علی آقا خودت می بینی که خیلیا توی این انجمن دنبال خرید سیستم یا خیلی از سخت افزار ها نیستن و فقط برای یادگیری درخواست خرید سیستم میدن که ببینن دیگران چطور سیستم کانفیگ می کنن و بعضیاشون خودشون بلد هستن سیستم کانفیگ کنن ولی با اکانت های فیک می خوان ببینن که توی یک بازه قیمتی خاص چه کانفیگ هایی رو دیگران در نظر دارن و بعد هم که لیست میدیم خودشون رو به کوچه علی چپ می زنن. ما هم البته با اینکه می دونیم بهشون سیستم پیشنهاد می کنیم. این به شما مربوط نمی شه و بحثم با افراد دیگه ایه که مشخص هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AliScan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما درباره اینکه شما همین سیستم رو می خوای اول باید لیست قطعات رو دقیق بنویسی تا بتونم به شما بگم کدوم قطعات باید تغییر کنن. مثلا شما پردازنده رو ننوشتی یا مثلا پاور 850 گلد که معلوم نیست مال چه برندیه و کلا همونطوری که من لیست قطعات رو با نام کامل و دقیق و درست از نظر انگلیسی نوشتم شما هم دقیقا قطعات رو همونطوری لیست کن با قیمت دقیق هر قطعه تا من به شما بگم کدوم قطعه باید تغییر پیدا کنه ولی مسئولیتش با خودته چون لیست من نیست.
اما قبل از اینکه شما لیست بدی به شما میگم اگه شما همین قطعات رو بری بخری مشکلی پیش نمیاد ولی اگه فرض کنیم 60 میلیون بخوای برای سیستم خرج کنی این بهترین کانفیگ نیست. مثلا با 60 میلیون می شه 10 تا کانفیگ مختلف در نظر گرفت ولی بر اساس کاربردهای یک کاربر فقط یک یا دو کانفیگ برای اون کاربر بهترین هستن و بالاترین بازدهی رو براش دارن. مثلا توی همین کانفیگ شما اصلا نیازی به مادربرد سری Z نداری و سری B برای شما حتی بالاتر از نیازتونه و در عوض می شه اون 3 میلیونی که از نخریدن مادربرد سری Z اضافه می مونه مثلا روی پردازنده یا کارت گرافیک گذاشت تا سیستم قوی تری داشته باشی

Bookmarks