آقا درست . من تو عمرم اصلا ملاک نویز هارد رو ندیده بودم و تو ملاک انتخاب هام نبود و از این بابت واقعا عذر میخام . سر و صدای بلک خیلی زیاده طبق همون لینکی که دادم
اما من اصلا از آدم هایی که میدونن قضیه چیه ، اما به روشون نمیارن و طرف رو به تعصب متهم میکنن ، خیلی بدم میاد . داداش تو میدونی من دارم از رودررویی منتل با دایرکت ایکس صوبت میکنم ، اون وقت لینک همه ی تستای دایرکت ایکس برای هر دو کارت 270X و 760 رو بهم میدی؟ یا داری ذهن عموم رو به جای دیگه میبری؟ من مگه نگفتم تحت دایرکت ایکس ، 15 درصد 270X از 760 ضعیف تره؟ هر کدوم از این لینکایی که دادی ، این حرف مو تایید میکنن
تو اگه حامی لینکایی هستی که خودت میدی ، قضیه شو بگو چرا تو بازی theif که ملوم نیست از کجا دراومده ، 290X پنجاه و پنج فریم داد در حالی که تحت منتل تو تست ای که همین سایت از سایتای معتبر میزاره ، 67 فریم و تحت دایرکت ایکس ، 65 فریم داد؟
در ظمن ، جواب تمام سئوالایی که پرسیدی و جواب دادم رو هم ندادی . درباره ی انتخاب مادرببرد و پاور و رم و گرافیک
تو که به قول خودت اوستای لینک های معتبر دادن ای . جواب اینا رو چجوری میدی؟ :
AMD’s Mantle brings 23% performance boost to Thief, TrueAudio impresses | ExtremeTech
AnandTech Portal | Battlefield 4 Mantle Performance Preview
رویارویی DirectX و Mantle در بازی Thief
من رو برند AMD اگه تعصب دارم ، رو این دلایل هه که تعصب دارم نه مثل تو با اونکه میدونی Nvidia هم گرونتره هم قدرتش برابر و گاهی ضعیف تر ، بازم بدون تعصب اونو انتخاب میکنی؟ یک نمونه فقط بیار که 270X تحت منتل از 760 ضعیف تره؟
وای خدا یه وقت ارجاع ندی؟ آقا میگم داری گزارش میدی ، اول پستای با ادبیات خوشکل تو ویرایش کن که مسله دار نشه
واقعا من آدمی به خجالتی تو ندیدم . هر چی دلش خاست بارمون کرد ، دزد میزنه یقه ی صاحب خونه رو میگیره ، رو تازه فمیدم
تو یا سئوالای منو نمیبینی یا نمیکدونی سئوال به کدوم قسمت میگن که جواب نمیدی یا جواب دادن رو بلد نیستی فقط زیر سئوال بردن رو بلدی (غیر متعصب) :
1) با انتخاب هارد 200 تومنی ، چه قطعه ای رو باید قدرت شو بیشتر میکردم با اون 100 تومن؟
2) پاور چرا باید از 600 وات تو این سیستم بیشتر انتخاب شه؟
3) مادربرد چه مسئله ای داشت؟ و از کجا موجودی کل کشور رو خبر داری؟
4) برام اثبات کن که 270X OC تحت منتل ، در هر شرایط قویتر از 760 نیست و بر عکس اش صادقه؟
و قص علی هدا ...
اگه این سئوالایی رو که مطرح کننده شم خودت بودی و جواب تو دادم و و دونه دونه جواب مو ندی ، دیگه ملوم میشه که کی بدون منطق پیشنهاد میده و ملوم میشه که وقت گزاشتن واسه جواب دادن به پستای تو ، کاری عبس و بیهوده هه . (تا حالا که بدون مدرک جواب تو ندادم؟ دادم؟)
Bookmarks