پاسخ: معرفی سایت های فروش سخت افزار
اصلا قیمت نداره
قطعاتش هم مال شونصد سال ! پیشه
url]www.applesystem.net[/url]
سایتش باز نمی شه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم که هیچ قطعه ای رو موجود نداره
[
خب من یه کار خفن کردم !
من می خوام سیستم ببندم و واسه همین رفتم قطعات دلخواهم رو تو این سایت ها قیمت کردم ... قیمتارو واستون می ذارم تا ببینیم که کدوم سایت قیمتاش بهتره
اینا قطعات هستن :
مانیتور سامسونگ t1900 با زمان پاسخ گویی 2 میلی ثانیه و کنتراست یک به 20 هزار
هارد 500 گیگابایت وسترن ساتا
سی پی یوی 7750 ای ام دی یا e5200 اینتل
رم یک گیگ پاتریوت باس 800
پاور gp535a
من از سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] شروع می کنم
مانیتور 203.5
سی پی یوی 7750 = 63
سی پی یوی اینتل = 80.5
هارد وسترن = 58
هارد مکستور = 56.5
رم = 12
پاور = 54.5
حالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مانیتور رو نداشت
سی پی یو 7750 = 65
اینتل = 81.5
هارد مکستور = 55.3
رم = 13.3
پاور رو نداشت
مانیتور = 220
ای ام دی = 72
اینتل = 85
هارد سیگیت = 61
رم پاتریوت نداشت یک گیگ کینگ استون که برند ضعیف تریه = 18
پاور = 61
مانیتور نداشت
ای ام دی = 64.5
اینتل = 83.5
رم = 13.5
پاور رو نداشت
هارد مکستور = 58.5
واقعا ببینید ما شهرستانی ها چی می کشیم !
مانیتور = 238 !
ای ام دی = 81 !
دیگه بقیه رو نگا نکردم
واقعا خاک تو سرش
باید از دوستمون تشکر کنیم که سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو بهمون معرفی کرد. چون قیمتاش از همه بهتر بود.
تو اینایی که من چک کردم قیمت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] افتضاح بالا بود گاهی تا 10 هزار تومان در کالاهای زیر صد هزار تومن اختلاف داشت ! می تونید اصلا بهش سر نزنید برای چک کردن قیمت
در مورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم باید بگم که اینم مشابه قبلی بود و قیمتاش اصلا مناسب نبودن
سایت lioncomputer.ir چیزی مابین گرون و خیلی خوب بود ! در واقع به نظرم قیمتاش متوسط بود.
اما سه سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بهترین ها بودن که قیمتاشون خیلی نزدیک به هم بود ... البته با اختلاف کمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بهتر بود.
در مورد جهان پردازش موقعی که قصد خرید جدی داشتم یه زنگ هم به این شرکت می زنم و خبر قیمتاش رو بهتون میدم... تصور من در این چند سالی که از جهان پردازش خرید کردم اینه که قیمتاش در حد سه سایت فافا ، کم یاب و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باشه ...
سایر سایت ها هم که یا باز نشد ! یا موجودی نداشتن یا قطعاتشون مال خیلی وقت پیش بود ( آپدیت نشده بودند)
منتظریم که دوستان بازم سایت معرفی کنن
ضمنا تو این فروم یعنی هیچ کس تو کار فروش سخت افزار نیست ؟ قیمتای 27 تیر بازار هم که بالا هست می تونن مقایسه کنن قیمتاشون رو با اونا ...
درود
دوست من در مورد سایتهای دیگه نظری ندارم ولی در کل به روز کردن یک سایت با وجود نوسانات قیمت در بازار ایران خیلی خیلی سخته . ولی شما قسمت راهنمای خرید سایت ما رو مطالعه نکردید . چون در پایین صفحه این جمله نوشته شده : ما به این دلیل قیمتها رو میانه میگذاریم که بتونیم در نوسانات جوابگوی مشتریهای عزیز و همکاران شهرستان باشیم .
این هم لینکش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نکته مهم : اگر قیمت کالایی در سایت ما بالا بود نگران نباشید . میتوانید توسط ایمیل یا تلفنی ما را خبردار نمایید حتما کالا را به قیمت روز به شما تحویل خواهیم داد .
نقل قول:
باید از دوستمون تشکر کنیم که سایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو بهمون معرفی کرد. چون قیمتاش از همه بهتر بود.
خواهش میکنم همشهری .وظیفه بود...
یه خوبی دیگه این سایت اینه که قیمتاش به روزه , یعنی ممکنه بعضی قطعات در یک روز دو بار هم آپدیت بشه.و پاسخگویی تلفنی شون هم خوبه .حتی روزای تعطیل(من خودم دیروز جمعه ازشون قیمت گرفتم).