برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من الآن خودم اینتل دارم ازش راضیم از لحاظ پردازشی و سیستمم واس 3 سال پیش...مقاله خوندم در مورد فناورش اینتل و ای ام دی شاید خودم یه جورایی به این رسیدم که ای ام دی فناوری بهتری داری اما اون چیزی که از مردم شنیدم و میزان رضایت واقعاً اینتل به ای ام دی می چربه...یه دوستی یه حرف خوبی می زد می گفت اینا همش واس بازاریابی والا یه شرکتی مثل اینتل که پیشرو بوده در امر چیپ تکنولوژی تولید چیپ های امروز رو سال ها قبل داشته همین طور که الآن داره برای چندین سال آینده اما نمی تونه وارد بازار کنه چون بازار حکم می کنه یه شرکت چقدر تو بازار بمونه ...اگه بخان هر دو شرکت الآن تمام تکنولوژیشون رو معرفی کنن که دو روز دیگه فاتحشون خوندس...خلاصه بازار حکم می کنه که اینتل یا ای ام دی یه روز دیر تر یازودتر از هم چیپ بدن بیرون حالا کی از چی استفاده می کنش بسته به خودش که واس چی سیستم بخاد و به چه منظور...شاید واس استفاده های ما زیاد تفاوتی هم نکنه...!!!
من به شخصه با بودجا ای که الآن دارم ترجیح می دم و فکر میکنم اینتل واس من بهتره تا ای ام دی...!
به نظرم قیاس پیشروی تکنولوژی ال سی دی با سی پی یو قیاس مناسبی نیست....