کاربر شهرسختافزار
درود.
FSB پردازندتون 533 هستش؛این پردازنده ارزش نداره رو یک مادربرد 100 هزارتومنی DDR3 بسته بشه! بهتره حداقل یک پردازنده Dual Core مثل E2180 استفاده کنید.(با قیمت 70 تا 80 تومن)
از لحاظ سازگاری CPU 511 با رم مشکلی وجود نداره؛بایستی ضریب FSB:Dram را تغییر بدید و در بدترین شرایط بایستی رمتون با فرکانسی کمتر از فرکانس نامیش کار کنه!
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
نیما جان؛قبول دارم که قیمت های ازراک داخل ایران مناسب تر از سایر برند ها هستش،اما در مقابل MSI،به این نسبتی که شما می فرمایید نیستش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه مثال بزنید کدام مادربرد ازراک 180 و مشابهش از MSI حدود 300 تومنه؟
من خودم هفته پیش میخواستم یه مادربرد AM3 واسه یه فنوم 955 بگیرم،ارزان ترین گزینه های پیش رو که داشتم به شکل زیر بود:
1-MSI 870-C45 با قیمت 190
2-Asrock 770 DE3l با قیمت 180
خازن های تمام سالید برد MSI و گارانتی 3 ساله ماتریکس واسه من منجر به خرید برد MSI شد.
با اجازه اساتید
میخوام وارد بحثتون بشم
همیشه این بوده که *قیمت=کارایی*
حالا توی امکانات جانبی و خصوصا اورکلاک برای سری Phenome کدوم مادربرد توی طولانی مدت پاپداری وکارایی مناسبه داره آخه منم ممکنه بخوام مین 2 تا از دستگاهای کارم ارتقاء بدم چرا که CPU قویتری گیرم نیاومده و مادربردم گارانتیش تموم شده و فعلا نظرنم تعویض مینبرد و شاید که تونستم بیشتر از http://shop.amd.com/us/All/Detail/Pr...FK3DGI#Details کار بکشم untitled 0.JPG
البته بیشتر از این نتونستم توحالت انلاک اورش کنم اونم با فن فابریکشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اشاره به این لینکه:
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...255#post247255
آخرین ویرایش توسط تاج در تاریخ 16-02-13 انجام شده است
Rezasam1 (17-02-13)
کاربر شهرسختافزار
تشکر جناب Over_Cracker ببینید این cpu چطوره Pentium 945 4M Cache, 3.40 GHz, 800 MHz بدون پک 65000 نظرتون چیه بگیرم؟ در چه سطحیه میشه باهاش بازی کرد یا 3dsmax کار کرد؟
مظاهر جان من هفته گذشته مادربرد msi h61 itx استعلام کردم که قیمتش در بازار حدود 310 تومن بود و در مورد این سری مادر برد صحبت کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مثالی که شما زدید. این مدل مادربرد (MSI 870-C45) یکی از بدترین محصولاتی بود که یک شرکت میتونست برای لکه دار کردن اعتبار خود و توهین به شعور خریدار راهی بازار کنه
چیپست این مادربرد 770 است و بنده به هیچ عنوان درک نمیکنم به چه دلیلی یک شرکت میتونه با پرروئی تمام اسم این مادربرد را 870 قرار بده
به دلیل اسلت pci-e اضافه ، سوکت تغذیه پردازنده 8 پین. بین این دو برد، انتخاب بنده قطعا مادربرد ازراک میبود ( در صورتی که نیاز به رم بالای 8 گیگ نداشتم )
life24 (17-02-13), Over_Cracker (17-02-13), Rezasam1 (17-02-13), smrbh (16-02-13)
کاربر شهرسختافزار
بسیار عالی نیما جان.شمشیر را از رو بستی مثل اینکه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان؛به نظرم استدلال درستی نیست وقتی حتی مدل مادربرد را ذکر نمی کنید و با اطمینان یک نسبت 60% درصدی قیمت بین مادربرد ازراک و MSI میدید! در مثالی هم که ذکر کردم همه ی عوامل مشخص هستش و میشه یک برداشت جز به کل داشت.باز هم ازتون میخوام دقیقا ذکر کنید که چه مادربردی 300 تومن بوده و مشابه ازراک 180 تومن! به هیچ برندی تعصب ندارم،اما اعتقاد دارم بایستی با منطق صحبت کنیم.محصولات MSI به نسبت بازدهی و کیفیتشون قیمت مناسبی دارند.از طرفی بایستی خدمات پس از فروش و موجودی قطعات را نسبت به تهران و سایر شهرستان ها هم بررسی کرد و در نهایت قیمت یک محصول را برآورد کرد.
