nima_hl (02-06-14)
9,950,000 تومان./برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (02-06-14)
ببخشید اشتباه تایپی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cpu:2xintel Xeon E52643
20mb cach
در ضمن اگر کسی با مشخصات بالا با رم اورجینال HP برام بیاره 10 تومن من به تعداد بالا خریدارم
رم اوجینال HP با ظرفیت 8 قیمتش با رم 16 غیر اورجینال HP برابری میکنه
|
از همه دوستان و مهندسین عزیز ممنونم که بخاطر من وقت گذاشتند . من فاکتور مهندس حسام رو به یکی از دوستان نشون دادم و قطعات رو تایید کردند اما در مورد سی پی یو و مادر بورد گفتند که قدیمی هست . می خواستم بپرسم که آیا سری جدید این قطعات هست . آیا اونا رو تایید میکنید و اینکه جناب حسام چه دلیلی داشتید که این دو قطعه رو قدیمی تر انتخاب کردید ؟ البته بی احترامی نشه منظورم اینه که حتما دلیلی داشته که انتخاب کردید . میشه بیشتر توضیح بدید . و یه سوال دیگه چرا این دو قطعه رو از یه برند انتخاب نکردید ؟1 دنیا سپاس .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط h.shafiee در تاریخ 02-06-14 انجام شده است
خواهش می کنـــــــم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h.shafiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعه ی قدیمیی در کار نیست! آخرین نسل از سوکت 2011، نسل Ivy Bridge-E هست! نسل جدیدتری به بازار کشور نیامده از این سوکت و اینکه حتی اگر آمده هم باشه، بنده شخصاً هرگز قطعات نسل قبل به کسی توصیه نمی کنم جهت خرید.
مادربرد پیشنهادی، ساخت سال 2013 هست. نسبت به سایر مادربردهای برند ایسوس از همین سوکت، جدید تره. (به جز مادربرد Asus Rampage IV Black Edition که جدیدترین مادربرد ساخته شده تا به این تاریخ برای سوکت 2011 هست. یک مادربرد گیمینگ-اورکلاکینگ-رندرینگ به حساب میاد.)
احتمالاً دوست شما منظورش سوکت 1150 بود که جدید تره. بحث جدید یا قدیمی بودن مطرح نیست. نکته ی قابل تمرکز این هست که کدام قطعات بیشتر به کار شما میاد با توجه به کاربری و بودجه تون.
نسل جدید از همین سوکت بر پایه ی نسل Haswell-E با چیپست X99 به همراه رم های DDR4 آخر سال 1393 به بازار کشور ما عرضه خواهد شد.
ضمن اینکه همون مادربرد نوشته شده در جدول، پتانسیل ارتقا رو حتی به نسل Xeon ها (Ivy Bridge-EP) برای شما فراهم کرده و می تونید در آینده حتی همین سیستم رو به پردازنده ی 12 هسته (با توانایی پردازش 24 رشته به صورت موازی) مجهز کنید.
در مورد سوال آخر منظورتون چیه که از یک برند انتخاب نکردم؟!
به هر حال پردازنده از برند Asus که وجود خارجی نداره! پردازنده ها برای پلتفرم های کامپیوتر توسط دو کمپانی مطرح دنیا یعنی Intel و AMD عرضه میشن.
بنده برای تک تک قطعات انتخابی، خدمت شما اطلاعات و بنچمارک در P.M ارائه کردم.
برای مقایسه ی پردازنده ها باهم، به این لینک مراجعه کنید.
اگر باز هم سوال یا ابهامی وجود داره، بپرسید...
aryaiee (03-06-14), davo0d-s000t (04-08-14), fernaspe (02-06-14), h.shafiee (02-06-14)
پیشنهاد من برای سیستم های رندرینگ فقط و فقط HP Z Workstation هست اونم جدیدترین دستگاه هاش HP Z820,HP Z420.HP Z620
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks