کدوم پردازنده؟
_منظورم همون پردازنده ryzen5 2600x که گفتین.
که فن خودش خوبه یا اینی که دارم.
_برای گرافیک فعلی هم تلاش میکنم کم تر کار بکشم تو بازی ها تا زمانی که بتونم اون گرافیکی که شما گفتیم رو بگیرم.
_بازی های انلاین جدید یکم کیفیت بیشتری دارن الان دوتا2 رو با رزولوشن 2k و گرافیک ultra اجرا میکنم که نصبت به 1080 که قبلا بود 20 فریم کم تر میده الان.(که احتمالا با این گرافیک و cpu ryzen که شما گفتین دیگه اخ نمیگه )
در حال حاضر نمیدونم چرا ولی بازی دوتا2 از تمام بازی های جدیدی که اومدن بیشتر گرافیک رو درگیر میکنه و حرارت خیلی زیادی تولید میکنه که باعث لگ شدن بازی میشه.
تو بازی های افلاین خیلی بازی رون اجرا میشه و افت فریم نداره حتی قبلا تمام این بازی های جدید رو با یه cpu q9400 با گرافیک مکث اجرا میکردم با فریم 80 تو بازی بتلفید5.(شایدم به خاطر این بود که مادربرد قبلیم رو حالت اورکلاک بوده چون سوییچ اورکلاکش رو حالت اتو بود)
_رم هم دوتا 8 گیگ تیم گروپ تو دیجی کالا دیدم که 3600 فرکانسشه cl18 rgb هم داره 2.6 قیمتشه .(این خوبه)مارک xcalibur
_در مورد اورکلاک هم که من فوق نوب هستم و تازه یه مدتی میشه که اسمش رو شنیدم واس همین سمتش نمیرم و تا اونجایی که بتونم از توانی که خود کارخونه حالت عادی گزاشته استفاده میکنم جواب نده هم ارتقاع میدم فوقش.
_واس پاور .اون کیسی که میگیرم یه کنترلر 9 کاناله با 4 تا فن rgb داره دوتا هم خودم بزارم بالاش میشه 6 تا . هارد اینترنال 1 ترا و ssd240 گیگ هم دارم یه هارد اکسترنال 2 تراهم همیشه وصله به سیستمه
با یه هاب usb3 که رو مادربرد وصله .واس همین میگم شاید 1200 بهتر باشه که بعدا هارد اضافه کنم یا چیز دیگه جواب بده.(یا این که همون 850 یا 700 واس همه اینا کافیه)
_ درمورد مانیتور : چه مانیتوری بگیرم که بتونه فریم بالا رو پخش کنه .اگه دسته دوم باشه خیلی خوب میشه .
مال خودم پنل ips کیفیت خوبی داره ولی زمان پاسخ گوییش 8 میلی سانیس و 60 هرتز هستش بعضی وقتا خودم متوجه میشم که نمیتونه فریم بلا رو درست پخش کنه .

Bookmarks