حداقل به نظر من E7200 . سراغ پائين تر نرو . مادربرد متوسط هم بگيري هم خوب هست . مخصوصا اين بايوستار رو من تضمين ميكنم شايد 10-15 تا ازش بستم . مشتري هم خيلي راضي هست . بايد نسبت هزينه CPU/MAIN برابر باشه . يك CPU ايده ال مثل 7200 بگير . كه پشيمون نشي . واقع CPU رندي هست .

آقا انقدر گفتی بیا این e7200رو بگیر آخرشم من رو مجاب کردی...اما الآن جیبم داره از مجابیت زیاد عزا می گیره و گریه می کنه...!
حالا آقای امید عزیز بیا 2تا کمک اساسی بده این جا...کلی کمک کردی دستتم درد نکنه:
1.قیمت این قطعات چقدر در می یاد؟
2.آدرس جایی که کار می کنی رو بگو...اگه به خودتم دسرسی نبود بگو از کجا قطعات رو بگیرم که قیمتش مناسبتر از جاهای دیگه باشه...ایران،رضا،پایتخت،کج ...جئولاب بده بالاغیرتاً اینو ممنونت می شم...
حالا قطعات:
1.CPU:e7200برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.M.B:P5Q!!!!!!!!!!!!!!!ASUS
3.Power:480 green!(کارت من الآن 6200)
4.RAM:1 تا 2 گیگpatriotبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالاً دوگیگ!
دیگه ته جیبمو درآوردم...!!!!!فکر کن چقدر فقر!!!!!!دور از شوخی فکر می کردم با 250 تموم شه...الآن عمراً نشه...حالا قیمتای روز رو اگه دسترسی داری بگی ممنونتم...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید