پاسخ: مشاوره مچ کردن سیستم
اون cpu ryzen 7
این مادربردی که شما گفتین تا این مدل به بالا رو هم جواب میده .
گرافیک هم اونایی که معرفی کردین واقعا عالی بودن تا حالا متوجه این مدل ها نشده بودم خیلی خوبن پول بمونه حتما میگیرم فقط این که مادربرد اگه cpu های بالا تری جواب بده و ارتقاع پیدا کنه همون 2600x رو میگیرم تا بعد یه قوی ترش رو .
با این تعداد هسته و قدرت پردازش amd چطوریه که تو گیم مثل اینتل نیست چون الان پردازنده گرافیکی من amd خیلی خوبه تو زمینه گیم .
رم هم دوتا 8 میگیرم .
پاور رو هم تقریبا 5 یا 6 ماهی هست دارم خیلی خوب جواب میده ولی گفتم اگه کم بیاد 1200 بگیرم چون تو یه سایت واسه این گرافیک فعلی من 1200 گفته بود بهتره.
خنک کننده cpu هم یه notos 200pwm گرین دارم.
قبلا رو cpu قدیمی 120 وات بستم جواب داد اینا که حدود95 وات هستن. اگرم جواب بده پولم که یه آبی میگیرم .
گرافیک من حداکثر توانش 400 وات ولی اونایی که شما گفتین 600 و500 بود که یه پاور قویتر میخواد.
نقل قول:
اون cpu ryzen 7
این مادربردی که شما گفتین تا این مدل به بالا رو هم جواب میده .
بله .
پشتیبانی میکنه . حتی Ryzen 9 را هم پشتیبانی میکنه .
این مادربرد ، فعلا ، حداکثر ، تا پردازنده ی AMD Ryzen 9 3950X که پردازنده ی 16 هسته ی (فیزیکی و 32 هسته ی منطقی) هست را پشتیبانی میکنه .
البته تا نسل فعلی ، یعنی نسل Ryzen 3000 که نسل جاریِ پردازنده های AMD هست . چون نسل سری Ryzen 4000 اش حدود 8 ماه دیگه اگه طبق برنامه ریزی ها پیش برن ، میرسه که این مادربرد ، پشتیبانی میکنه .
اینکه پردازنده های نسل بعدتر (Ryzen 5000) را این مادربرد پشتیبانی کنه یا نه را نمیدونم .
نقل قول:
گرافیک هم اونایی که معرفی کردین واقعا عالی بودن تا حالا متوجه این مدل ها نشده بودم خیلی خوبن پول بمونه حتما میگیرم فقط این که مادربرد اگه cpu های بالا تری جواب بده و ارتقاع پیدا کنه همون 2600x رو میگیرم تا بعد یه قوی ترش رو .
بله .
همونطور که گفتم ، فعلا ، حداکثر ، تا پردازنده ی AMD Ryzen 9 3950X که 16 هسته ای هست را پشتیبانی میکنه .
هر چند ، برای شما ، حداکثر ، یه پردازنده ی 8 هسته ای کافی هه . و نیازی به پردازنده ی بالاتر و با تعداد هسته های بیشتر ، ندارین .
دیگه خیلی بخواین خرج کنین ، یه پردازنده ی 12 هسته ای (اگه بازی های 4k یا 8k اون هم بصورت استریم در نظر دارید) .
دیگه بالاترش به کارتون نمیاد .
بنابراین ، همونطور که قبلا گفتم ، نظر من هم روی 2600X هست .
3600X ، تا یک ماه پیش قیمتش 3.3 تومن بود . فکر کنم یه دفعه توی خرید جدیدشون قیمت اش این قدر بالا کشید . حالا نمیدونم ربط به کمبود اش توی جهان داره یا چیز دیگه ای .
احتمال هم داره که 2600X هم توی خرید جدید ، قیمت اش بالا بره (نمیدونم . شاید نره) . ولی اگه استانداردِ قیمت ها را در نظر بگیرید ، بین 3600X و 2600X ، تفاوت قیمتی واقعی ، حدود 25 درصد وجود داره . یعنی اون موقعی که 3600X بود 3.3 تومن ، 2600X بود 2.5 تومن (یکی دو ماه پیش) .
نقل قول:
با این تعداد هسته و قدرت پردازش amd چطوریه که تو گیم مثل اینتل نیست چون الان پردازنده گرافیکی من amd خیلی خوبه تو زمینه گیم .
اول اینکه پردازنده تون چه مدلی هست ، نمیدونم .
دوم اینکه پردازنده ها ، با هم باید مقایسه بشن . بعد هم نوع بازی و کیفیت اجراش (هر چند ، کیفیت بازی ، زیاد به پردازنده مربوط نیست) باید مشخص بشه و بعد اینها را با هم مقایسه کنید .
بعد اینکه هر چند AMD توی گیم ، مثل اینتل نیست ، ولی چندان ازش فاصله ی زیادی هم نداره .
الان پر بازده ترین پردازنده در گیم ، پردازنده ی i9 9900ks (با قیمت 13 تومن در ایران) هست . توی AMD هم بهترین پردازنده اش در گیم ، Ryzen 7 3800X هست (با قیمت 8 تومن در ایران) .
اختلاف این دو پردازنده در گیم ، بصورت میانگین ، فقط 6 درصد هست .
در لینک زیر ، میتونین مقایسه ی پردازنده ی i9 9900ks را با Ryzen 7 3700X (که یکی دو درصد از Ryzen 7 3800X ضعیف تر هست) را ببینین :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یکی از دلایل مهم اینکه پردازنده های اینتل در بازی ها بهتر عمل میکنن ، کلاک بالاترشون هست . که باعث شده مصرف شون را بسیار زیاد کنه . فرضا ، مصرف پردازنده ی i9 9900ks ، حدود 127 وات هست اما مصرف پردازنده ی Ryzen 7 3800X ، حدود 105 وات .
مشخص هست پردازنده ی AMD را هم اگه اورکلاک بشه ، براحتی بازدهی i9 9900KS را در بازی ها خواهد داشت .
نقل قول:
رم هم دوتا 8 میگیرم .
پاور رو هم تقریبا 5 یا 6 ماهی هست دارم خیلی خوب جواب میده ولی گفتم اگه کم بیاد 1200 بگیرم چون تو یه سایت واسه این گرافیک فعلی من 1200 گفته بود بهتره.
اگه اون دو گرافیکی که معرفی کردم (گرافیک rx 5700 8gb) را میخواین بگیرین ، اصلا لازم به تعویض پاور نیست . همین ، حتی برای اورکلاک شون هم کافی هه .
اما اگه همین گرافیک فعلی (r9 290X) را دارین ، هر چند بهتر بود پاور با توان بالاتر (850 وات) میگرفتین اما چون شما اورکلاک نمیکنین و از طرف کارخونه هم فقط 50 mhz اورکلاک شده ، همین پاور هم جواب میده (هر چند شاید موقع فول لود گرافیک ، شاید لب مرز بیاد و خطرناک باشه) .
اما اگه پاوری هم برای گرافیک فعلی تون میخواین تهیه کنین ، لازم به تهیه ی پاوری بیش از 850 وات نیست (که معرفی کرده بودم) حتی اگه گرافیک فعلی تون را تا آخر توانش اورکلاک کنید . اصلا لازم به تهیه ی پاور با توان 1200 وات نیست . پاور 1200 وات ، فقط هزینه ی اضافی هه که پرداخت میکنید .
نقل قول:
خنک کننده cpu هم یه notos 200pwm گرین دارم.
قبلا رو cpu قدیمی 120 وات بستم جواب داد اینا که حدود95 وات هستن. اگرم جواب بده پولم که یه آبی میگیرم .
خنک کننده را زمانی گفتم که اگه پردازنده ی اینتل میبندید (چون گفتید که مادربرد و پردازنده ی اینتل را هم معرفی کنم) .
اگه پردازنده ی AMD که گفتم را میخواید ببندید ، لازم به تهیه ی خنک کننده نیست . چون خنک کننده ی پیش فرضِ خود AMD ، کارایی بسیار خوبی داره . مخصوصا اینکه اورکلاک هم نمیخواید کنید . بنابراین در صورت خرید پردازنده ی AMD ، نیاز به خرید هیچ گونه خنک کننده ی cpu ، نیست .
نقل قول:
گرافیک من حداکثر توانش 400 وات ولی اونایی که شما گفتین 600 و500 بود که یه پاور قویتر میخواد.
گرافیک فعلی تون (r9 290x) ، مصرف پیش فرض اش 300 وات هست اما از طرف کارخونه ی ایسوز ، 50 mhz افزایش فرکانس داده شد که تقریبا 30 وات مصرفش را بیشتر میکنه . کلا مصرفش 330 وات هست .
کارت گرافیکی که گفتم :
اولی اش rx 5700 بود که بصورت پیش فرض مصرف 180 وات داره . اما از طرف کارخونه ایسوز (برای اون مدل دقیقی که گفتم) ، 285 mhz افزایش فرکانس بوست داد که تقریبا باعث میشه حدود 50 وات مصرفش بیشتر بشه که کلا میشه حدود 230 وات . یه 300 مگاهرتز هم خودم در نظر گرفتم براتون که کارت گرافیک را اورکلاک کنید ، که باز حدود 50 وات دیگه به مصرفش اضافه میکنه و کلا میشه 280 وات . با بقیه ی قطعات و اورکلاک شون هم که حساب بشه ، مصرف کل قطعات اش به 600 وات نمیرسه . بنابراین پاور 700 وات کاملا حتی برای اورکلاک اش هم کافی هه .
دومین گرافیکی که گفته بودم (rtx 2060) هم مصرفش مثل گرافیک اولی (گرافیک rx 5700) هه حالا یه 10 تا 20 وات کمتر هه که چیز خاصی نیست .
خیلی ممنون از راهنمایی کامل و عالی تون.
فقط این که اون گرافیک هایی که گفتین
احتمالا بعدا بگیرم ولی تو بیشتر سایت ها توان مصرفی زده بود 500 وات یا این که پاور مورد نیاز رو .(فقط یه سایت دیدم زده بود 225وات نمیدونم درست بود یا نه)
واس اون یکی گرافیک پاور 850 خوبه پس.(کدوم بهتره)
چون فریم بازی برام مهمه مخصوصا تو بازی های شوتر انلاین که خیلی مهمه فریم و پینگ.
_خنک کننده خود پردازنده خوبه یا این گرین notos 200 که خودم دارم.
وقعا عالیه که این مادربرد بیشتر پردازنده های amdرو جواب میده.(کاش اینتل هم این ویژگی رو داشت)
رم رو هم همونی که گفتین استفاده کنم یه 16 تک
یا دوتا 8 اگه یه rgb معرفی کنید با باس خوب عالی میشه چون اونی که خودم گفتم باس 3600 بود 3200 باشه کافیه فکرکنم .
اورکلاک برای گیم تاثیری داره که یه زمانی از این قابلیتش استفاده کنم وگرنه همین حالت عادی چیزی کم نداره واس گیم.
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی کامل و عالی تون.
فقط این که اون گرافیک هایی که گفتین
احتمالا بعدا بگیرم ولی تو بیشتر سایت ها توان مصرفی زده بود 500 وات یا این که پاور مورد نیاز رو .(فقط یه سایت دیدم زده بود 225وات نمیدونم درست بود یا نه)
اول اینکه چون شما ، پست تون را ویرایش کردین و من بعدا دیدم ، من هم بعدا پست ام را ویرایش کردم مخصوصا بخش آخر را که ممکنه ندیده باشین .
دوم اینکه بله . ممکنه گرافیک فعلی تون از اون 330 وات که گفته بودم هم بیشتر باشه . حتی تا 400 یا 500 وات هم بره که اون هم خیلی در موارد خیلی کم پیش میاد تا مثلا 500 وات بره (نمیدونم 500 وات را از کجا دیدین ولی در اغلب موارد زیر 400 وات میشه) ، باز مصرف کل قطعات تون از 750 وات بیشتر نمیشه . بنابراین پاور 850 وات ای که گفتم ، کاملا برای این کارت گرافیک ، مناسب هست .
البته در نظر بگیرید که پاورهای امروزی هم توان این را دارن که تا لحظاتی ، بیشتر از حد توان شون هم کار کنن .
نقل قول:
واس اون یکی گرافیک پاور 850 خوبه پس.(کدوم بهتره)
واسه ی کدوم گرافیک؟
کلا قضیه ی پاورها را توضیح دادم دیگه .
برای r9 290x ، پاور 850 واتی که گفته بودم ، کاملا مناسبه : GREEN GP850B-OCPT Overclocking Evo 80Plus Platinum با قیمت 2.35 تومن
برای اون دو تا گرافیکی که خودم معرفی کردم ، پاور 700 واتی کاملا مناسبن : GREEN GP700B-HP+ 80Plus Gold با قیمت 1.53
اگه اون کارت گرافیک هایی که معرفی کردم را اورکلاک نمیکنین و اهل اورکلاک نیستین ، پاور 650 واتی که معرفی کرده بودم ، کافی هه : GREEN GP650A-UK Plus Gaming با قیمت 1.4 تومن .
البته میتونید برای زمانی که گرافیک هایی که معرفی کردم را تهیه میکنید ، ارتقاء آینده تون هم در نظر بگیرید (که کارت گرافیک های قدرتمندتر و با بنابراین با مصرف زیادتر مثل RTX 2080Ti را تهیه میکنید) و با در نظر گرفتن اورکلاک این نوع گرافیک ها ، میتونید برای اینکه در آینده ، مجددا پاورتون را تعویض نکنید ، همون پاور 850 وات ، یعنی پاور GREEN GP850B-OCPT Overclocking Evo 80Plus Platinum با قیمت 2.35 تومن را تهیه کنید .
البته اگه اورکلاک نکنید ، یه پاور 750 واتی هم براش کافی هه .
نقل قول:
چون فریم بازی برام مهمه مخصوصا تو بازی های شوتر انلاین که خیلی مهمه فریم و پینگ.
بازی های آنلاین معمولا سبک هستند و یکی از بخش های مهم اش شاید به شلوغی سرور و همچنین سرعت اینترنت تون هم برگرده .
به گرافیک های قوی ای مثل گرافیک هایی که معرفی کردم ، مربوط نمیشه .
این گرافیکی که معرفی کردم ، برای بازی های روز ، در تنظیمات ultra و در ریزولیشن فول اچ دی یا بالاتر و با فریم مناسب ، کارایی داره . برای بازی های آنلاین که گرافیک چندان قوی ای مثل اینها لازم نیست .
برای استریم هم که پردازنده ی 6 هسته ای 2600X ، مناسبه .
نقل قول:
_خنک کننده خود پردازنده خوبه یا این گرین notos 200 که خودم دارم.
کدوم پردازنده؟
نقل قول:
وقعا عالیه که این مادربرد بیشتر پردازنده های amdرو جواب میده.(کاش اینتل هم این ویژگی رو داشت)
رم رو هم همونی که گفتین استفاده کنم یه 16 تک
یا دوتا 8 اگه یه rgb معرفی کنید با باس خوب عالی میشه چون اونی که خودم گفتم باس 3600 بود 3200 باشه کافیه فکرکنم .
گفتم که دو تا رم 8 گیگ بگیرین .
خودتون رم ای را که انتخاب کردین را مدل شو اینجا بذارید تا ببینم . چون ظاهر رم براتون مهمه که خودتون باید تایید کنید . ولی اگه میخواین یه کم هزینه کنید ، رم های GSkile پیشنهادمه . هر چند TeamGroup و Crucial هم خوبن . توی این چند برند بگردید ببینید از کدوم رم خوشتون میاد و نام مدلش را اینجا بذارید .
نقل قول:
اورکلاک برای گیم تاثیری داره که یه زمانی از این قابلیتش استفاده کنم وگرنه همین حالت عادی چیزی کم نداره واس گیم.
بله .
بصورت مستقیم که اورکلاک کارت گرافیک موثر هه . مخصوصا هم از اورکلاک پیش فرض کارخونه (ی ایسوز توی اون مدل) استفاده کنید و هم علاوه بر اون خودتون باز هم اورکلاک کنید مثلا 150 مگاهرتز یا بیشتر ، بهتر .
اورکلاک پردازنده هم بستگی داره . حداقل باید بیشتر از 500 مگاهرتز (برای پردازنده ی 2600X منظورمه ها) یا بیشتر اورکلاک کنید تا اندکی تاثیرش را ببینید . چون اورکلاک کردن پردازنده ی 2600X تا 400 مگاهرتز ، اصلا تاثیری نداره . چون کلاک پیش فرض همه ی هسته هاش ، 400 مگاهرتز بیشتر از کلاک پایه اش هست .اگه 600 تا 700 مگاهرتز اورکلاک کنید ، تاثیر داره اما هم زیاد تاثیر چندانی نداره (مثلا 10 درصد شاید افزایش فریم بده) و مهمتر اینکه پردازنده ، مثل گرافیک نیست . گرافیک اگه مدار تغذیه اش کم بیاره موقع اورکلاک ، فقط اون برنامه ای که خیلی از گرافیک استفاده میکرد را میبنده اما اگه مدار تغذیه ی مادربرد برای اورکلاک پردازنده کم بیاره یا اورکلاک کننده ، علم لازم را نداشته باشه ، کل سیستم کرش میکنه .
از طرفی هم 600 تا 700 مگاهرتز اورکلاک برای cpu ، چیز زیادی هه و هم به خنک کننده ی مایع و هم به پاور قدرتمند (پاور سری اورکلاک مثل همون مدل 850 واتی که برای گرافیک r9 290X تون معرفی کردم) لازم داره .
کلا اورکلاک کردن گرافیک (مخصوصا برای بازی های روز) را بهتون پیشنهاد میکنم اما اورکلاک پردازنده را برای افزایش کارایی در بازی نه (مخصوصا برای شما) .
بجای اورکلاک پردازنده ، سعی کنید پردازنده را ارتقاء بدین .
----------------------
این نکته را از پست قبلی که فراموش کردم بگم که الان همین پردازنده ی Ryzen 2600X ، در بازی ، نسبت به پردازنده ی i9 9900ks که قویترین پردازنده در جهان در بازی هاست ، فقط 15 درصد بصورت میانگین ضعیف تر هه (لینکش را که داده بودم در پست قبلی) .
کدوم پردازنده؟
_منظورم همون پردازنده ryzen5 2600x که گفتین.
که فن خودش خوبه یا اینی که دارم.
_برای گرافیک فعلی هم تلاش میکنم کم تر کار بکشم تو بازی ها تا زمانی که بتونم اون گرافیکی که شما گفتیم رو بگیرم.
_بازی های انلاین جدید یکم کیفیت بیشتری دارن الان دوتا2 رو با رزولوشن 2k و گرافیک ultra اجرا میکنم که نصبت به 1080 که قبلا بود 20 فریم کم تر میده الان.(که احتمالا با این گرافیک و cpu ryzen که شما گفتین دیگه اخ نمیگه )
در حال حاضر نمیدونم چرا ولی بازی دوتا2 از تمام بازی های جدیدی که اومدن بیشتر گرافیک رو درگیر میکنه و حرارت خیلی زیادی تولید میکنه که باعث لگ شدن بازی میشه.
تو بازی های افلاین خیلی بازی رون اجرا میشه و افت فریم نداره حتی قبلا تمام این بازی های جدید رو با یه cpu q9400 با گرافیک مکث اجرا میکردم با فریم 80 تو بازی بتلفید5.(شایدم به خاطر این بود که مادربرد قبلیم رو حالت اورکلاک بوده چون سوییچ اورکلاکش رو حالت اتو بود)
_رم هم دوتا 8 گیگ تیم گروپ تو دیجی کالا دیدم که 3600 فرکانسشه cl18 rgb هم داره 2.6 قیمتشه .(این خوبه)مارک xcalibur
_در مورد اورکلاک هم که من فوق نوب هستم و تازه یه مدتی میشه که اسمش رو شنیدم واس همین سمتش نمیرم و تا اونجایی که بتونم از توانی که خود کارخونه حالت عادی گزاشته استفاده میکنم جواب نده هم ارتقاع میدم فوقش.
_واس پاور .اون کیسی که میگیرم یه کنترلر 9 کاناله با 4 تا فن rgb داره دوتا هم خودم بزارم بالاش میشه 6 تا . هارد اینترنال 1 ترا و ssd240 گیگ هم دارم یه هارد اکسترنال 2 تراهم همیشه وصله به سیستمه
با یه هاب usb3 که رو مادربرد وصله .واس همین میگم شاید 1200 بهتر باشه که بعدا هارد اضافه کنم یا چیز دیگه جواب بده.(یا این که همون 850 یا 700 واس همه اینا کافیه)
_ درمورد مانیتور : چه مانیتوری بگیرم که بتونه فریم بالا رو پخش کنه .اگه دسته دوم باشه خیلی خوب میشه .
مال خودم پنل ips کیفیت خوبی داره ولی زمان پاسخ گوییش 8 میلی سانیس و 60 هرتز هستش بعضی وقتا خودم متوجه میشم که نمیتونه فریم بلا رو درست پخش کنه .
2 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
کدوم پردازنده؟
_منظورم همون پردازنده ryzen5 2600x که گفتین.
که فن خودش خوبه یا اینی که دارم.
فرق چندانی فکر نکنم داشته باشن .
به هر حال ، پیشنهادم استفاده از همون خنک کننده ی پیش فرض AMD هست که همراه جعبه ی پردازنده موجود هست .
براش کاملا کافی هه .
نقل قول:
_برای گرافیک فعلی هم تلاش میکنم کم تر کار بکشم تو بازی ها تا زمانی که بتونم اون گرافیکی که شما گفتیم رو بگیرم.
اگه میخواید کمتر کار بکشید که توان کمتری مصرف کنه ، پیشنهادم اینه که down clock کنید (برخلاف over clock هست) . یعنی فرکانس اش را که الان 1050mhz هست را روی 900mhz بیارید .
این کار را با نرم افزارهای مختلف مثل msi after burner میشه انجام داد .
نقل قول:
_بازی های انلاین جدید یکم کیفیت بیشتری دارن الان دوتا2 رو با رزولوشن 2k و گرافیک ultra اجرا میکنم که نصبت به 1080 که قبلا بود 20 فریم کم تر میده الان.(که احتمالا با این گرافیک و cpu ryzen که شما گفتین دیگه اخ نمیگه )
در حال حاضر نمیدونم چرا ولی بازی دوتا2 از تمام بازی های جدیدی که اومدن بیشتر گرافیک رو درگیر میکنه و حرارت خیلی زیادی تولید میکنه که باعث لگ شدن بازی میشه.
آها . ببخشید .
وقتی بازی آنلاین گفتید ، من ذهنم یه لحظه رفت به سمت بازی هایی که از درون سایت ها اجرا و بازی میکنند .
بله . انواع بازی های آنلاین که گرافیک بالایی دارند مثل call of duty آخرین نسخه اش و اینها ، کارت گرافیک بالایی را میخوان . اما باز هم سرعت اینترنت و شلوغی سرور هم نقش مهمی داره .
اما dota 2 ، از اون چیزی که مشخصات سیستم اش را توی اینترنت دیدم ، نه . چندان گرافیک قوی ای نیاز نداره . حتی در ریزولیشن 2k . احتمالا باید همین r9 290x ، حتی برای ریزولیشن 2k هم براش کافی باشه (البته طبق آماری که بعضی از سایت ها از مشخصات لازم برا این بازی میخوان ، اینو میگم . سایت اصلی اش را ندیدم) .
اگه نمیدونین مشکل از کجاست ، نرم افزار msi after burner را نصب کنید و در تنظیماتش ، از سربرگ monitoring ، مواردی که برای مشخصات سخت افزار مثل کلاک و عملکرد و دمای cpu و کارت گرافیک و فرکانس و میزان حجم اشغال شده ی حافظه ی گرافیکی و ram و میزان frame دهی را تیک بزنید و بعد برید بازی کنید و این اطلاعات را در صفحه ی بازی ، به نمایش دربیارید و هر وقت در بازی ، مشکل افت کارایی و فریم (که گفتید) پیدا کردید ، عکس بگیرید و اینجا بذارید تا شاید بشه کمک کرد .
نقل قول:
تو بازی های افلاین خیلی بازی رون اجرا میشه و افت فریم نداره حتی قبلا تمام این بازی های جدید رو با یه cpu q9400 با گرافیک مکث اجرا میکردم با فریم 80 تو بازی بتلفید5.(شایدم به خاطر این بود که مادربرد قبلیم رو حالت اورکلاک بوده چون سوییچ اورکلاکش رو حالت اتو بود)
نه . ربطی به اورکلاک نداره .
q9400 چیه که اورکلاکش ، چیزی باشه :Love-ssa~! (1):
این جوری نمیشه نظر داد. باید کلا همون قضیه ی msi after burner اجرا بشه تا بدونیم کدوم قطعه کم میاره .
نقل قول:
_رم هم دوتا 8 گیگ تیم گروپ تو دیجی کالا دیدم که 3600 فرکانسشه cl18 rgb هم داره 2.6 قیمتشه .(این خوبه)مارک xcalibur
منظورتون ، دقیقا مدل Team Group XCALIBUR RGB DDR4 3600MHz CL18 16GB هه؟
خوبه ولی ارزش خریدش نسبت به اونی که گفته بودم ، کمتر هه .
اگه میتونین ، سعی کنید از برند Gskile رم بگیرید .
نقل قول:
_در مورد اورکلاک هم که من فوق نوب هستم و تازه یه مدتی میشه که اسمش رو شنیدم واس همین سمتش نمیرم و تا اونجایی که بتونم از توانی که خود کارخونه حالت عادی گزاشته استفاده میکنم جواب نده هم ارتقاع میدم فوقش.
_واس پاور .اون کیسی که میگیرم یه کنترلر 9 کاناله با 4 تا فن rgb داره دوتا هم خودم بزارم بالاش میشه 6 تا .
6 تا فن ، شاید برای وقتی که کارت گرافیک فعلی (r9 290x) دارید ، بخاطر مصرف بسیار زیادش ، لازم باشه اما وقتی گرافیکی که معرفی کردم را بگیرید ، 4 تا فن پیش فرض خود کیس هم کاملا کافی هه و نیاز به اضافه کردن فن نیست .
نقل قول:
هارد اینترنال 1 ترا و ssd240 گیگ هم دارم یه هارد اکسترنال 2 تراهم همیشه وصله به سیستمه
با یه هاب usb3 که رو مادربرد وصله .واس همین میگم شاید 1200 بهتر باشه که بعدا هارد اضافه کنم یا چیز دیگه جواب بده.(یا این که همون 850 یا 700 واس همه اینا کافیه)
همه ی اینها با هم (با گرافیک r9 290x) ، مصرفش به 700 وات هم نمیرسه . بنابراین پاور 850 وات (همون مدلی که گفتم) ، کاملا برای اینها کافی هستند .
هاب و فن ها و این چیزها که مصرف شون هر کدوم 5 وات هم نمیشن .
اگه قطعه ای دارین که حتی در آینده هم میخواین بگیرین اما در لیست زیر نیست ، بگین :
با این حال ، حداکثرِ مصرف سیستم تون ، 721 وات هست . بنابراین پاور 850 وات (اونی که معرفی کردم) ، کاملا براتون کافی هه .
نقل قول:
_ درمورد مانیتور : چه مانیتوری بگیرم که بتونه فریم بالا رو پخش کنه .اگه دسته دوم باشه خیلی خوب میشه .
مال خودم پنل ips کیفیت خوبی داره ولی زمان پاسخ گوییش 8 میلی سانیس و 60 هرتز هستش بعضی وقتا خودم متوجه میشم که نمیتونه فریم بلا رو درست پخش کنه .
چقدر میخواین هزینه کنین؟
برای مانیتورتون ، فرکانس اش طبعا براتون مهمتر هست دیگه؟
چون معمولا برای پنل ips ، فرکانس بالای 60 هرتز تا جایی که من دیدم ، ندارن و همچنین Response Time شون هم زیر 5 میلی ثانیه نیست . بنابراین پنل های ips ، بیشتر برای طراحان گرافیک مناسب تر هه و برای گیمرهای حرفه ای مخصوصا که فریم بالایی بخوان ، چندان مناسب نیست . هر چند کیفیت رنگ شون عالی هه .
البته asus یا msi بود که اخیرا همچین مانیتوری زد اما هم توی ایران نیومد و هم بیاد ، احتمالا بسیار قیمتش گرونه .
_برای مانیتور که قیمت نمیدونم چون مال خودمو 1400 دسته دوم گرفتم ولی جدیدا که دیدم خیلی گرونن در کل اگه حدود 4 یا 5 باشه به نظرم خوبه دسته دوم هم زیاد مهم نیست برام .
_اگه اون گرافیکی که گفتین بگیرم باز هم با این شرایت پاور جدید میخواد یا قبلی رو بزارم.البته تو کیس جدید دیگه دی وی دی رام نمیزارم که فشار رو پاور کم تر میشه. اگه اشتباه نکنم 65 وات هست اونجوری که رو خودش زده.
_اون رمی که گفتین یه تک 16 گیگ بود درسته.
،، نه . ربطی به اورکلاک نداره .
q9400 چیه که اورکلاکش ، چیزی باشه
این جوری نمیشه نظر داد. باید کلا همون قضیه ی msi after burner اجرا بشه تا بدونیم کدوم قطعه کم میاره
( وقتی تست کردم با برنامه زمانی که کلید اورکلاک مادربرد اخر بود باس cpu از 350 حدودا تا 850 میرفت دمای cpu هم خیلی بالا میرفت)
_قبلا هم با حسابگر گرین حساب کردم به حدود 620 تقریبا شد با کل ای لوازم. Dvd رو بردارم کمتر میشه.گرافیک جدیدم که کمتره بازم میاد پایین تر اگه درست بگم.
نقل قول:
_برای مانیتور که قیمت نمیدونم چون مال خودمو 1400 دسته دوم گرفتم ولی جدیدا که دیدم خیلی گرونن در کل اگه حدود 4 یا 5 باشه به نظرم خوبه دسته دوم هم زیاد مهم نیست برام .
درباره ی مانیتور دست دوم ، نمیدونم . نه قیمت دارم و هم اینکه باید ببینین که چه کسی در چه موقعی ، چه مدلی را با چه قیمت میفروشه تا ببینین براتون میصرفه خریدش یا نه .
ضمنا ، مانیتور ، چون جزء قطعاتی هست که طول عمرش ، رابطه ی مستقیمی با میزان کارکردش داره ، دست دوم را پیشنهاد نمیکنم .
حالا هر جور مایلید .
اگه منظورتون مانیتور نو در حد قیمت 4 تا 5 تومن هست ، الان که نگاه کردم ، هم مانیتوری که مناسب کارتون باشه ، گرونتر هستند و هم مخصوصا اینکه برندهای معتبرتر مثل asus و msi ، در این رنج قیمت ، فعلا نیستند .
مانیتور مناسب کار شما ، با این نوع بازی ها ، مانیتور 2k و ریفرش ریت بالای 100mhz (بهتر اینکه 144mhz باشه) و response time 1ms هست .
مانیتوری که شبیه همچین مشخصاتی داشته باشه ، مانیتور مدل BenQ ZOWIE XL2411 24Inch 144Hz TN 1ms Gaming را پیدا کردم اما اولا قیمت اش بیش از 7 تومن هه و دوما فول اچ دی هه (2k نیست) و سوما پنل اش tn هه (که مشخص بود) و چهارما برندش BenQ هه که من شناختی از کیفیت اش ندارم و بنابراین نه میتونم توصیه کنم یا نکنم .
مانیتور هم سعی کنید کلا برند asus یا msi بگیرید . که هیچ کدوم شون با این رنج قیمت ، موجود نیستند و کلا خیلی کمیابن (مخصوصا msi کمیابه) .
چون حداقل ، مانیتورهای asus واقعا کیفیت ساخت و طول عمر خوبی دارند .
نقل قول:
_اگه اون گرافیکی که گفتین بگیرم باز هم با این شرایت پاور جدید میخواد یا قبلی رو بزارم.البته تو کیس جدید دیگه دی وی دی رام نمیزارم که فشار رو پاور کم تر میشه. اگه اشتباه نکنم 65 وات هست اونجوری که رو خودش زده.
اگه مدل پاور فعلی تون ، GREEN GP700B-HP+ 80Plus Gold هست و اگه گرافیکی که گفتم را بگیرید ، این پاور ، برای سیستم تون کاملا کافی هه حتی وقتی که اورکلاک کنید .
بنابراین لازم به تهیه ی پاور قویتر نیست .
نقل قول:
_اون رمی که گفتین یه تک 16 گیگ بود درسته.
بله .
البته شما سعی کنید 2 تا 8 گیگ بگیرین .
نقل قول:
،، نه . ربطی به اورکلاک نداره .
q9400 چیه که اورکلاکش ، چیزی باشه
این جوری نمیشه نظر داد. باید کلا همون قضیه ی msi after burner اجرا بشه تا بدونیم کدوم قطعه کم میاره
( وقتی تست کردم با برنامه زمانی که کلید اورکلاک مادربرد اخر بود باس cpu از 350 حدودا تا 850 میرفت دمای cpu هم خیلی بالا میرفت)
_قبلا هم با حسابگر گرین حساب کردم به حدود 620 تقریبا شد با کل ای لوازم. Dvd رو بردارم کمتر میشه.گرافیک جدیدم که کمتره بازم میاد پایین تر اگه درست بگم.
بله .
در شدیدترین حالت اورکلاک (یعنی اگه خودتون 300 مگاهرتز ، علاوه بر اونی که خود کارخونه اورکلاک کرد ، اورکلاک کنید) ، باز مصرفش حداقل 50 وات کمتر از سیستم فعلی تون خواهد بود .
هر چقدر اورکلاک را کمتر کنید ، به همون نسبت ، مصرفش کمتر میشه .
اگه فقط از اورکلاک کارخونه استفاده کنین ، حداقل 100 وات مصرف پایین تری داره .
اگه همون اورکلاک کارخونه را هم استفاده نکنین ، بیش از 150 وات مصرف کمتری خواهد داشت .
بله GREEN GP700B-HP+ 80Plus Gold
دقیقا از همین پاور استفاده.میکنم
بابت کمکتون خیلی ممنون .
کلی از هزینه هام کمتر میشه اینتوری
چون اجناسی که خودم چم کردم حدود 16 ملیون شد فقط 5 ملیون cpu بود پاور هم حدود 3 تومن الان 3.5 پول پردازنده میشه و پاورم به لطف شما عوض نمیکنم که عالیه .
بازم ممنون.
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING
داداش این مادربرد که پیشنهاد دادین
میشه چند مدل بالا تر با چیپست قوی تر معرفی کنید.
Cpu هم رایزن 5 3600x خوبه یا سری 7 رو بگیرم .