اول اینکه چون شما ، پست تون را ویرایش کردین و من بعدا دیدم ، من هم بعدا پست ام را ویرایش کردم مخصوصا بخش آخر را که ممکنه ندیده باشین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم اینکه بله . ممکنه گرافیک فعلی تون از اون 330 وات که گفته بودم هم بیشتر باشه . حتی تا 400 یا 500 وات هم بره که اون هم خیلی در موارد خیلی کم پیش میاد تا مثلا 500 وات بره (نمیدونم 500 وات را از کجا دیدین ولی در اغلب موارد زیر 400 وات میشه) ، باز مصرف کل قطعات تون از 750 وات بیشتر نمیشه . بنابراین پاور 850 وات ای که گفتم ، کاملا برای این کارت گرافیک ، مناسب هست .
البته در نظر بگیرید که پاورهای امروزی هم توان این را دارن که تا لحظاتی ، بیشتر از حد توان شون هم کار کنن .
واسه ی کدوم گرافیک؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا قضیه ی پاورها را توضیح دادم دیگه .
برای r9 290x ، پاور 850 واتی که گفته بودم ، کاملا مناسبه : GREEN GP850B-OCPT Overclocking Evo 80Plus Platinum با قیمت 2.35 تومن
برای اون دو تا گرافیکی که خودم معرفی کردم ، پاور 700 واتی کاملا مناسبن : GREEN GP700B-HP+ 80Plus Gold با قیمت 1.53
اگه اون کارت گرافیک هایی که معرفی کردم را اورکلاک نمیکنین و اهل اورکلاک نیستین ، پاور 650 واتی که معرفی کرده بودم ، کافی هه : GREEN GP650A-UK Plus Gaming با قیمت 1.4 تومن .
البته میتونید برای زمانی که گرافیک هایی که معرفی کردم را تهیه میکنید ، ارتقاء آینده تون هم در نظر بگیرید (که کارت گرافیک های قدرتمندتر و با بنابراین با مصرف زیادتر مثل RTX 2080Ti را تهیه میکنید) و با در نظر گرفتن اورکلاک این نوع گرافیک ها ، میتونید برای اینکه در آینده ، مجددا پاورتون را تعویض نکنید ، همون پاور 850 وات ، یعنی پاور GREEN GP850B-OCPT Overclocking Evo 80Plus Platinum با قیمت 2.35 تومن را تهیه کنید .
البته اگه اورکلاک نکنید ، یه پاور 750 واتی هم براش کافی هه .
بازی های آنلاین معمولا سبک هستند و یکی از بخش های مهم اش شاید به شلوغی سرور و همچنین سرعت اینترنت تون هم برگرده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به گرافیک های قوی ای مثل گرافیک هایی که معرفی کردم ، مربوط نمیشه .
این گرافیکی که معرفی کردم ، برای بازی های روز ، در تنظیمات ultra و در ریزولیشن فول اچ دی یا بالاتر و با فریم مناسب ، کارایی داره . برای بازی های آنلاین که گرافیک چندان قوی ای مثل اینها لازم نیست .
برای استریم هم که پردازنده ی 6 هسته ای 2600X ، مناسبه .
کدوم پردازنده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم که دو تا رم 8 گیگ بگیرین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودتون رم ای را که انتخاب کردین را مدل شو اینجا بذارید تا ببینم . چون ظاهر رم براتون مهمه که خودتون باید تایید کنید . ولی اگه میخواین یه کم هزینه کنید ، رم های GSkile پیشنهادمه . هر چند TeamGroup و Crucial هم خوبن . توی این چند برند بگردید ببینید از کدوم رم خوشتون میاد و نام مدلش را اینجا بذارید .
بله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بصورت مستقیم که اورکلاک کارت گرافیک موثر هه . مخصوصا هم از اورکلاک پیش فرض کارخونه (ی ایسوز توی اون مدل) استفاده کنید و هم علاوه بر اون خودتون باز هم اورکلاک کنید مثلا 150 مگاهرتز یا بیشتر ، بهتر .
اورکلاک پردازنده هم بستگی داره . حداقل باید بیشتر از 500 مگاهرتز (برای پردازنده ی 2600X منظورمه ها) یا بیشتر اورکلاک کنید تا اندکی تاثیرش را ببینید . چون اورکلاک کردن پردازنده ی 2600X تا 400 مگاهرتز ، اصلا تاثیری نداره . چون کلاک پیش فرض همه ی هسته هاش ، 400 مگاهرتز بیشتر از کلاک پایه اش هست .اگه 600 تا 700 مگاهرتز اورکلاک کنید ، تاثیر داره اما هم زیاد تاثیر چندانی نداره (مثلا 10 درصد شاید افزایش فریم بده) و مهمتر اینکه پردازنده ، مثل گرافیک نیست . گرافیک اگه مدار تغذیه اش کم بیاره موقع اورکلاک ، فقط اون برنامه ای که خیلی از گرافیک استفاده میکرد را میبنده اما اگه مدار تغذیه ی مادربرد برای اورکلاک پردازنده کم بیاره یا اورکلاک کننده ، علم لازم را نداشته باشه ، کل سیستم کرش میکنه .
از طرفی هم 600 تا 700 مگاهرتز اورکلاک برای cpu ، چیز زیادی هه و هم به خنک کننده ی مایع و هم به پاور قدرتمند (پاور سری اورکلاک مثل همون مدل 850 واتی که برای گرافیک r9 290X تون معرفی کردم) لازم داره .
کلا اورکلاک کردن گرافیک (مخصوصا برای بازی های روز) را بهتون پیشنهاد میکنم اما اورکلاک پردازنده را برای افزایش کارایی در بازی نه (مخصوصا برای شما) .
بجای اورکلاک پردازنده ، سعی کنید پردازنده را ارتقاء بدین .
----------------------
این نکته را از پست قبلی که فراموش کردم بگم که الان همین پردازنده ی Ryzen 2600X ، در بازی ، نسبت به پردازنده ی i9 9900ks که قویترین پردازنده در جهان در بازی هاست ، فقط 15 درصد بصورت میانگین ضعیف تر هه (لینکش را که داده بودم در پست قبلی) .

Bookmarks