Athlon 64 3600+ X2 AM2 : 75T
Mother Bord Abit K9Ns 75 t
Ram twinmos 667 512*2: 74t
Graphic gainward 7300 gs: 65
اینم انتخابه من.
Athlon 64 3600+ X2 AM2 : 75T
Mother Bord Abit K9Ns 75 t
Ram twinmos 667 512*2: 74t
Graphic gainward 7300 gs: 65
اینم انتخابه من.
Hooshi (26-04-07)
جناب king فکر کنم شما در زمینه سخت افزار اطلا عاتتون کمه چون رم قدیم و جدید نداره مگه ساعته .
در مورد abit هم در حال حاظر بهترین انتخاب برای amd هست.
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از همه حتما از نظراتتون استفاده ميکنم
ما مثل بعضي ها (e*******) نيستيم
افرین به این عضو!
در ضمن منظورم از قديمي اين نبود كه رم قديمي و جديد داره منظورم اين بود كه كينگستون قبلا" تو بازار تك بود الان خيلي رم هاي ديگه اي اومده كه كينگستون ميخوره!
خوب چون گفتین که زیاد سوزوندین پس مبتدی و تازه کاری چون اگه اهل فن بودین چیزی را خراب نمی کردین در مورده رم هم هر چقدر پول بدی اش می خوری ثانیا تشخیص رم اصل king کاره هرکسی نیست که تو این بازار پر از تقلب بتونه اصل را ور داره و در این مورد هم بازم ثابت کردی که حدسه اولم درست بود و فعلا خیلی مونده.
اره درسته من از صفر شروع كردم و با اكثر كارت هاي گرافيك - رم / مادبرد - ... كاركردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و الان بجاي رسيدم كه پر تجربه هستم و از اون آدم هاي كه از طريق بنچ مارك تشخيص ميده نيستم.
حق آب و گل داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید احتمالا امروز تو حال و هواي 40 ستون بودي.میگ استون
اقاي وريا خان شماهم خيلي دارين تند ميرين و بد حرف ميزنيد. بيشتر حواستونو جمع كنيد. در مورد رم هم انقدر ريسك خوب بودن اصل بودن كينگ بالا هست كه ادم يخورده بيشتر بده خيالش راحت باشه
.شهريار جان البته بحث رمه اما اگر خيلي تجربه داشتي نميگفتي هارد سامسونگ بده. اينو از من بپرس كه هردوشو خريدم و كار كردم .
कभी हार
سعید جان خیلی دیگه داری تند میری ها ؟! ببین عزیزم من هیچ زمانی نگفتم هارد سامسونگ بده یا خوبه ! من همیشه در مقایسه با برند های دیگه گفتم شکی هم در اون ندارم که برند های بهتر از سامسونگ خیلی هست . شما هم انگار بهتون بر خورده گفتند با پولت میتونستی سیستم بهتر ببندی نه ؟! بابا این کارا جدا زشته ! الان من حاضرم هر کی را شما قبول داری بیاری اینجا باهاش بحث کنیم ببینیم آیا هارد بهتر سامسونگ هست یا نه ! در کل من نمیگم هارد سامسونگ بد نیست . اما WD و سیگیت ، مکستور و هیتاچی همگی از نظر شخصی من بهتر هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا بگذریم ...
اینجا بحثه رم هست . به نظر من رم های کینگ استون اصل ( که شناختش خیلی هم سخت نیست ) باز برای خرید با قیمت پایینی که دارند و کارایی که دارند عالی هستند ...
نظر شما چیه بچه ها ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
WORYA_SH (27-04-07)
شهریار عزیز!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطف کنید و راه شناخت رم های کینگ استون اصل را یه توضیحی بدید ویا یه لینک یا تاپیک معتبری براش معرفی کنید
با تشکر
Administrator
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks