mehdi8097 (16-07-15)
نظر من رو بخواهید چون گیمر هم هستید خریدش ضرر ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi8097 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi8097 (16-07-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید یه سوال دارم بین من و دوستم یه بحثی به وجود اومده در مورد مادربورد دوستم میگه مادر بورد 200 تومنی بردار و مابقی رو هزینه پردازنده کن و یک corei7 بردار! میخواستم شما بگین که ایا راست میگه؟
مادربرد رو هیچوقت ارزونترین قطعه بر ندارید . چون تو کار ممکنه به شدت مشکل براتون ایجاد کنه . مادربرد و پاور رو همیشه قطعات خوب تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi8097 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi8097 (17-07-15)
کاربر شهرسختافزار
مرسی منم همینو میگم ولی میگه مگه چه فرقی میکنه
کاربر شهرسختافزار
یه سوال دیگه گرافیک i5 4460 معادل چه گرافیک nvidia میشه؟
منظورتون گرافیکش هست . به اون شکل قابل مقایسه نیست ولی حدود با 610 geforce قابل قیاس هست . فرق مادربرد های 200 تومنی با مادربردی که معرفی کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi8097 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از جنس قطعات به کار رفته تا چیپست و i/o و چیپ شبکه و چیپ صدا و کنترلر pwm و ....
mehdi8097 (17-07-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس اگر گرافیک رو الان تهیه نکنم نمیتونم بازی کنم؟ به نظرتون چه بازی هایی رو فعلا میتونم بازی کنم ؟
من گیمر نیستم . نمیتونم کمک زیادی کنم ولی با بازیهایی مثل pes 2015 و یکسری دیگه مشکلی ندارد .البته نه با رزولیشن بالا .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi8097 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi8097 (17-07-15)
کاربر شهرسختافزار
اگر خواستم گرافیک رو الان بگیرم متناسب با این سیستم از nvidia چی پیشنهاد میدین ؟
Gigabyte GTX 960 OC WF 2X 2GBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi8097 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi8097 (17-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks