سلام
آقا من یه بنده خدایی رو با واسطه میشناسم که کارش با کامپیوتر بیشتر رندر فیلم هست . اون هم سنگین . این بنده خدا تا جایی که می دونم مشخصات سیستمش ایناست :
M/B : asus striker II nse nforce 790 i + on board NB water block
RAM : 2 * 2 GB corsair DDR III 1333 MHz
VGA : ?
cpu : core 2 quad Q9300 or Q 9450
H.D.D : 2 * 500GB WD
و اما دلیل این که گفتم .
اولا مشخصا بگم که نرو دنبال چیپ انویدیا ( توصیه ای از یک داغ دیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید - البته ای گزینه برای گلاب به روتون دست شویی هم استفاده میشه )
ثانیا انتخاب 4 هسته ای که این رو خودم هم تجربه کردم . تجربه شیرینیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ثالثا انتخاب حجم بالای رم و همچنین اهمیت سرعت بالای دسترسی به این حجم بالای رم هست . یعنی 4 گیگ رم که الان برای یک PC با قیمت های غیر نجومی بیشترین باید باشه ( تا جایی که اطلاع بنده از اخبار اجازه میده بگم ) و همچنین سرعت بالای دسترسی به این حجم بالا یعنی به اندازه 1333 مگا هرتز . که البته در مقایسه با دیگر فرکانس های موجود در بازار برای رم های DDR III خیلی هم بالا نیست . ولی در هر صورت برای خودش سرعتیه .
و یک نکته مهم تر . استفاده از raid که ظاهرا در امر رندر میتونه خیلی کمک کنه . ( بازم میگم اطلاعات بنده مختصر و محدوده .)
و اما . دلایلم برای گذارش سیستمی که در پست 2 نوشتم
اولا مادربردی که اولا چیپ اینتل باشه و ثانیا از فرکانس های بالای رم پشتیبانی کنه جز این به ذهنم نرسید .
ثانیا cpu رو طبق تجربیات شیرین خودم 4 هسته ای ذکر کردم و برای این که گزینه انتخاب بزارم 2 تا مدل معرفی کردم که بتونه در انتخاب فرکانس هسته مختار عمل کنه .
ثالثا رم رم سعی کردم با بالاترین فرکانس ممکنه پیشنهاد بدم در حالی که یهو قیمتش سر به فلک نکشه . چون برای خریدن رم با فرکانس 1066 باید حد اکثر 190 خرج کنه و برای رم DDR II 1333 برای همین ظرفیت رم باید نزدیک به 2 برابر این مقدار رو خرج کنه ( یکمی کمتر از 2 برابر ) . در حالی که به صرفه نیست . البته بگم ها . این در صورتیه که از برند corsair انتخاب کنه . انتخاب رم DDR III موجب میشه که مادر بردی با قیمت بیشتر بخره که واقعا برای DDR III suport ها الان خرج کردن یکمی داغ رو دل آدم میزاره . چون بعد از discont شدن و خوردن تو سر قیمتش آدم حس میکنه که یه جورایی رفته تو پا...ش . همین
رابعا پیشنهاد raid برای این که اون الاتر رو بخون نوشتم چرا . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خامسا که گرافیک رو هم خیلی با اطمینان ننوشتم . ولی توصیه قطعی بنده به شما اینه که هر چی می تونی با اطمینان از صحت حافظه بالاتر برای هر کارتی اون کارتی رو بخر که دارای رم بالاتری باشه . ( خودم هم نفهمیدم این خط رو چی چی نوشتم .) ترجمه جمله قبلی اینه که به فکر کارتی باش که رم بالاتری داشته باشه و حتما اون رمی که براش گزارش شده سازگار با اون چیپ باشه . منظورم اینه که مثلا نرو دنبال 6800GT یک گیگ بگرد . ولی وقتی بری دنبال چیزی مثل 9600 اکه یک گیگ بود خوب خوبه .
بازم حس میکنم پاراگراف بالایی یکمی بد شد ... نه غلام ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اما یک نکته مهم تر . چیزی که همه جا برای خرید ها پیشنهاد شده . یعنی price / performance . آره . خودشه . یعنی پولی که پای اون قطعه میدی ارزشش رو داشته باشه . مثلا DDR III های الان یک همچین گزینه ای رو ندارن . در عوض برای همین انتخاب میشه گفت که چون شما مجبوری بری مادربردی بخری که با DDR III سازگار باشه پس اگه بخوای ارتقا بدی راحت تر هستی .
یا مثلا نکته ای که توی مطالب بالا دیدم . اگه شما اصلا به فکر برند نباشی می تونی واقعا از سیستمت استفاده کنی . فقط ممکنه یکمی توی بعضی کار های اذیتت کنه . مثلا مادربرد های asus خدا وکیلی برای اورکلاک محشرن . ولی اگه یه مادربرد از شرکت elight group داشته باشی فکر کنم بهتره قید اور کلاک رو بزنی . اما توی کار گشیدن های معمولی قاعدتا نباید خیلی فرق کنن . ( منظورم مقایسه فول لود و حالت عادی نیست ها . بلکه منظورم از کار های معمولی ، کارهای روزمره و حتی رندرینگ چه در میدل لود و چه در فول لود هست . )
پس نتیجه میگیریم :
عزیز من . چرا بری سراغ maximus formula با چیپ X38 با قیمت خدا تومن ( نمی دونم چنده خوب ) . یا نه اصلا همین maximus II formula خودمون با چیپ P45 که فکر کنم قیمتش حدود 250 بود ( دقیقش یادم نیست ) . خوب برو P45 از شرکت elighte group بگیر که قیمتش هست 116 تومن . این یعنی P/P . داستان اینه .
در پایان میگم که . دوستان ببخشید در حالت بین خواب و بیداری این پست رو تایپ فرمودم . یعنی نمودم . ببخشید که بعضی جا ها با مترجم هم قابل فهم نیست . ( خوانندگان عزیز به چشم های خودتون دست نزنید . اشکال از نویسنده است . )
دیگه فقط یه چیز میگم . سعی کن کمتر خرج کنی ولی بهترین رو داشته باشی . دنبال برند هم خیلی نباش . نه اینکه نباشی . چون مسلما کیفیت asus رو توی شرکت های در پیت ( منظورم گیگا بایت هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) نمیشه دید . ولی گاهی اوقات با خرج کتر کردن می توی از کارایی بالاتر قطعاتت لذت ببری .
فعلا

Bookmarks