اصلا قیمت نداره
قطعاتش هم مال شونصد سال ! پیشه
url]www.applesystem.net[/url]
سایتش باز نمی شه
www.shopix.ir
سایت http://www.zahedanshop.com هم که هیچ قطعه ای رو موجود نداره
[
کاربر شهرسختافزار
اصلا قیمت نداره
قطعاتش هم مال شونصد سال ! پیشه
url]www.applesystem.net[/url]
سایتش باز نمی شه
www.shopix.ir
سایت http://www.zahedanshop.com هم که هیچ قطعه ای رو موجود نداره
[
آخرین ویرایش توسط bill geits در تاریخ 18-07-09 انجام شده است علت: کامل کردن سایت هایی که قیمت نداشتند
کاربر شهرسختافزار
خب من یه کار خفن کردم !
من می خوام سیستم ببندم و واسه همین رفتم قطعات دلخواهم رو تو این سایت ها قیمت کردم ... قیمتارو واستون می ذارم تا ببینیم که کدوم سایت قیمتاش بهتره
اینا قطعات هستن :
مانیتور سامسونگ t1900 با زمان پاسخ گویی 2 میلی ثانیه و کنتراست یک به 20 هزار
هارد 500 گیگابایت وسترن ساتا
سی پی یوی 7750 ای ام دی یا e5200 اینتل
رم یک گیگ پاتریوت باس 800
پاور gp535a
کاربر شهرسختافزار
من از سایت www.t-va-n.com شروع می کنم
مانیتور 203.5
سی پی یوی 7750 = 63
سی پی یوی اینتل = 80.5
هارد وسترن = 58
هارد مکستور = 56.5
رم = 12
پاور = 54.5
کاربر شهرسختافزار
حالا www.kimiaonline.com
مانیتور رو نداشت
سی پی یو 7750 = 65
اینتل = 81.5
هارد مکستور = 55.3
رم = 13.3
پاور رو نداشت
کاربر شهرسختافزار
www.digikala.com
مانیتور = 220
ای ام دی = 72
اینتل = 85
هارد سیگیت = 61
رم پاتریوت نداشت یک گیگ کینگ استون که برند ضعیف تریه = 18
پاور = 61
کاربر شهرسختافزار
www.fafait.ir
مانیتور نداشت
ای ام دی = 64.5
اینتل = 83.5
رم = 13.5
پاور رو نداشت
هارد مکستور = 58.5
کاربر شهرسختافزار
www.rayaneh.com
واقعا ببینید ما شهرستانی ها چی می کشیم !
مانیتور = 238 !
ای ام دی = 81 !
دیگه بقیه رو نگا نکردم
واقعا خاک تو سرش
کاربر شهرسختافزار
باید از دوستمون تشکر کنیم که سایت www.t-va-n.com رو بهمون معرفی کرد. چون قیمتاش از همه بهتر بود.
تو اینایی که من چک کردم قیمت www.rayaneh.com افتضاح بالا بود گاهی تا 10 هزار تومان در کالاهای زیر صد هزار تومن اختلاف داشت ! می تونید اصلا بهش سر نزنید برای چک کردن قیمت
در مورد www.digikala.com هم باید بگم که اینم مشابه قبلی بود و قیمتاش اصلا مناسب نبودن
سایت lioncomputer.ir چیزی مابین گرون و خیلی خوب بود ! در واقع به نظرم قیمتاش متوسط بود.
اما سه سایت www.fafait.ir و www.kimiaonline.com و www.t-va-n.com بهترین ها بودن که قیمتاشون خیلی نزدیک به هم بود ... البته با اختلاف کمی www.t-va-n.com بهتر بود.
در مورد جهان پردازش موقعی که قصد خرید جدی داشتم یه زنگ هم به این شرکت می زنم و خبر قیمتاش رو بهتون میدم... تصور من در این چند سالی که از جهان پردازش خرید کردم اینه که قیمتاش در حد سه سایت فافا ، کم یاب و www.t-va-n.com باشه ...
سایر سایت ها هم که یا باز نشد ! یا موجودی نداشتن یا قطعاتشون مال خیلی وقت پیش بود ( آپدیت نشده بودند)
منتظریم که دوستان بازم سایت معرفی کنن
ضمنا تو این فروم یعنی هیچ کس تو کار فروش سخت افزار نیست ؟ قیمتای 27 تیر بازار هم که بالا هست می تونن مقایسه کنن قیمتاشون رو با اونا ...
mehdi_halla (18-07-09)
کاربر شهرسختافزار
خواهش میکنم همشهری .وظیفه بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه خوبی دیگه این سایت اینه که قیمتاش به روزه , یعنی ممکنه بعضی قطعات در یک روز دو بار هم آپدیت بشه.و پاسخگویی تلفنی شون هم خوبه .حتی روزای تعطیل(من خودم دیروز جمعه ازشون قیمت گرفتم).
آخرین ویرایش توسط mehdi_halla در تاریخ 18-07-09 انجام شده است
abbas_gh68 (11-08-09), bill geits (19-07-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز این سایت اصلا قیمت های کارت گرافیک روبروز نکرده یک کارت گرافیک pcie 7600gs 256mb رو قیمت زده 120 هزار این کارت الا خیلی قیمت داشته باشه 50 هزار هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks