سلام وقت بخیر
من چون توی شهری زندگی میکنم که کل مرکز خرید کامپیوترش یکیه اون یکیم هیچی حالیش نیست و حرف الکی میزنه دارم قطعات رو انلاین جمع و جور میکنم که ببرم طرف انلاین ببینه ببینم چی میگه
سی پی یو
123
اینه لینکش؟
کاربر شهرسختافزار
سلام وقت بخیر
من چون توی شهری زندگی میکنم که کل مرکز خرید کامپیوترش یکیه اون یکیم هیچی حالیش نیست و حرف الکی میزنه دارم قطعات رو انلاین جمع و جور میکنم که ببرم طرف انلاین ببینه ببینم چی میگه
سی پی یو
123
اینه لینکش؟
آخرین ویرایش توسط mhabob_16 در تاریخ 07-04-17 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
سپاس+ پست هم ویرایش شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از من میشنوی . همه قطغات را از لیون بگیر و بگو برات اسمبل کنند بفرستند . خیال خودت رو راحت کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhabob_16 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (07-04-17), АLI (07-04-17), mhabob_16 (07-04-17), SajjadKhati (07-04-17)
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا خودمم تو فکرش هستم فردا اگر با این شرکت کامپیوتری به نتیجه نرسم و قسطی نخرم . قرض میکنم و نقدا از لیوان میگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (07-04-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
استاد امید میشه یه سئوال درباره لیون بپرسم؟
من گاها میخوام ازش خرید کنم ولی توی سایتش که شماره داده ، بهشون زنگ میزنم ، یا آدمو دست به سر میکنن یا با اونکه توی سایت قطعات رو موجود زده ، میگن موجود نیست و ....! البته آخرین تماسم حدود یه سالی میشه گذشت ولی چندین بار زنگ میزدم برای محصولات متفاوت ، هر بار همین اتفاق ها میافتاد
آدم شک میکنه برای چی این جوری رفتار میکنن . کلا جوری صحبت میکنن که اصلا با اطلاعات سایت شون مطابقت نداره
ولی سایت های دیگه (اگه عیب نداشته باشه میتونم نام ببرم) این طور نیستن و واسه همین خیلی وقت ها از اون سایت ها خرید میکنم
کسی دلیلش رو میدونه و اصلا کسی برای چک کردن محصولی که میخواد بخره ، زنگ میزنه؟
DOOM999 (08-04-17)
|
|
والا من چنین چیزی از این ها ندیدم . هیچ نسبتی هم با من ندارند یعنی رابطه ای هم باهاشون ندارم از نظر کاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی سرشون به حدی شلوغه که نمیتونند همه تلفن ها را وقت بگذارند و جواب بدن .فروشگاه اینترنتی معنیش هم همینه . یعنی تلفن و ... حذف میشه
قطعه قیمتش مشخصه . میگذاری تو سبد خرید و پرداخت میکنی .
این که برای خرید محصول چک کنی نه جزو سیستم کاری اینها نیست .چون همه چیزو را مشخص کرده و دلیلی برای تماس نیست . چون ترافیک کاریشون بسیار بالاست
خریدهایی هم داشتم . بعد از سفارش بدون نیاز به تلفن . خودشون فرستادن .
دلیل اینکه گفتم از لیون بخره
این بود که برای مشتریان شهرستان و محدودیت هایی تو خرید دارند . بهترین راه اطمینان به لیون هست
چون قیمت و از لحاظ فنی واسمبل دردسرهای بعدی نداره .
DOOM999 (08-04-17), SajjadKhati (07-04-17)
چون یه بار حضوری لیون کامپیوتر رفتم اینو میگم که با این همه حجم خرید با کمبود نیرو مواجهه و واقعا ددستشون درد نکنه که همیشه جنسشون جوره ولی دوتا از نقدهایی که من ازشون دارم اینه که 1 محصولی رو زدن موجود بعد که میخری بعد چند ساعت به شما زنگ میزنن میگن این رو نداریم یکی دیگه انتخاب کنید(نقدی بود که به آریا کامپیوتر هم داشتم) ولی دیجی کالا همیشه آپدیته محال ممکنه چیزی رو نداشته باشه ولی بزنه موجود اگرم پیش بیاد موردیه ولی دیجی قطعاتش خیلی محدوده(نقد به دیجی کالا) 2 اینکه محصول رو معلوم نیست کی ارسال میکنن واستون تو دیجی کالا مشخصه کی دریافت میکنید .
SajjadKhati (08-04-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks