من چند روزی صبر کردم که تاپیک دوستمون منحرف نشه و مطالبشون به یک جمع بندی برسه بعد ادامه صحبت را بدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مظاهر جان در مورد h61 کاملا حق با شما بود
هفته گذشته یک استعلام 10 عددی سیستم داشتم که به دوستان گفته بودم مادربردهای itx موجود در بازار را برام قیمت بگیرند
دوستان لطف فرموده بودند قیمت مادربرد b75 را داخل لیست به جای h61 نوشته بودند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت msi h61 حدود 200 هزار تومن بود که در این حالت با اختلاف حدود 20 هزار تومن بنظرم انتخاب بهتری خواهد بود
در این مورد از دوستان پوزش میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد مادربرد 870 هم چیزی که در بازار تهران به قیمت حدود 240 هزار تومان بفروش میرسد با تصویر شما زمین تا آسمان تفاوت دارد
طبق لینک سایت مرجع مادربرد c45 که در بازار است این شکلیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هر تعداد از مادربردی که تصویرش را بالا گذاشتید موجوده به قیمت 190 که فرمودید خریدارم
لطفا یک آمار برام بگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks