن
شد 2.76
این کیس که سجاد پیشنهاد کرد هم خوبه
یه سوال شرمندم
شنیدم که کیس ایکس 3بهتر از کیس ایکس 1درسته یا نه
میتونم همین قطعاتو تو کیس ایکس 3جمع کنم یا نه
یه سوال دیگه من خیلی تواینترنت گشتم خیلیها میگن i5 4670برای گیم خیلی خوبه به همین علت تو قطعات آوردمش آیا این حقیقت داره یا نه
ممنون میشم جواب بدین
ترکیب پردازنده با گرافیک تو گیم تاثیر داره . که 70 درصد موضوع رو دوش گرافیک هست . اگر بودجش رو داری 4670 بگیر . ولی به نظرم corei3 که سجاد پیشنهاد داد کافی به نظر میرسه
کیس X3 که ملومه بهتر از X1 هه . ینی تو دوس داری بودجه رو قطعه ی نه چندان مفیدی مثل کیس بزاری تا بقیه ی قطعات؟
نگا کن گلپسر ، اولا همونطور که اوستا امید گفت ، تو بازی ، الویت اول با گرافیک هه بعد با cpu .
قدرت cpu تو بازی تا اونجایی مهمه که گلوگاه ایجاد نکنه. ممولا cpu اگه هم قیمت با gpu باشه (نه کل کارت گرافیک ها . نصف کل قیمت گرافیک) ، ، اگه ایده آل نباشه ، میتونیم بگیم خوبه.
هر چند گلوگاه یه چیز نسبی هه و حتی اگه 4670 هم بگیری ، ولو خیلی ناچیز ، اما بازم گلوگاه ایجاد میکنه (مثلا 0.01 درصد)
اما شاهکار امسال AMD ساخت رابط منتل بود که به این ماجرا اگه نشه گفت خاتمه داد ، میشه گفت تا حد بسیار زیادی حل کرد . منتل بار پردازشی رو از cpu منتقل میکنه به gpu تا gpu کار نکرده ی cpu رو انجام بده پس دیگه اصلا جای نگرانی انتخاب قدرت پردازنده نیست
اگه به قول اوستا امید که پول داری ، میتونی 4670 رو بگیری (خیلی زیاد تاثیر نداره) وگرنه که گفتم جای نگرانی نیست
من از این کیس دیپ کول خیلی خوشم میاد.شاید شما هم پسندیدی .
DeepCool TRSSERACT
حدود 140 فکر کنم بشه تهیه کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون از راهنماییهای خوبتون
یه سوال دیگه داشتم اگه برند مادربوردمون ایسوز باشه باید کارت گرافیک ایسوز برداریم یا همچنین اگه گیگا بود باید گیگا برداریم
در ا/خر هم این سیستمو میخواستم ببندم
به نظر من اینا خوبه با توجه به راهنماییهایی که کردین باز شما بهتر از من واردین به قول خودتون ریشو قیچیو میدم به شما انگار برای خودتون میبندین
سی پی یو : i5 4670
هارد : Western Digital Caviar BlackGigabyte
نقل قول:
ممنون از راهنماییهای خوبتون
یه سوال دیگه داشتم اگه برند مادربوردمون ایسوز باشه باید کارت گرافیک ایسوز برداریم یا همچنین اگه گیگا بود باید گیگا برداریم
در ا/خر هم این سیستمو میخواستم ببندم
به نظر من اینا خوبه با توجه به راهنماییهایی که کردین باز شما بهتر از من واردین به قول خودتون ریشو قیچیو میدم به شما انگار برای خودتون میبندین
سی پی یو : i5 4670
هارد : Western Digital Caviar BlackGigabyte
برند مادربرد با گرافیک فرق داشته باشه مشکلی نیست . در کل لیست خوبی انتخاب کردید
دوست گرامی؛ به شما مشاوره و راهنمایی کامل صورت گرفت! دیگه مجدد چرا تکرار می کنید و دوباره رفتید سر نقطه ی شروع؟!!!
این همه اطلاعات بهتون دادیم رو به باد دادید!! گویی که اولین پست شما از حیث مشاوره در این انجمن بوده و می بایست همه چیز رو از نو شروع کنیم!!
مادربرد و رم انتخابی شما در بازار کشور موجود نیست! از کجا تهیه می کنید؟! لطفاً آدرس بدید ما هم تهیه کنیم!
اگر قصد اضافه کردن کارت گرافیک دوم رو در آینده داشته باشید، پاور 600 وات کم هست! اگر چنین قصدی ندارید، نیازی به خرید 270X نیست. شما می تونید کارت 760 گیگابایت خریداری کنید که خیلی بهتر هست!
ضمن اینکه می تونم بپرسم اگر کاربری شما گیم هست، چه لزومی داره که مادربرد گیمینگ انتخاب نکنید؟!
نکته ی پایانی اینکه پرداخت مبلغ 300 هزار تومان برای یک هارد دیسک یک ترابایتی پر سر و صدا و آن هم برای کاربری گیم و مالتی مدیا، هرگز منطقی نیست جناب سجاد! چون توجیه خرید مناسب و ارزش مبلغ پرداختی رو نداره!
ایشون اگر قصد کراس فایر نداشته باشن، می تونن با خرید هارد سیگیت یا خاویار آبی وسترن دیجیتال، از خرید کارت GTX 760 بهره ببرند!
پاسخ: کمک در مورد خرید یک کیس برای گیم تا 2800
اوستا حسام ، از کجا خبر موجودی کل کشور رو داری؟
اگه مادربردش تو شهرش موجود نبود ، اینجا براش لینکی میدیم که موجود باشه
درباره ی انتخاب مادربرد که همه چی رو خودش میدونه ، انتخاب با خودشه
رم هم که 2 برند پیشنهاد شد
آقا تو ینی برا هر کی پاور پیشنهاد میدی ، تا خر خره ی ارتقاء رو در نظر میگیری؟ مثلا فرض میکنیم طرف میخاد یه 780 ti بگیره ، فعلا هم مثلا به قول خودت 760 براش انتخاب شد ، چقد باید رو گرافیک و یا حتی cpu و یا حتی رم هزینه کنه؟ حداقل باید 2.5 یه گرافیک 780 ti و یه تومن 4770 و چن صد تومنی هم برا رم واسه ارتقا هزینه کنه که هزینه ی کلش میشه 4 تومن . ما میگیم چن سال دیگه به قیمت الان ، نصف قیمت این قطعات رو بفروشه به عنوان دست دوم که 760 میشه 500 و 4670 میشه 400 که میشن 900 ما میگیم یه تومن ، پس هزینه ی کلش میشه 3 تومن . کسی که 3 تومن واسه چن سال دیگه میخاد خرج کنه ، 300 تومن واسه پاور نمیتونه هزینه کنه؟
ما اصلا فقط تک قلم گرافیک 780ti رو در نظر میگیریم برا ارتقاء . 2.5 که این میشد (حداقلش) . 500 تومنم 760 ، میشه هزینه ی کل 2 تومن . برا چن سال آینده ، کسی که 2 تومن خرج میکنه ، 300 تومن برا پاور زیاده؟
اگه این طوری باشه که چرا پاور پیشنهادی تو طبق گرافیکی مثل R9 295X یا titan black که تا چن سال دیگه مصرف شونم بالاتر میره و سری جدیدتر میاد ، تنظیم نمیکنی؟
اگه منظورت واسه گرافیک هایی مثل R9 280X هه که پاورش کافیه هست
بعد من دو تا سئوال دارم :
760 حدودا چقد از R9 270X قوی تره؟
منتل ، در چه شرایطی ، چقد از دایرکت ایکس قوی تره؟