سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای نسل 13 هیچ نیازی نیست که حتما از چیپست های سری 700 استفاده کرد و نسل 600 چه Z و چه B اینا کاملا پشتیبانی میکنن با آپدیت بایوس.
و اتفاقا خرید چیپ های سری 700 ارزش نداره چون تفاوت عمده ای با 600 نداره اما قیمتش خیلی بالا تره. حتی تعداد کلی لین ها هم یکسان هست، صرفا چن تا از نوع جن 3 به جن 4 تبدیل شده همین.
از نظر قیمت پردازنده هاش هم 13600KF ارزش خرید بالایی داره چون هم قیمت 12700K هست (کمی ارزونتر) اما قدرتمند تر با 2 هسته و کش و فرکانس بیشتر.
با یک برد B660 بسته به بودجه DDR5 یا DDR4 فرقی نمیکنه.
قطعات کامیپوتری هم از نظر قیمتی تقریبا افزایش خاصی نداشتن نسبت به زمان دلار 27 تومن. مثلا 13700K و 13900K یا سری 7000 رایزن و بردهاش فعلا ارزش خرید ندارن با توجه به قیمتاشون. اما 13600KF استثنا هست.
البته بعضی قطعات گرون هستن که اون بحثش جداست که مثال هم زدم. اما خیلیا همون قیمت قبل هستن.
گرافیک های نسل های به جز 40 که حتی زیر قیمت MSRP دارن فروخته میشن. که برای اولین بار در دنیاست همچین چیزی. (حتی توی ایران، البته به جز مدل های با گارانتی که شرکت های گارانتی کننده بعضا تا بیش از 10-15 میلیون گرونتر میدن بعضی مدل ها رو هنوز)
در مورد قدیمی شدن نسل هم بین 12 و 13 فرقی نیست و نسل 14 دوباره سوکت عوض میشه پس امکان ارتقا پردازنده الان با سال دیگه تا قبل نسل 14 هیچ فرقی نمیکنه.
Bookmarks