اقا رضا عزیز
مطالب نوشته شده از طرف شما متاسفانه نشان از کم اطلاعی وهمچنین تعصب جناب عالی به پلت فرم 1156 داره.فرمودید فلان مادربرد تا 24 گیگ رم ساپورت می کنه واون یکی تا 16 گیگ پس حرف من در مورد اینکه مادربردهای فعلی بین 4 تا 6 گیگ رم ساپورت می کنن اشتباه
دوست عزیز
با اجازه شما اطلاعات بنده هم کفاف می ده که الان مادربردی که زیر 16 گیگ رم ساپورت کنه اصلا تولید نمیشه!
متاسفانه شما بقدری سریع و از روی احساس جواب دادید که حتی به نوشته من دقت نکردید تا ببینید من دقیقا چی گفتم
گفتم در حال حاضر دقت کنید درحال حاضر شما به طور نرمال نمی تونید روی مین 1156 بالای 4 گیگ ببندید علتش معلومه الان تو بازار رم بالای 2 گیگ تقریبا نیست اگه جایی که شما ساکن هستی رم 12 گیگ پیدا میشه که ادم 2 تاش رو بذاره روی مین 1156 بشه 24 گیگ مسئله فرق می کنه!!!!
بعد گفتید که معلوم نیست روی چه سوکتی ارائه می شه؟ عجالتا برید به همون تاپیک وبه خودتون زحمت بدید و ROAD MAP رو که یکی از دوستان در اونجا قرار داده رو مطالعه کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه.اقای عزیز الان بیشتر از یک ساله که اعلام شده CORE I9 روی 1366 ارائه میشه اینکه اطلاعات شما یک سال از دنیا عقب هست مشکل من نیست
فرمودید خبر رو به نقل از سایت رسمی اینتل اعلام کنم که باز هم نشان از بی اطلاعی شما داره . برادر من سایت رسمی شرکت هایی مانند اینتل ای ام دی یا... از یک سال قبل مشخصات محصولی رو که قراره ارائه بشه درج نمی کنن !!.سایت رسمی شرکت معظمی مثل اینتل حتی یک ماه قبل از عرضه اقدام به دادن اطلاعات نمی کنه که البته حتی یک ماه هم بعیده وغالبا این امر همزمان با عرضه محصول انجام میشه . سایت رسمی اینتل یک سال قبل از تولید CORE I7 هم نیومد درباره جزییات ای سون مطلبی بزنه .شما اگر اون موقع همچین چیزی دیده بودی لطفا ما رو هم بی خبر نذار
اما محض اطلاع لطف بفرمایید عبارت INTEL CORE I 9 رو در گوگل سرچ کنید و ببینید سایت های خبری معتبر جهان در این مورد چی می گن به طور مثال :
http://www.tomshardware.com/news/int...mere,9200.html
یا سایت بسیار معتبر ویکی پدیا:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gulftown_(microprocessor)
البته اگه ویکی پدیا یا سایت تام شاد وار از نظر شما موثق باشه!!!
همون طور که گفتم تنها با یه سرچ ساده جواب معلوم میشه واحتیاج به بحث نداره.
حالا بازم بفرمایید صحت نداره!!
حتی باز هم محض اطلاع جالبه که بدونید نمونه های اولیه رو سه مدل از مادربردهای فعلی تست شده ونتایجش هم اعلام شده که مطلب رو بصورت جداگانه قرار خواهم داد از جمله اونها مادر برد ASUS P6T SE بوده.
از شما تقاضا دارم ابتدا مطلب دیگران رو دقیق بخونید بعد اقدام به نوشتن کنید همچنین تقاضا دارم بجای حرف زدن از روی تعصب و متهم نمودن دیگران به شایعه نویسی بار اطلاعات خودتون رو بالا ببرید .
ممنون

Bookmarks