همچین چیزی درست نیست که دوستمون می گه
اگه نشه از تمام فضا استفاده کرد تعویض می شه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست من شما برای اطمینان یک فلش 16 گیگ رو کامل پر کنید ببنید اطلاعات داخلش قرار میگیره و سرعت خوبی داره و میشه از اطلاعات استفاده کرد . چون خودتون میدونید هر کسی نمیاد از تمام فضای فلش 16 گیگ استفاده کنه و بخش عظیمش خالی میممونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armankhs برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
کاربر شهرسختافزار
همچین چیزی درست نیست که دوستمون می گه
اگه نشه از تمام فضا استفاده کرد تعویض می شه
دوست گلم یعنی منظورتون اینه که این فلش با این قیمت اورجیناله ؟ و میشه از تمام فضاش استفاده کرد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armankhs برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
تا اونجایی که من اطلاع دارم توی این تاپیک قرار بود سایت های فروش معرفی بشه نه چیز دیگه ای
از عزیزان خواهش میکنم به مسیر اصلی تاپیک برگردن
با سپاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed_hosseiny (15-08-09), Shahryar (11-08-09)
کاربر شهرسختافزار
درود.
دوستان زیاد هم گول قیمت های پایین تحویل نشر رو نخورید!
با این که ادعا می کنه قیمت هاش روزانه به روز میشه ، حداقل 2 الی 3 تومن از قیمت تو سایتش گرون تر میده. برای من که دقیقا این اتفاق افتاد!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks