عزیزم اگه سخته پس چطور فافا رایان صبا جهان پردازش و کلی سایت دیگه در روز دارن قیمتاشون رو آپیدیت می کنن ؟
شما حداقل می تونید قطعات بورس بازار رو تند تند آپدیت کنید. شما هرجا تو این فروم بگردید در سیستم ها با بودجه ی متوسط یکی از توصیه ها سی پی یوی 7750 است پس نظیر این قطعه ها برای کاربر و بازدید کننده مهم هستند.
فکر نمی کنم تا وقتی قصد جدی و فوری خرید داشته باشم حاضر باشم تماس بگیرم این واسه بقیه هم صدق می کنه به هرحال از حضورتون ممنون
لطفا مدیران زحمت انتقال تایپک رو بکشند
خواهش می کنم فقط در صورتی که از این یارو www.2323.ir
www-2323-ir
خرید کردین نظر بدین چون من از این فروشگاه فلش مموری مغازه ام رو تهیه می کنم و تا حالا مشتری ناراضی نداشتم و حالا هم که از این فروشگاه خرید می کنم دیگه مطمین شدم که جنسش مشکلی نداره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من شما برای اطمینان یک فلش 16 گیگ رو کامل پر کنید ببنید اطلاعات داخلش قرار میگیره و سرعت خوبی داره و میشه از اطلاعات استفاده کرد . چون خودتون میدونید هر کسی نمیاد از تمام فضای فلش 16 گیگ استفاده کنه و بخش عظیمش خالی میممونه