کمپانی MSI که ادعا نکرده این مادربرد از چیپست 870 استفاده کرده! برعکس دقیقا روی جعبه مادربرد و دفترچش ذکر کردهاما در مثالی که شما زدید. این مدل مادربرد (MSI 870-C45) یکی از بدترین محصولاتی بود
که یک شرکت میتونست برای لکه دار کردن اعتبار خود و توهین به شعور خریدار راهی بازار کنه
چیپست این مادربرد 770 است و بنده به هیچ عنوان درک نمیکنم به چه دلیلی یک شرکت میتونه با پرروئی
تمام اسم این مادربرد را 870 قرار بده
که چیپست مادربرد 770 هستش! وجود عبارت "c45" در نام گذاری این مادربرد نیز گواهی بر این
مدعاست! در سری چیپست هشتم خودش از عبارت "X5X" ... استفاده کرده. دلیل اینکه از نام گذاری 870
-C45 استفاده کرده،نشان دادن ساپورت مادربرد از پردازنده های سری FX هستش و بلک سوکت شدن
مادربرد و سایر آپدیت ها! پیش از این هم از چنین نام گذاری هایی در مادربردهای خودش استفاده کرده،مثل
870-G45 و این موارد معمول هستش.
در لینک این مادربرد هم در سایت MSI در اولین خط ذکر کرده AMD 770 Chipset Based .
اسلات اضافه ی PCI-E، X4 چه ارزشی داره! شخصی که بخواد مالتی کارت استفاده کنه به نظرت میاد ازبه دلیل اسلت pci-e اضافه ، سوکت تغذیه پردازنده 8 پین. بین این دو برد، انتخاب بنده قطعا
مادربرد ازراک میبود ( در صورتی که نیاز به رم بالای 8 گیگ نداشتم )
این برد استفاده کنه! در مقابل،MSI اومده Lane های پل جنوبی را صرف تعبیه دو اسلات PCI-E x1 کرده
که دیوایسی که درش استفاده میشه،حداکثر کارایی را میبره! نه اینکه باهاش اسلات PCI-E x4 بزنه که
قیمت نهایی کاهش پیدا کنه!
سوکت 8 پین پردازنده را هم که مادربرد 870-C45 داره و دیگه فکر نمیکنم سوکت 8 پین داشتن امتیاز
خاصی محسوب بشه!
اما MSI اومده از خازن های تمام سالید در سراسر برد استفاده کرده که قطعا احتمال خرابی بر اثر نشتی
خازن را در مادربرد به حداقل میرسونه! به نظرم استفاده از این خازن های بی کفیت در مادربرد 770de3l،توهین به
شعور کاربر هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم اون هیت سینک کوچولو پل شمالی هم جالب نیست.(طراح برد نیشسته فکر کرده
چطور میشه قیمت نهایی مادربرد را به هر شکل کاهش داد)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مقابل MSI:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بد نیست آیسی های جانبی (مثل کنترلر شبکه و صدا) را هم بررسی کنیم ببینیم کیفیت و امکانات کدام یکی بالاتر هستش!
در نهایت قضاوت بر عهده ی کاربر نهایی( END User) هستش که چه مادربردی واسش بهتر هستش.
وظیفه ما هستش که بی تعصب اون چیزی را که هست ذکر کنیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خیر عزیز،ارزش نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده E2180 با فرکانس 2 گیگاهرتز بهتر از پنتیوم 945 عمل میکنه.
برای بازی و 3dmax هم e2180 بهتره. اگر کمی هم اورکلاکش کنید،و کارت گرافیک مناسب هم تهیه کنید،سنگین ترین بازی ها را میتونید باهاش پلی کنید!
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونOver_Cracker عزیز شما خیلی خوب و کامل پاسخ میدین. مادربورد H61M-P25 رو 145 پیدا کردم اگر بخوام یه cpu corei3 ببندم چی؟ اصلا یه سیستم که بشه باهاش کمو بیش بازی کرد و کارهای گرافیکی در حد متوسط انجام در واقع یه سیستم متوسط خودتون پیشنهاد بدین ممنون.
nima_hl (17-02-13)
مظاهر جان جواب دوستمون رو بدید لطفا . بحث من و شما باشه برای بعد از به نتیجه رسیدن دوستمون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : قیمت h61m-p25 عالیه حتما به سرعت بخریدش ( این برد در بازار جهانی قیمتی بین 70 تا 80 دلار داره )
life24 (18-02-13), mehdihai (17-02-13), Over_Cracker (18-02-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks