DOOM999 (26-03-17), mhabob_16 (28-03-17), SajjadKhati (26-03-17)
DOOM999 (26-03-17), mhabob_16 (28-03-17), SajjadKhati (26-03-17)
کاربر شهرسختافزار
هارد سیگت کدوم رنگشو بگیرم؟فرقیم میکنه چه مدل یا چه رنگی باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
Seagate Barracuda 1TB 64MB Buffer هارد بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhabob_16 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوستان متخصص یک سوال
حتما لازمه من این قاب کیس رو بردارم؟
نمیشه یک قاب قدیمی بردارم و سیستم رو توش بزارم ؟
سپاس از عزیزان
کیس قدیمی گردش هوای درستی نداره و باعث بالا رفتن حرارت قطعات میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhabob_16 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببخشید فرق GTX 750 Ti OC-2GD5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با
GTX 750 Ti 2GB GDDR5
خیلیی زیاده؟
چه فرقایی دارن؟
کاربر فعال انجمن سختافزار
OC مخفف اورکلاک هست .یعنی چیپ کارت رو فرکانسش رو افزایش دادن که باعث بهبود عملکرد میشه البته عملا تفاوت زیادی نداره
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 28-03-17 انجام شده است
شاید در بهترین حالت مدل ocبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhabob_16 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 درصد قویتره
DOOM999 (28-03-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام وقت بخیر
من چون توی شهری زندگی میکنم که کل مرکز خرید کامپیوترش یکیه اون یکیم هیچی حالیش نیست و حرف الکی میزنه دارم قطعات رو انلاین جمع و جور میکنم که ببرم طرف انلاین ببینه ببینم چی میگه
سی پی یو
123
اینه لینکش؟
آخرین ویرایش توسط mhabob_16 در تاریخ 07-04-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks