نقل قول:
شهریار عزیز، ممنونم ،پاسخ سوالم رو گرفتم
اما ممکنه توضیح بدید که چطوری می شه از روی چیپ رم تشخیص داد؟
------------------------------------
ای گنج نوشدارو بر خستگان گذر کن
مرهم به دست و ما را مجروح میگذاری
Printable View
نقل قول:
شهریار عزیز، ممنونم ،پاسخ سوالم رو گرفتم
اما ممکنه توضیح بدید که چطوری می شه از روی چیپ رم تشخیص داد؟
------------------------------------
ای گنج نوشدارو بر خستگان گذر کن
مرهم به دست و ما را مجروح میگذاری
منم یه زمونی رم کینگ داشتم رمی بدی نبود
نقل قول:
سعید جان خیلی دیگه داری تند میری ها ؟! ببین عزیزم من هیچ زمانی نگفتم هارد سامسونگ بده یا خوبه ! من همیشه در مقایسه با برند های دیگه گفتم شکی هم در اون ندارم که برند های بهتر از سامسونگ خیلی هست . شما هم انگار بهتون بر خورده گفتند با پولت میتونستی سیستم بهتر ببندی نه ؟! بابا این کارا جدا زشته ! الان من حاضرم هر کی را شما قبول داری بیاری اینجا باهاش بحث کنیم ببینیم آیا هارد بهتر سامسونگ هست یا نه ! در کل من نمیگم هارد سامسونگ بد نیست . اما Wd و سیگیت ، مکستور و هیتاچی همگی از نظر شخصی من بهتر هستند .
خيلي ببخشيد ولي همون طور هم که در موضوع تاپيک هم ميبينيد د من در مورد هارد سوالي نکردمنقل قول:
من تجربه را با هيچ بنچ ماركي عوض نميكنم. وقتي ميبينم هارد سامسونگ سرعتش با وسترن خودم برابره و صدا و دماش كمتره و گارانتي معتبر داره و همه راضي بودند مرض ندارم مكستور سيگيت كه شما ميگي بخرم. حالا وسترن يچيزي
:1. (8): :1. (8): :1. (8): :1. (8):
ببخشيد بحث خود به خود منحرف شد
شما این کارو کن :نقل قول:
اول از همه به لیبل کینگستون که لوگوی اون هست توجه کنید ، این لوگو باید با چرخاندن ، رنگش عوض بشه ...
دوم اینکه گوشه رم یک شماره نوشته که در واقع شماره برد RAM هست که شما سه تا رقم اول رو بی خیال میشی و میرسی به چهار رقم بعدی ، حالا این مراجعه میکنی به برچسب روی چیپ اونجا هم یه سری عدد نوشته شده که باز هم شما سه تای اول رو ول میکنی و میرسی به چهار رقم بعدیش که این چهارتا رقم باید با اون چهار تا رقم که روی برد رم بود مطابقت کنه ....
چی شد !!!؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
البته گارانتي معتبرش هم معلومه سرير و ايمانتك
مهراد جان این توضیحات سریال برای رم های اورجینال چینی صدق نمی کنه.نقل قول:
1) اگه روی چیپها هم نوشته بود kingston و ساخت امریکا بود کار تمومه هیچی دیگه نمی خواد.
2) اگه ساخت چین بودو روی چیپها نوشته شده بود kingston و :
Kingston
S78470
0702 s01
D6408tlpagl37u
V0637403meara
بهترین انتخابه تولید چین هستش.
همون بهتر که چینی نباشه ...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ببینم این چینی هاشو شما امتحان کردی ؟ با بقیه توی اور و پرفورمنس چه تفاوتی داره ؟