دوست عزیز Bill geits خرید سیستم مربوط به این تاپیک نمیشه در انجمن مشاوره باید تاپیک بزنید این تاپیک صرفاً برای معرفی وب سایت هایی هستند که در زمینه فروش آنلاین سخت افزار فعالیت دارند .
Printable View
دوست عزیز Bill geits خرید سیستم مربوط به این تاپیک نمیشه در انجمن مشاوره باید تاپیک بزنید این تاپیک صرفاً برای معرفی وب سایت هایی هستند که در زمینه فروش آنلاین سخت افزار فعالیت دارند .
عزیزم اگه سخته پس چطور فافا رایان صبا جهان پردازش و کلی سایت دیگه در روز دارن قیمتاشون رو آپیدیت می کنن ؟نقل قول:
شما حداقل می تونید قطعات بورس بازار رو تند تند آپدیت کنید. شما هرجا تو این فروم بگردید در سیستم ها با بودجه ی متوسط یکی از توصیه ها سی پی یوی 7750 است پس نظیر این قطعه ها برای کاربر و بازدید کننده مهم هستند.
فکر نمی کنم تا وقتی قصد جدی و فوری خرید داشته باشم حاضر باشم تماس بگیرم این واسه بقیه هم صدق می کنه به هرحال از حضورتون ممنون
لطفا مدیران زحمت انتقال تایپک رو بکشند
دوست عزیز این سایت اصلا قیمت های کارت گرافیک روبروز نکرده یک کارت گرافیک pcie 7600gs 256mb رو قیمت زده 120 هزار این کارت الا خیلی قیمت داشته باشه 50 هزار هستنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من که این کارتی رو که شما گفتی با قیمت 120 تومن ندیدم.
شاید منظورتون این بوده:
INNO3D GEFORCE 7600GST SLI 256MB 128BIT PCI EXP DDR3 TV/DVI
که اینم قیمتش حدود 100 یورو هستش که میشه همون حدود 120 تومن.
بچه ها این لینک رو ببینید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظرتون قیمت فلش 16 گیگش یه کم عجیب نیست ؟
قیمت به این خوبی دیگه چی می خوای ؟نقل قول:
آدرس سایتش هم اینه
www-2323-ir
فقط 16 خیلی خوبه بقیه همون حدود بازاره ضمنا منم از همون سایتی که گفتید این لینک رو گذاشتم
راستش به اصل بودنش مشکوکم
درودنقل قول:
بله عزیز حق با شماست . شما کاملا درست میفرمایید .
من از شما نخواستم به ما تماس بگیرید . یا خرید کنید . من فقط یه سری توضیحات دادم برای روشن شدن افکار دوستان
در ضمن اختیار هر کسی دست خودشه و هر کاری یه ایراداتی داره .
مثلا همین فلشهای 16 گیگ که شما فورا فریب قیمت رو خوردید من حاضرم 500 عدد با این قیمت از شما و از هر کس دیگه خرید کنم به شرطی که اورجینال باشه .
هنوز خیلی از دوستان نمیدونن که شرط اول اعتماد قیمت نیست . من خودم وارد کننده رم و فلش هستم و قیمت جهانیه این کالاها رو حفظم . و مطمئنم که قیمت این کالا این نیست . من حاضرم پیش تمام بچه های این سایت شرط ببندم .
شرط من هم کمتر از 100000 تومان نخواهد بود .
خواهش می کنم فقط در صورتی که از این یارو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
www-2323-ir
خرید کردین نظر بدین چون من از این فروشگاه فلش مموری مغازه ام رو تهیه می کنم و تا حالا مشتری ناراضی نداشتم و حالا هم که از این فروشگاه خرید می کنم دیگه مطمین شدم که جنسش مشکلی نداره.
:1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (5)::1. (5)::1. (5)::merci:
کیمیا آنلاین ، بهترین وب سایت فروش نوت بوک و قطعات کامپیوتر