با تشکر از همه حتما از نظراتتون استفاده ميکنم
ما مثل بعضي ها (e*******) نيستيم
Printable View
با تشکر از همه حتما از نظراتتون استفاده ميکنم
ما مثل بعضي ها (e*******) نيستيم
نقل قول:من حاضرم با شما رو هرچی میخاین شرط ببیندم كه رم های كینگستون یكی از ضعیفترین رم های بازارهنقل قول:
البته نه اونقدر كه از بلیتز و اپیسر ضعیف باشه ولی به ژیل - او سی زد كورسر -... غیره هیچوقت نمیرسه
شما اگه از منچ مارك نظر میدین من از تجربه نظر میدم
تو كل این فروم فكر نكنم اندازه من كسی مادربرد سی پی یو و رم گرافیك سوزونده باشه و عوض كرده باشه
من هر چی میگم از تجربه خودم بهتون میگم من هم با كینگستون با ژیل با كورسر و بلیتز وبا كروشال هم با اپیسر : بین این 6 نوع رم من فقط او سی زد قبول دارم
و در مورد مادربرد ابیت هم نمیتونم نظری بدم چون با این نوع مادربرد هنوز كار نكردم .
در ضمن منظورم از قديمي اين نبود كه رم قديمي و جديد داره منظورم اين بود كه كينگستون قبلا" تو بازار تك بود الان خيلي رم هاي ديگه اي اومده كه كينگستون ميخوره!
خوب چون گفتین که زیاد سوزوندین پس مبتدی و تازه کاری چون اگه اهل فن بودین چیزی را خراب نمی کردین در مورده رم هم هر چقدر پول بدی اش می خوری ثانیا تشخیص رم اصل king کاره هرکسی نیست که تو این بازار پر از تقلب بتونه اصل را ور داره و در این مورد هم بازم ثابت کردی که حدسه اولم درست بود و فعلا خیلی مونده.
اره درسته من از صفر شروع كردم و با اكثر كارت هاي گرافيك - رم / مادبرد - ... كاركردمنقل قول:
و الان بجاي رسيدم كه پر تجربه هستم و از اون آدم هاي كه از طريق بنچ مارك تشخيص ميده نيستم.
بهنام جان ممکنه OCZ , کرسیر و ... خوب باشند اما هم از نظر قیمتی خیلی بیشتر از میگ استون هستند و هم اینکه اتفاقا در مورد رم من اصلا با بنچ مارک نظر نمیدم چراکه از نظر بنچ مارک اتفاقا کینگ استون ممکنه از Patriot و ... ضعیف تر باشه اما میگم از نظر تجربه که من چیزی حدود 50 تا سیستم بستم که حداقل 40 تاش کینک استون ارجینال بوده هیچ مشکلی نداشتند !نقل قول:
البته باید بگم که کرسیر توی دنیا به نظر من اول هست اگه توی ایران گیرتون بیاد خوبش عالیه ...
2- کینگ استون که از نظر تجربه سالیان سال هست که داره عالی و بهتر از رقبا کار میکنه ...
3- OCZ ...
رم هایی هم مثل Patriot و Twinmos هم در بعضی از مدل ها خوب هستند :1. (23):
قربانت شهریار:1. (26):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] احتمالا امروز تو حال و هواي 40 ستون بودي.نقل قول:
میگ استون
اقاي وريا خان شماهم خيلي دارين تند ميرين و بد حرف ميزنيد. بيشتر حواستونو جمع كنيد. در مورد رم هم انقدر ريسك خوب بودن اصل بودن كينگ بالا هست كه ادم يخورده بيشتر بده خيالش راحت باشه
.شهريار جان البته بحث رمه اما اگر خيلي تجربه داشتي نميگفتي هارد سامسونگ بده. اينو از من بپرس كه هردوشو خريدم و كار كردم .
در مورد مشكل نداشتن رمها هم بايد خدمتت عرض كنم رم هيچوقت خراب نميشه و جز قطعاتيه كه اكثرا گارانتي مادام العمر يا طولاني دارند.
جناب Emperatour شما قبل از اینکه جمع بودن حواس من را تذکر بدین پستهای اول را بخونید که من یه پیشنهاد دادم ولی ایشون دوباره در جواب بحثی که ربطی به پست من نداره نقل قول از پیشنهاده من کردن و با اصرار می خوان به خورده من بدن که یه رم 30 هزار تومانی را به یه رم 55 هزار تومانی مقایسه کنم ولی این پستها را دیگران می خونن و فکر کردم اگه اطلاعات غلط به خورده مردم داده بشه شما ناراحت میشید نه اینکه حرف یکی از دوستاتون اشتباه باشه تذکرش شامله حاله من بشه من در بهترین قیمت پیشنهادم twinmos را دادم و از پیشنهاده شهریار هم طرفداری کردم چون اگه کسی بلد باشه king اورجینال را انتخاب کنه تو رده خودش هنوز هم بهترین انتخابه هر کدوم از دوستان هم پایه بحث تخصصی هستند من در خدمتم ورد مورده ریسک انتخاب رم king اگه شما هم چیپها را می شناختی بدون هیچ مشکلی تشخیص می دادین اصله یا تقلبی.
در مورده هارده سامسونگ هم که خودتون بهش اشاره کردین و گفتین یکی خریدین و خوبه یه نکاتی را بهتون بگم بد نیست.:
من 6 ساله نماینده سامسونگم واینم تجربیات استفاده 3 ساله از هارده سامسونگ:
محاسن:
1) از لحاظ صدا هیچ مشکلی نداره وخیلی بی سرو صدا کار می کنه .
2) گارانتی 3 سالش واقعی و در صورت مشکل بلا فاصله تعویض میشه .
معایب:
1) در صورت اتمام گارانتی و پیدا کردن مشکل چیپ نمی تونی بردی برای تعویض پیدا کنی .
2) بعد ازیه مدت سرعتش پایین می اد که کاملا محسوسه .