اقا رضا عزیز
مطالب نوشته شده از طرف شما متاسفانه نشان از کم اطلاعی وهمچنین تعصب جناب عالی به پلت فرم 1156 داره.فرمودید فلان مادربرد تا 24 گیگ رم ساپورت می کنه واون یکی تا 16 گیگ پس حرف من در مورد اینکه مادربردهای فعلی بین 4 تا 6 گیگ رم ساپورت می کنن اشتباه
دوست عزیز
با اجازه شما اطلاعات بنده هم کفاف می ده که الان مادربردی که زیر 16 گیگ رم ساپورت کنه اصلا تولید نمیشه!
متاسفانه شما بقدری سریع و از روی احساس جواب دادید که حتی به نوشته من دقت نکردید تا ببینید من دقیقا چی گفتم
گفتم در حال حاضر دقت کنید درحال حاضر شما به طور نرمال نمی تونید روی مین 1156 بالای 4 گیگ ببندید علتش معلومه الان تو بازار رم بالای 2 گیگ تقریبا نیست اگه جایی که شما ساکن هستی رم 12 گیگ پیدا میشه که ادم 2 تاش رو بذاره روی مین 1156 بشه 24 گیگ مسئله فرق می کنه!!!!
بعد گفتید که معلوم نیست روی چه سوکتی ارائه می شه؟ عجالتا برید به همون تاپیک وبه خودتون زحمت بدید و ROAD MAP رو که یکی از دوستان در اونجا قرار داده رو مطالعه کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه.اقای عزیز الان بیشتر از یک ساله که اعلام شده CORE I9 روی 1366 ارائه میشه اینکه اطلاعات شما یک سال از دنیا عقب هست مشکل من نیست
فرمودید خبر رو به نقل از سایت رسمی اینتل اعلام کنم که باز هم نشان از بی اطلاعی شما داره . برادر من سایت رسمی شرکت هایی مانند اینتل ای ام دی یا... از یک سال قبل مشخصات محصولی رو که قراره ارائه بشه درج نمی کنن !!.سایت رسمی شرکت معظمی مثل اینتل حتی یک ماه قبل از عرضه اقدام به دادن اطلاعات نمی کنه که البته حتی یک ماه هم بعیده وغالبا این امر همزمان با عرضه محصول انجام میشه . سایت رسمی اینتل یک سال قبل از تولید CORE I7 هم نیومد درباره جزییات ای سون مطلبی بزنه .شما اگر اون موقع همچین چیزی دیده بودی لطفا ما رو هم بی خبر نذار
اما محض اطلاع لطف بفرمایید عبارت INTEL CORE I 9 رو در گوگل سرچ کنید و ببینید سایت های خبری معتبر جهان در این مورد چی می گن به طور مثال :
http://www.tomshardware.com/news/int...mere,9200.html
یا سایت بسیار معتبر ویکی پدیا:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gulftown_(microprocessor)
البته اگه ویکی پدیا یا سایت تام شاد وار از نظر شما موثق باشه!!!
همون طور که گفتم تنها با یه سرچ ساده جواب معلوم میشه واحتیاج به بحث نداره.
حالا بازم بفرمایید صحت نداره!!
حتی باز هم محض اطلاع جالبه که بدونید نمونه های اولیه رو سه مدل از مادربردهای فعلی تست شده ونتایجش هم اعلام شده که مطلب رو بصورت جداگانه قرار خواهم داد از جمله اونها مادر برد ASUS P6T SE بوده.
از شما تقاضا دارم ابتدا مطلب دیگران رو دقیق بخونید بعد اقدام به نوشتن کنید همچنین تقاضا دارم بجای حرف زدن از روی تعصب و متهم نمودن دیگران به شایعه نویسی بار اطلاعات خودتون رو بالا ببرید .
ممنون
آخرین ویرایش توسط aadam در تاریخ 20-01-10 انجام شده است
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
در مورد اینکه core I9 از چه سوکتی استفاده میکند من هم قبول دارم که کسی نمیداند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا قرار بود GolfTown همان Ciore I9 باشد اما اینتل آنرا به عنوان Core I7 980Ex معرفی کرد در حال حاظر برای Core I9 دو سوکت متصور است یکی Socket 1567 که توانایی 4 پردازنده بر روی یک مادربرد دارد و مناسب برای پردازنده هایی است که از 4 عدد QPI استفاده میکنند یکی سوکت 1366 که توانایی حد اکثر دو پردازنده بر روی یک مادر برد را دارد و توانایی پشتیبانی پردازنده هایی که دارای حد اکثر 2 عدد QPI را دارند دارد.
این در کل بستگی به آن دارد که اینتل برای Core I9 چه برنامه ای تدارک دیده است اگر اینتل بخواهد Core I9 را به عنوان پردازنده سرور معرفی کند بعید نیست که آنرا بر پایه سوکت 1567 ارایه کند در غیر اینصورت یا باید یک سوکت جدید برای Core I9 ارایه کند یا آنکه از سوکت 1336 استفاده کند .
به هر حال باید صبر کرد ودید تصمیم اینتل برای آینده چیست.
aadam (19-01-10), reza76622201 (23-01-10), ripek (19-01-10)
|
|
عین مطلب از سایت ویکی پدیا :
Gulftown is the codename of a future six-core hyperthreaded Intel processor able to run up to 12 threads in parallel and using the Intel Nehalem microarchitecture in the 32 nm "Westmere" shrink[1]. It will be sold as an Intel Core i7[2] The first release will be the Core i7 980X in the first quarter of 2010[3][4][5], while its server version will be the Xeon 5600-series.
First figures indicate that at equivalent clock rates, it has 50% higher performance than the corresponding quad core Xeon for parallel tasks. Despite having 50% more transistors, the CPU strongly benefits from the 32-nm process as it draws 50% less power in idle mode.[citation needed]
Gulftown is the first six-core dual-socket processor from Intel, following the quad-core Gainestown a.k.a Nehalem-EP processor using the same LGA 1366 package, while the earlier Dunnington six-core processor is a Socket 604 based multi-socket processor. The CPUID extended model number is 44 (2Ch) and two product codes, 80613 and 80614 have been seen referred to as Gulftown in early samples.
به وضوح دلالت بر ارائه core i9 با سوکت 1366 دارد
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
ripek (19-01-10)
عین مطلب از سایت تام شاد وار
The Intel Gulftown chip with its six cores, expected to be called the Core i9, isn't even close to being ready for the market. But somehow engineering samples have been leaking out into the hands of testers. Just last week, we saw benchmarks of an early engineering sample of Gulftown, which impressed with its six cores.
Such engineering samples are sent out from Intel to a very exclusive crowd, all of which are bound by explicit non-disclosure agreements. Break such agreements almost always burns bridges, so you'd think that seeing a Gulftown processor on the public market for sale would be impossible. But shockingly, one such Gulftown engineering sample found its way to Ebay.
به وضوح دلالت بر ارائه core i9 با سوکت 1366 دارد
A listing on Ebay described the product as a "Intel 6-Core Xeon Westmere Gulftown 2.4GHZ LGA1366 ES Processor" and qualified itself as tested and working sold at a final price of $1,200. The chip was pictured in the listing without any of it identification marks blurred, meaning that Intel will be able to track which one of its chips ended up on Ebay.
ripek (19-01-10)
دوست عزیز با توجه به رمهای مو جود در بازار ایران که اکثرا برای DDR3 حداکثر 2Gb هستند میتوان 6 عدد آنها یعنی 12GB برای برد X58 و چهار عدد از آنها را یعنی 8gb برای مادربرد p55 بکار برد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته رمهای 4Gb هم در بازار بین المللی وجود دارد ولی قیمت آنها به هیچ وجه در حد قابل قبول نیست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این مقاله باید یک کم قدیمی باشد به علت انکه اینتل پردازنده GulfTown را تحت عنوان Core I7 980 Extreme رونمایی کرد لذا هنوز باید برای Core I9 منتظر بود .در مورد سوکت این پردازنده انصافا همانطور که قبلا گفتم نمیتوان نظری داد و باید صبر کرد و دید که اینتل چه تصمیمی برای ان دارد اما با توجه به مشخصات ان وجود QPI در معناری این پردازنده قطعا نمیتواند از سوکت 1156 اینتل استفاده کند.
با تشکر و سپاس به خاطر دقت شما
کاملا درست می فرمایید
مجموع رم 1366 در انواع 6 کانله اون تا 12 گیگ هم قابل افزایش هست.ودر سوکت 1156 در مدل های 4 کانله اون تا 8 گیگ میشه رم سوار کرد. منظور من اینه که کلا ماکزیمم رمی که روی 1366 میشه قرار داد 1/2 بیشتر از ماکزیمم رمی که روی 1156 میشه نصب کرد
در مورد دوم هم حقیقتش خبر مربوطه رو هنوز ندیدم ولی در هر صورت این نسل جدید با هر اسمی که عرضه بشه مسلما برای 1156 نمیاد
از راهنماییتون صمیمانه متشکرم.
عضو VIP شهرسختافزار
سلام بر تمامی دوستان
شرمنده رضا جان میشه به من توضیح بدید چرا مارک club 3d بده؟ سری جدید کارت های ATI هنوز دست OEM ساز ها نیوفتاده حداقل سری های high end و از اونجایی که این دوستمون می خواهند سیستم high end بخرن تفاوتی برایشون نداره چه برنده باشه چون شرکت های oem با توجه به سفارش فقط یک برچسب بر روی کارت ها اضافه می کنند؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استفاده از سه کانال رم قابلیت پشتیبانی QPI link fast mode که درون سری X58 ها با توجه به Ioh به کار رفتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم این دلیل کاملا منطقی باشه که سری 1366 به سری 1156 برتری محسوسی رو دارند
CPU
|
| QPI
|
V
X58 (Northbridge) ---> PCIe ( 2 x 16), DDR3 (three channels)
|
| DMI
|
V
ICH10
and 1156 is
CPU
|
| QPI
|
V
MCH (Northbridge) ---> PCIe ( 1 x 16), DDR3 (two channels)
|
| DMI
|
V
PCH
The only difference is that on 1156 the CPU and Northbridge are all on the same die or package. Yes, it means DMI is the only "customer visible" interface on 1156... but that's because it's a two chip solution instead of three chip. Makes for cheaper motherboards in the long run, but unless you're trying to do multi-socket (as you point out below), doesn't change the architecture.
شرکت اینتل قصد ارائه سوکت جدیدی رو به زودی ها نداره و اگه هم داشته باشه توی رود مپ اعلام می کنه این هم کد نیم های Es هم که بر روی سی پی یو های سری 980 خورده با ارائه در ماه march که i9 بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Core i7-980X aka Core i9: First CPU said to be 6-core Gulftown - Update: New details leaked
سری golf town خیلی وقته زمان عرضهشون معلوم شده و الان به صورت ES به فروش می رسه : لینکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 19-01-10 انجام شده است
New Season
.D3VIL. (20-01-10), aadam (19-01-10), AMD>INTEL (20-01-10), Extreme (20-01-10), ic3_drag0n (19-01-10), Mahdi8063 (20-01-10), PUMAOC (20-01-10), reza76622201 (20-01-10), ViViD (20-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام بر استاد عزيز جناب BaRaN.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مي دوني عزيز. آخه هنوز توي يه سايت معروف اسمي ازش نديدم. مثلا لينک زير از سايت تامز که اکثر برندهاي معروف رو ليست کرده:
http://www.tomshardware.com/charts/g...R.-2,1617.html
البته اين دليل قاطعي نيست اما توي سريهاي پايينش توي مجتمع کامپيوتر ايران طبقه همکف وقتي به ظرافت طراحي بوردش نگاه مي کردم اصلا قابل قياس با برندي مثل Asus نبود. کلا در سريهاي پايينش ارزان قيمت تز از ساير برندهاي معروف بود و به نظر بنده ظرافت ساختشو در حد ساير برندهاي مطرح نديدم. اما در سريهاي High-End نمي دونم. شايد مساله متفاوت باشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکاملا درسته. مخصوصا اگر کاربري داشته باشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدميشه بدونم که از کجا مي فرمائيد کدهاي ES قراره همون i9 باشه؟
در پايان از بابت مطالبي و اطلاعاتي که گذاشتيد ممنونم.
با تقديم احترام.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 20-01-10 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته برند Asus هم در سری های Low End زیاد تفاوتی با برندهای دیگر ندارد در صورتی که قیمت هم ممکن (حتماً) بالاتر خواهد بود چون اسم Asus روی برد حک شده است
در سری های HighEnd من خودم گرافیک Club3D ATI 4870X2 دارم که در حالت استوک به هیچ عنوان از برندهای دیگر کم نیاورده تا به این لحظه
مسلماً کاربری داشته که شرکت اینتل اقدام به تولید آن کرده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اونجایی که تاکنون و امروزه تمام کدهای ES تبدیل به ریورژنی شدند که قرار بوده بشوند این پردازنده تاکنون بارها و بارها با بسیاری از بردهای X58 تست شده است و تمام تستها نیز موجود هستند
شما اگر کد ES سراغ دارید که برخلاف سخنان و احادیث به یکباره سوکتش عوض شده و تبدیل به چیزه دیگری شده من در خدمت شما هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks