سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AliScan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه دقیقا بگی نهایت بودجت چقدره من یک سیستم بهت پیشنهاد میدم مثلا 60 و 63 و 65 با هم فرق می کنن باید دقیقا بگی نهایت بودجت چقدره و از اون بیشتر نمی تونی خرج کنی اونوقت میشه به شما بر حسب نرم افزارهایی که نوشتی سیستم پیشنهاد داد. هر چقدر بودجت بالاتر باشه قطعات قوی تری می تونیم پیشنهاد بدیم و هر چقدر بودجت کمتر باشه قطعا پایین تر.
یه سوال هم از شما دارم آیا رم 32 گیگ برای شما کافیه یا باید 64 گیگ باشه چون شما بهتر از هر کسی می دونید در چه سطحی کار می کنید. مثلا در پریمیر نوشته کسانی که روی ادیت ویدئو های 4K کار می کنن بهتر رم 32 گیگ با بیشتر باشه ولی در بقیه موارد من جایی ندیدم به بیشتر از 32 گیگ رم نیاز داشته باشی و برای شما کلی تحقیق کردم در این مورد
این قیمتی هم که از کارت گرافیک ایسوس نوشتی بدون گارانتی هستش و با گارانتی اصلیش خیلی قیمت بالاتری داره که از بودجه شما خارجه
بعد با توجه به نرم افزارهایی که کار می کنی اس اس دی 512 گیگ برای شما کافیه یا باید یک ترابایت باشه
لطفا شما خودت یک مقدار مشخصات به ما بده چون بهتر می دونی از هر قطعه ای چقدر نیاز داری تا بهترین سیستم رو بهت پیشنهاد بدیم

Bookmarks